שאלה לתומכים בביטול מוחלט של ההשתמטות

chuhan

New member
לדעתך לקרוא לאדם בעל ראיה מאוד צרה

"מטומטם" זה לגיטימי?

EmGee

New member
לדעתי לקרוא למי שמשתמש במניפולציות

מניפולטיב זה לגיטימי.

TaL53

New member
אם הוא היה משתמט אז אולי זה היה לגיטימי

אבל משום מה הוא דווקא שירת בצבא לכן ה"מילת תואר הלגיטימית" שלך אוטומטית הופכת לקללה. בינינו, וכבר ציינתי את זה, כדאי בדיון נורמלי להימנע ממילות תואר לגיטימיות עם גבול דק למילות תואר לגיטימיות לילדים בכיתה ב'.

EmGee

New member
תפסיק להתנשא

לא יודע מה הוא עשה בצבא אם הוא עשה בכלל, הוא מעודד השתמטות ולא על סמך השרשור שהוא פתח כאן. אתה אומר שאני בעל רמה שכלית של ילד בכיתה ב? מעניין שזה מגיע ממישהו שבחר להכנס לדקויות של מילה אחת מתוך הודעה שלמה שגם המילה עצמה מוטלת בספק. בכל אופן, יש מנהל כאן בפורום. אם הוא ימצא לנכון להעיר לי הוא יעשה את זה. אתה הכי הרבה שאתה יכול זה להמשיך לקרקר ולהכנס לקטנות.

TaL53

New member
את המסקנה לגבייך אתה הסקת

אני רק הערתי את תשומת ליבך לעניין. דרך אגב, אני אפילו לא ציינתי איזה חלק מההודעה שלך הוא קללה, ורמז דק- זאת לא מילה אחת אלא אוסף של גידופים מיותרים לחלוטין. גם כן, לתשומת ליבך.

EmGee

New member
הראתי לך שאתה גם מקלל

תוך כדי הודעות, תפתח מראה לפני שאתה שופט אותי. תראה לי גידוף אחד מלבד משתמט או פרזיט.

TaL53

New member
צ'מע

אין לי צורך בויכחוים מיותרים. אני סה"כ הבאתי לתשומת ליבך את העניין כי יש לך מה להגיד, רק חבל שאתה מכניס לשם דברים מיותרים. אתה רוצה לטעון שאני מתנשא? שאני מקלל (איפה?) תפדל! אני את שלי אמרתי.

chuhan

New member
כמה תיקונים

1. דווקא בשנתיים האחרונות, משך ההכשרה של כמה יחידות לוחמות רק גדלה. אומנם זה היה עקב מסקנות המלחמה, אבל זה עדיין נוגד את טענתך. 2. גם כאן אתה טועה, שכן ממחזור למחזור, מספר ההקצאות לבה"ד 1 רק יורד. בנוגע לנגדים, תמיד היה ותמיד יהיה צורך רב באנשי קבעבענפים המקצועיים וגם בלוחמים. 3. גם כאן, כל גדוד מילואים נותן תקופה מסויימת בשנה כחלק מהחוק, ככה זה היה וככה זה יהיה. 4. אילו משימות?

EmGee

New member
בוא אני אתקן אותך חזרה:

1. אני אישית עשיתי מסלול של 9 חודש, אם הייתי מתגייס היום הייתי בלחץ סוגר 6 חודשים. אולי יש פה ושם כמה מיוחדים נגיד להאריך הכשרה של איזה סיירת אבל רוב היחידות שהן הבסיס של צהל (חי"ר, הנדסה, שריון ותותחנים) התקצרו. בעקבות המלחמה נכנסו אימונים ביחידות הסדירות ולא בתקופת ההכשרה הבסיסית והמתקדמת. 2. אני השתחררתי לפני כמה חודשים. מפקד האוגדה (שמפקד על גולני, כל חת"ם, 2 חטיבות שריון, 2 גדודי הנדסה וחטמ"ר, קיצר האוגדה הסדירה הכי גדולה בצהל) נתן פקודה שכל לוחם שרוצה יחתום קבע בלי קשר לאיכותו. יוצא שבמקום לשלם לחייל 700 שקל ישלמו לו 5,800 שקל. זה כי אין מספיק חיילים. לא דיברתי על נגדים שיש בהם צורך, אני מדבר איתך על פקידות או חובשים או אנשים שבקבע שלהם ממשיכים למלא תפקיד שאותם הם מילאו בשירותם הסדיר. 3. ע"פ חוק מותר לעשות עם מילואימניקים הכל עד 30 יום בשנה. שירות מילואים של לוחם אמור להסתכם באימונים ומלחמות. בשביל זה קיים מערך המילואים. מטרה של מילואימניקים היא לא לבצע פעולות בטש. אך חסרים המון חיילים ומילואימניקים נאלצים לבצע את זה. 4. הפרטת מטבחים, שמירות על גדר ההפרדה, אבטחת אישים ומתקנים במשרד הבטחון ועוד.

