שאלה לתומכים בביטול מוחלט של ההשתמטות

the new L

New member
למה אתה ממציא דברים?

1. אני לא עתודאי. עשיתי תואר בזמן התיכון ללא שום קשר לצבא, ומעולם לא הפכתי את עצמי לעתודאי (אמנם הרמ"ד שלי הפציר בי לעשות כן יומם וליל, אך לא הייתי מוכן לכך). 2. היה לי שיבוץ נהדר במקצוע, למרות שלא הייתי עתודאי, דרך פרוייקט גאמא. 3. לא נלחמתי בשיניים באף אחד. הגשתי בקשה לביטול הקבע כיוון שרציתי להתחיל ללמוד לתואר שני, הבקשה התקבלה. עוד שאלות?

the new L

New member
תוספת

ולעניין פסים אישיים - אמרתי לך כבר - אני לא מוכן להידיין עם גזענים מגעילים שמוכנים להשמיץ מליון אזרחים רק בגלל גזעם. זה בדיוק מה שאתה עשית לפני שתי הודעות. בדיוק כמו שלא הייתי מוכן לדון פה עם ניאו-נאצים ואנטישמים ששונאים יהודים, כך אני לא מוכן עם אנטישמים ששונאים ערבים.

הוכחה - כל הסיבות שבעולם שעדיף צבא מקצועי

אתר קו אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להפיץ את זה בעוד מקומות באינטרטרנט. אני וחברי עושים זאת ומשכנעים יותר ויותר אנשים שלמען מדינת ישראל עדיף שיהיה צבא מקצועי!

הפיתרון הבנאלי הוא קיצור שירות

אם הצבא יגדל כתוצאה מגיוס המשתמטים ניתן יהיה לקצר את השירות עבור כל החיילים, הווה אומר שהצבא לא יגדל באופן מעשי אלא שזמני השירות יקטנו. מעבר לזה, אם החרדים שגם ככה לא משלמים כמעט מיסים ישרתו בצבא זה אומר יותר זמן שבו יעבדו (במקום לשרת בצבא) חילונים שכן עובדים ומשלמים מיסים, ולכן הכנסות המדינה אף יגדלו.

למעלה