שאלה לשושה

nili6

New member
לי מעולם לא היה כזה, כך שלא נתקלתי

בבעייה כזאת אגב אתה ממש לא משעשע.

ט ו ש ה

New member
את לא מפסיקה, הא?

קודם אמרת משהו X, הוכיחו את טעותך, אבל ישר מצאת משהו Y, ושוב הוכיחו את טעותך, ושוב את מנסה למצוא כוונות נסתרות. אולי פשוט תודי שטעית? זה כל כך מסובך?

ט ו ש ה

New member
תהיי בריאה עם הדעות שלך.

ואולי כדאי שתקראי שוב את ההודעה של שושה, כי המשפט הראושן דיבר על התחביבים והעיסוקים של הילד שלה. ובנוגע ל"פער ההתנהגויות" - נורמת ההתנהגות של בני נוער בגיל הזה היום היא פשוט מביכה (שלא לדבר על מגעילה, דוחה ועוד כמה מילות גנאי שהייתי יכולה להשתמש בהן) אז זה צריך להדליק אצלך נורות אדומות? למה? כי את חושבת שהנוער של היום הוא כזה נםלא ונהדר ושנורמות ההתנהגות שלו מופלאות עד כדי כך שמי שחורג מהן (לטובה, חשוב לציין) הוא לא נורמלי? אחלה דרך מחשבה, אין מה להגיד.

nili6

New member
אם זו תרומתי

כמה שזכור לי הודיתי פעמיים בטעות. ואני באמת שמחה, אבל באמת, שסוף סוף אתן יוצאות להגנתה של שושה לאחר שהשארתן אותה לבד בוויכוח שהיה לפני יומיים. ואם זה בזכותי אז אני באמת תרמתי.

ט ו ש ה

New member
אוי, תעשי לי טובה, את פשוט מעייפת

פעמיים עשית טעות טיפשית שנובעת פשוט מחוסר הבנת הנקרא, ועדייןאת ממשיכה פעם שלישית לנסות ולהוכיח את הטענה המאד מופרכת שלך. ולגבי הצדקנות היתרה שלך - א. זה ממש לא עניינך מדוע כן או לא הגבתי פה בשרשור הקודם. ב. עם כל הכבוד לך, שושה בהחלט לא נפלה על הפה ועשתה עבודה טובה מאד במענה לכל "דורשי טובתו" של הילד שלה ו - ג. ועם תרומות כאלה...

nili6

New member
מופרך? ומי הפריך?

טענה מופרכת? ומי הפריך? כדי לומר שטענה מופרכת יש תחילה להפריכה חוסר הבנת הנקרא? לא שמתי לב שבהודעה האחרונה שלי הגנתי על העמדה שלי כך שחוסר הבנת הנקרא שייך לך זה ששושה הסתדרה לבדה יפה, וגם אני חושבת כך לא אומר שתמיכה לא הייתה מסייעת לה. אוליי זו

nili6

New member
וגם

וגם רק מי שהוא לא בן אנוש לא טועה קורה שטועים במיוחד זה בסדר אם מתנצלים עלכך. עדיין הטעות לא כזאת דרמטית שמשנה את ההשקפה שלי ואם אני מעייפת אותך את מוזמנת בהחלט להתעלם מהודעותיי.

ט ו ש ה

New member
למה מופרך?