chuhan

New member
שוב אני אתקן אותך

ואולי גם אסביר לך שמה שאני אומר אני יודע מאחי ומקרובים אחרים שבצבא עכשיו: 1. העיקר שנתת לי תשובה מדויקת עם הסברים... תן לי הוכחה אחת לקיצור משך הקורס. אני עשיתי מסלול של שנה וחודשיים בפלס"ר צנחנים, בן דוד שלי היום עושה מסלול של שנה וחצי. לפני שבכלל תגיב על זה, אזכיר לך שהיחס"ר הם חלק מהחי"ר ולא סייר תמטכ"לית. 2. גם פה, תן לי הוכחה אחת לפקודה הזאת, אם דגש על "בלי קשר לאיכותו". אגב, מתי חייל בקבע קיבל 700 ש"ח? 3. אפילו נדייק ונסביר שכל מילואימניק בודד יכול לעשות עד 30 יום בשנה, כלומר גדודים יכולים לעשות יותר וכך זה באמת פועל. בנוגע לאופי הפעילות, בשנים האחרונות המגמה מעדיפה שמילואימניקים יתפסו את העבודות הפחות מסוכנות, אם באיזורים ואם בתפיסת קווים כשסדרינקים יוצאים למלחמה. 4. הפרטת מטבחים קיימת רק בבסיסים הגדולים, וגם זה בשביל לנסות ולתת לחיילים אוכל יותר נורמלי. הבטחת אישים לא נעשית ע"י גורמים אזרחיים.

EmGee

New member
שוב אני אתקן אותך

1. דיברתי על הגדודים, הבהרתי שאני לא מדברת על סיירות. כן פלסר צנחנים שייך לחטיבת הצנחנים אבל ההכשרה שלו שונה לגמרי משל החירניק הרגיל. אני לא מבין בסיירות יותר מידי, ולכן לא הכנסתי את העניין הזה למשוואה. דיברתי על החיילים בגדודים. 2. אין לי הוכחה לתת לך, אין אתר שמפרסם פקודות אוגדה 36 או משהו בסגנון. לא כל פקודה שתא"ל רושם מתפרסמת. אם אתה לא רוצה אתה לא חייב להאמין לי. בקשר לשכר אני אסביר שוב: במקום שחייל בסדיר יקבל 700 לחודש- לוחם בקבע מקבל 5,800 שקל על בדיוק אותה פעילות. זה מה שאמרתי. אני מקווה שהבנת אותי. 3. אני לא מבין מה ניסית לטעון? השאיפה היא שמילואימניק לא יתפוס קו. בתאכלס זה קורה כי אין מספיק כ"א בסדיר. 4. אבטחת אישים במשרד הבטחון נעשית ע"י חברת מודיעין אזרחי, מלבד שר הבטחון בעצמו שאותו מאבטח השב"כ. בקשר למטבחים, אין קשר בין רמת האוכל לבין המעסיק של הטבח. יש מקומות בצבא עם אוכל מדהים כי יש שם טבח אזרחי שהשקיע באוכל ויש מקומות עם אוכל קקה בלבן. בכל מקרה מדובר בבזבוז של כסף שלא לצורך.

the new L

New member
אתה יכול להסביר מדוע אני פרזיט?

שירתתי בצבא 3 שנים, אני אפילו אשמח לשלוח לך צילום של תעודת ההצטיינות שהצבא העניק לי. מעניין אותי האם אתה יכול להתייחס לעניין לשאלה שהעלתי. כל הנתונים נכונים בצורה מקורבת לפחות. אז מהיכן אתה רוצה לקצץ?

EmGee

New member
אתה חסיד של נועה לביא

מגיע לך שיכרתו לך את הלשון. ותחסוך ממני שוב את הדיון המטומטם שאתה תאיים לתבוע בבית משפט על קללות באינטרנט.

the new L

New member
אני לא חסיד של אף אחד

והדיעות שלי ושל נועה בכל הנוגע לצבא כמעט הפוכות לחלוטין. מעניין שאתה בוחר לא לענות לשאלה הקשה שנשאלה פה, כנראה שאין לך תשובה לשאלה.

sayar3

New member
זה ששירתת בצבא 3 שנים

לא נותן לך לגיטימציה למתן המלצות להשתמטות. יש אנשים שעבדו במסעדה ויום אחרי שעזבו המליצו לכל העולם לא לאכול שם.זה אומר שבאמת האוכל שם דפוק?(מקווה שהבנת את האנאלוגיה). אתה ממריד ומסית.ולכן אתה הופך לפרזיט.פרזיט הינו אדם שחי על חשבון אחרים.וזה מה שאתה. אל תנפנף ב 3 שנים שעשית צבא כי החובה לא נגמרת בסיום שירות סדיר.גם שירות מילואים הוא חובה שעליך למלא אל מול המדינה שלך.

למעלה