אח שלו,תקשיב/תקרא רגע:
זה שאתה בעד דמוקרטיה/פלורליזם באינטרנט[ובכלל אני מניח] בהקשרים מדעיים זה סבבה. אפאחד לא טוען שאסור לפקפק על רעיונות מדעיים. אבל כשאתה כזה "אנטי" כלפי כל דבר שיוצא מפי המרצים[זה הרושם שאתה יוצר] אתה לא רוכש לך יותר מדי כבוד[ואתה יכול כמובן להגיד "לא באתי בשביל לקבל כבוד"-מסכים איתך,זכותך,רק קח זאת בחשבון]. העניין הוא כזה-אני עכשיו לקראת סיום התואר שלי בכימיה ככה שיש לי הבנה כימית של דברים מסויימים[לא עניין של התנשאות,ולא קשור לפרוטונים לעיל. ]...ולכן עכשיו, כשעשיתי סמינריון[/צפיתי בכזה של חבריי למחלקה] תמיד המרצה שמעביר אותו הדגיש שצריך להבין על מה מדובר במאמר, מה החידוש וכו' אבל לא לשכוח-לדעת להיות ביקורתי. ביקורתיות היא דבר חשוב[למה?כי לפעמים יש טעויות קטנות במאמר, ולעתים אפילו קצת יותר עקרוניות,דברים שנעשו בחיפזון רק כדי להוציא כבר פרסום..]..אבל כשאין לך את הבסיס להבנה של הדברים[למיטב ידיעתי אתה באמת בתחילת הדרך] - קשה לקחת ברצינות,עם כל הכבוד, מישהו שמבקר ככה. "פיסיקאי תואר ראשון" ממשיכים פעמים רבות לתואר שני/שלישי אם לא יותר, ואם אתה כבר עכשיו בקטע של "האקדמיה זה חרטא, הכל בולשיט", אז אני לא יודע מה אתה מחפש שם... כלומר כן, צריך להיות ביקורתי, אבל...לא כלפי כל דבר,בטח לא רק בגלל שאתה מתנגד עקרונית לאיכותו[האוניברסיטה/מחלקה שלך שאתה לא מהלל].