אני לא מבינה את ההקשרים של התשובות שלך לבין
הקשר לשאלה ששאלו פה! מה זה משנה מאמן לקאטינג או לפלג'ר, זה שאני לא רוכבת ווסט לא עושה אותי למטומטמת.. שמעי את רק סוטרת את עצמך אז כדאי שתפסיקי פה.. עם את אומרת שאת לקחת תחת חסותך את הסוס ואת עובדת פלג'ר אז המאמן שלך צריך לכבד את זה ולפחות לעזור לך לתקן את העקרונות ואת הבסיס של הבעיה.. אני לא מבינה מה הבעיה שהמאמן יעלה ואת תסבירי לו מה הבעיה, או שהוא רואה בעיות בשיעור איתך, והוא פשוט יעבוד עם הסוס על זה ? בין עם הסוס עצלן ובין עם לא אין קשר בכלל בן הדברים, אני יתן לך דוגמא משלי, היה לי סוס מקומי עצלן ברמות שאי אפשר להזיז בכללללל. התחלנו לעבוד עם שוט ועם תגובה לרגל והגענו לרמה שהסוס מגיב ללטיפה של הרגל, ואיך? עבודה קשה והרבה הרבה הרבה הרבה עזרה מהמאמן שלי .. אני לא מבינה מה הבעיה שאת והמאמן תעבדו בשיתוף פעולה ? ככה בינתיים הסוס של חוגג על חשבונך ועל חשבון המאמן, במקום להעמיד אותו במקום וללמד אותו שילך בדרך שלך את נותת לו מושכה חופשית לחגוג. את יודעת למה הסוס נשאר אותו סוס? כי את לא מתמידה, עם את תתמידי ותעמידי את הסוס במקום ותגידי לו מה אפשר לעשות ומה אסור, הוא ילך לפי הדרך שלך וישנה את כל הצורה של דפוסי ההתנהגות שלו, אני נותת לך הבטחה . למעלה את רשמת שאת נותת את הנשמה שלך בסוס ומשקיעה בו.. לבסוף ההשקעה נושאת פירות. ".. ואני משקיעה תנשמה בסוס הזה אני אוהבת אותו כמו בנאדם. אני מטפחת אותו, אני קונה תכשירים בשבילו וכו'.." לא יתכן מצב שבו את תתרוצצי 24 שעות סביב הסוס ותדאגי לו והוא לא ישים עלייך, את צריכה התמדה ומאמנים ראויים (אני לא אומרת שהמאמנים שלך לא ראויים אני חוזרת ומדגיישה אני לא אומרת את זה), אולי שיטת האימון שלהם לא מתאימה לך, עם את אומרת שאת רוכבת פלג'ר והמאמן שלך רוכב קאטינג אז משהו לא מסתדר פה.. אני מצטערת לבאס אותך או משהו, זה כמו שאני אלמד קפיצות ואלך למאמן שמוסמך ומתחמחה רק בדאסג', או אפילו רוב אימוניו הם דראסג', זה נשמע לך הגיוני ? לי לא .