שאלה קצת אחרת ...

cosmo15

New member
נוטה להסכים

איך את חיה היום?

תודה על התגובה מותק

ראשית,
.

שנית, יש הבדל מסוים בינינו - אני נטיתי כל חיי לא להשתלב בקבוצות. (אהבתי מאד מורות מסוימות, רופאות, וכד', וניסיתי להתיידד איתן.) גם לא רכשתי באמת חברות טובות יחידות, ובקשר לבחורים - ........ חחחחחח. ההסתייגות שלי מאד קיימת, ומאד ברורה. (פה ושם היו בחורים - יפי תואר ורוחניים - שמצאו חן בעיני, אבל לא יצא.) התוצאה היא שכיום (אני מבוגרת ), אני לבד, הלכתי הרבה למסגרות (סדנות ספרות ושירה - לא שאני זקוקה לכאלה, אני, ברוך השם, מתרגמת שירה ומשוררת טובה), הרצאות של האוניברסיטאות, טיולים. לא מצאתי שם חברים וחברות, ולא חבר ולא חברה אישיים. כיום אני פוקדת מועדון חברתי בסביבה שלי, יש לי שם כמה מכרות טובות (הגברים שם "על הפנים", האוכלוסיה קשישה. מתאימה פחות או יותר לגילי הנוכחי). חוגים טובים. אז יש לי מסגרת חברתית מספקת למדיי. אני "מתחתכת", מאד אוהבת להתלבש יפה, גם בבסיס נראית טוב. אז כן, אני עושה רושם. על צעירים ועל מבוגרים. אבל כן - אני לבד בביתי.

cosmo15

New member
:)

אני יודעת מי את, וזוכרת כמה תרגומים שלך לשירים (או לפחות שהבאת כמה וכמה)

אני לא יכולה לומר שאני לא משתלבת בקבוצות (בגדול אני לא) אבל כמובן תלוי תמיד באיזו קבוצה, יש הבדל בין כל התאגדות שונה של אנשים ובמטרות שלהם - קופוארטיבים למשל לצורך דיון בספרות או שירה, לצורך למידה למבחן , לצורך מטרה פוליטית או סתם כך התאגדות של חברים.

אני מקווה שההסתייגות לא תמנע ממך עכשיו או בעתיד לפגוש אנשים שכן מצאת עמם חיבור ואני מקווה ותרכשי חברי אמת.

שמחה לשמוע שאת מסופקת ומשקיעה בעצמך , שטיילת ואת נהנית מחייך .

תרצי לפרט מה דחה אותך ברעיון הזוגי (פרט לרתיעה המסוימת מנניח גברים , זה מן הסתם פחות מדבר אלי ואפילו להפך)?

האינטרנט פרוץ לכל מיני (וכבר קיבלתי תגובות מרושעות ונתעבות,

כן, ל"וידויים" שכתבתי מהלב.
אם את מעוניינת בכ"ז לשמוע דיעה של מישהי שמחזיקה בעמדות הרגשיות שלך בחיים, אולי אכתוב לך במסרים על גישתי המורכבת לגברים . רק לך.... מעונינת, בעקרון?

cosmo15

New member
בכיף

אל תדאגי , כוונתי שאני זוכרת אותך בעבר מפורום שירה
וגם כמה תגובות בנוגע לאמונות אישיות .

אין לי עניין להפיץ רוע לאף אחד...

מה "להפיץ רוע"? את לא מפיצה רוע בשום דרך :)

נתקלתי בכמה "נשמות טובות" שיכלו יפה מאד לעשות קריירה כמלאכי חבלה בגיהינום.

cosmo15

New member
במקרה כזה

תרגישי חופשיה לשלוח אותם חזרה למקום ממנו באו
....
...
..
.
בבעיטה

מה שאת לא מביאה פה בחשבון שאלה מומחים בבעיטות.... (לתת אותן. בעיקר כשהם מקבלים אחת חזקה בתחת).
אז ככה: לי יש שיריון אבירים. הבעיה היא אחרת: מלאך-חבלה מסוג זה לא עף לג'הנם מהבעיטה שהוא מקבל. הוא/היא מתמלא/ת רוע עוד יותר, מתחפר/ת עם הרגליים במקום בו הוא/היא נמצא/ת, ויורקת כמו דרקון....
טוב, אני חושבת שהנושא, איך לומר, קצת מיצה את עצמו. למה לדוש, אה? כשאחזור הביתה למחשב (אני יוצאת) אשתדל לשלוח לך חומר חיובי ומעניין למסרים, כפי שהבטחתי.

cosmo15

New member
בכיף

במילה אחרת- אם אי אפשר להביס אותם , הצטרף אליהם . אבל אף אחד לא יכול להיות בג'הנום מרצון- אז מתעלמים .

סבבה!

יום נעים

המבנה הוא...

רגע. שנייה.
&nbsp
במחשבה שנייה גם אני לא רוצה להיות בזוגיות.
אני רוצה להיות במשהו אחר הרבה מעבר ל"זוגי".
&nbsp
אני חושב (לאור מה שכתבת, ראייתך את 'עולם הזוגיות'),
שחסר כאן הרבה, אבל הרבה מאוד הדרכה והכוונה (רוצה דוגמא: קשרים זה לא אהבה. יש בהם איזה נקודה של אהבה. אבל זה רק נקודה בקנבאס של האהבה, כביכול).
&nbsp
אז,
הלבנה במבנה הוא קודם כל - אומץ (גם מלשון להתאמץ).

cosmo15

New member
לא הבנתי כלום

חוץ מזה שאולי אתה מנסה לומר (מה שיתכן) שאהבה היא רק חלק ממכלול גורמים ביחסים (זוגיים?) ,

סידרתי אחרת כי לא מוצאת לומר את ההיגיון ביחסים הם חלק ממכלול הגורמים של אהבה ?

הלבנה ? מה?

המבנה...

שאלת מה הוא המבנה.
&nbsp
מה שניסיתי לתאר בפנייך הוא שאהבה היא עניין אחר לגמרי ממה שמתואר בשורות ובין השורות של הודעתך.

מה הסבר?...

זה שיעורים על גבי שיעורים.
בפרט למי שלא הורגל בכך, או שלא גדל בבית ערכי שכזה.

למעלה