שאלה לשושה

catapul

New member
../images/Emo45.gif

טרול אינו מוגדר באופן חד משמעי, (ואני זוכר שכבר שירשרנו דברים בנושא), היותך טרול נקבעת מתוך דברים שצויינו ע"י אפ-רוך99 וע"י משתתפות אחרות בפורום; הודעותיך המייגעות, החזרתיות, הפילוסופיה/לוגיקה, הדרישה להסבר מאחרים תוך שאינך מוכנה להסביר את עצמך ועוד.... בקיצור, אני מצטרף בלהט לדבריה של אפ-רוך99 - את פשוט מתישה... וה- so called לינץ' שלכאורה בוצע לשושה - בוצע ע"י אימהות. מקריאת הדברים של שושה, אני לא חושב שהיא זקוקה להגנה מצד אף אחד - היא נשמעת אשה חזקה ודעתנית ועמדה בגבורה בפרץ ההשתלחויות נגדה...

nili6

New member
ושוב, כמה רוע בפורום אחד.

לינץ' אם לא הבנת התכוונתי לזה שאתם מנסים לעשות לי/בי. כבר קראנו כאן מהו טרול צר לי אך איני עונה על ההגדרות שהובאו במאמר מה גם שהמאמר משאיר טווח רחב מאוד לפירושים כפי שכבר הערתי מספר פעמי. הודעות מייגעות (לטעמך) או לוגיקה וודאי וודאי שאין בהן שמץ הוכחה לטרוליות. אוליי זה מעיד על חוסר סבלנות לקריאת הודעות כאלה גם אני למשל נמנעת מלקרוא הודעות ארוכות לא זכור לי שדרשתי מאחרים להסביר את עצמם יש כאן תופעת העדר זה ברור. ורוע אין קץ דווקא מצד אנשים שמתיימרים לחוסר אגואיזם (כביכול בניגוד להורים) דווקא מצד אנשים שטוענים לדאגה לטוב בעולם (לבעלי חיים, לכדור הארץ וכו') לגבי ההחלטה כביכול של יתר הנשים שנעשית מרצונן כפי שאינך מכירה אותי אינך מכירה גם אותן די כדי לדעת מה באמת שורש החלטתן מה מעטפת מה איצטלא ומה אמת

nili6

New member
זה לא סותר

אכן שושה גם לטעמי עמדה יפה מאוד בפרץ ההשתלחויות בה לעומת זאת זה לא סותר את העובדה שאיש מכם לא מצא לנכון להתערב להגנתה.

nili6

New member
אני מתביישת בשבילכם

אפשר לראות את זה כלוגיקה אפשר היה גם לראות את זה כאתגר ניסיון לאתגר אתכם למשהו אחר אבל, מי שטוען שמחפש מחשבה מקורית כשהיא באה לא מוכן לשתף עימה פעולה. לא מספרת על עצמי?? בינתיים סיפרתי על עצמי אני מניחה יותר משאתה על עצמך והמעט שסיפרתיגם הוא יותר מדיי לאור התגובה שלכם אני מצטערת שגם אותו סיפרתי לאור שהוכחתם שאין לכם טיפת מושג על מהי אמפאתיה מהי רגישות ואיך מקבלים אנשים. אני מתביישת בשבילכם לגבי האופן שבו קיבלתם אותי, אבל כל זה לא מבריח אותי מכאן.

prizman

New member
לפני שבועיים

זוגתי הניחה נר ריחני על השולחן, לארוחת ערב רומנטית. אמרתי לה שנר על השולחן זה אכן רומנטי, אבל ריחני פוגם בטעם האוכל. אותו דבר מבחינתי עם שושה. מתנגד בנחרצות לדעותיה על מטוס. מקבל לחלוטין את דיעותיה על תרבות הורים ובכלל בארץ. לא מתכוון לשפוט אותה על אופן גידול ילדה עד שאכיר את התוצאה (ואין לי כוונה כזו) לא כל דבר אמור להיות שיפוטי באופן חד משמעי עדיין יש רבדים נוספים הראויים לתשומת לב.

למעלה