את טוענת טענות מסויימות לגבי הילד של שושה, שאת לא מכירה ולא יודעת עליו (או עליה) כלום. אני לא צריכה להוכיח שום דבר, מי שמציג פה טענות ללא כיסוי זו את, לא אני. אני מעולם לא טענתי לכאן או לכן לגבי הילד שלה, אלא רק חיזקתי את ידיה לגבי הדברים שהיא עצמה אמרה פה. ובנוגע להבנת הנקרא - עשית טעות אחת, ותקנו, עשית טעות שניה ותיקנו, ואז חזרת ותיקנת את עצמך והוספת "את לא רואה את הקשר?" שזה אולי לא ציטוט מדוייק של הדברים (כיוון שההודעה לא מולי) אבל שוב, את מנסה בצורה די עלובה לחזור על אותו רעיון כאילו לילד של שושה יש בעיה ביצירת קשרים ו/או הבאת חברים הביתה (????!!! על סמך מה לעזאזל????) ולגבי התמיכה שלי בשושה - זה ממש לא רלוונטי פה וממש, אבל ממש לא עניינך, ולא ברור לי קודם כל מה פתאום את קופצת בצדקנות שכזאת כדי להגנן על "נפשה הרכה והעדינה". תחסכי ממני.

nili6

New member
טוב מאוחר מלעולם לא

מי שטוען שטענה כלשהיא מופרכת עליו תחילה להפריכה. אני עדיין בעמדתי ילד ששואלים עליו וכתשובה ראשונה עונים ילד טוב ומנומס זה צריך להדליק אור אדום ושוב, אני שמחה שסוף סוף נחלצת להגנתה של שושה. אגב טענו פה טענות איומות ונוראיות יותר ולא ראיתי שקפצת להוכיח מישהי. (אטומה, אובססיבית, מה לא זכתה לשמוע כאן).

XUXA141

New member
איפה את רואה "מתקשה"?

תקראי טוב, כתוב בפירוש "מתקשר" - " מתקשר לבקש רשות " - ילד שלא מחליט על דעת עצמו אלא מבקש רשות ולשם כך מתקשר, מלשון שימוש במכשיר הטלפון לצורך תקשורת, כדי לשאול את רשות ההורים לפני שהוא הולך לאנשהו...

XUXA141

New member
עדיף בעיניך חוליגן פרא אדם?

ילד טוב זה רע בעיניך? ילד מנומס זה רע ב עיניך? עדיף חיה חסרת נימוס , חצופה ומשתוללת? עדיף ילד שיוצא ולא טורח להגיד לאן עד שלא מתקשרים למשטרה למצוא אותו, במיוחד בימינו? על מה את מדברת? וההדגשה על ממוצע היתה בשביל הקוראים. כדי להוכיח נקודה.

nili6

New member
ספקטרום רחב

כמו שכבר כתבתי יש ספקרטום רחב בין ילד טוב ומנומס מדיי שרק רוצה לרצות את הסביבה לבין חוליגן כמו שאת מתארת. עדיין יש בין זה לזה טווח רחב. לא חייבים להיות באחת הקיצוניויות.

XUXA141

New member
איפה ראית "מנומס מדי"?

בפעם האחרונה שבדקתי לא היה בבית שלי לורד אנגלי, אם כי לפי ההתנהגות של חלק מהחברים שלו לכיתה, אולי עדיף הלורד האנגלי על החוצפה והחוסר נימוס של חלק מבני בית הספר שלו.. אם ילד מנומס זה בגלל שהוא מתורבת, לא בגלל שהוא "מרצה את הסביבה". ואגב, אם לרצות את הסביבה זה לא להיות חצוף קטן אלא לדבר בתרבותיות, לא להדחף, לא לצעוק ולא לתכמן, אז כן, הוא מרצה את הסביבה. וכך גם אני משתדלת לעשות, וכך אני מצפה גם מאחרים. לצערי במדינה שלנו חוצפה הפכה להיות אות כבוד ( ראי ערך "חוצפה ישראלית"), בתי הספר הפכו למהומה אחת גדולה כי אין טיפה משמעת וסמכות, האידאל התרבותי זה התחת של עופר שכטר בטלוויזיה, ובגיל שמונה עשרה הם הולכים לפרוייקט וואי שהופך לבית זונות אחד גדול ( או ליאכטה שהופכת לאותו דבר). בקיצור, אני חושבת שקצת נימוס, קצת אכפתיות וקצת תרבות לא היו מזיקים..

למעלה