התחלת התשובה למציירת אבל ההמשך לכולם!
גברים נמצאים בריכוזים ב: אצטדיוני כדורגל, אולמות כדור-סל, חופי הים (תשימי לב ותמיד תראי שם הרבה יותר גברים מאשר נשים גם במטקות גם בחוף וגם במים), מקומות שבהם מקרינים איזה משחק על מסך ענק, קהל בקרבות אגרוף, מגרשי משחק ציבוריים, פארקים עם שולחנות שחמט (לא אומר שאת צריכה להירשם לחוג שחמט שאולי לא מעניין אותך, אלא פשוט לשבת בכיף בפארק עם חברה ולדבר), חנויות כלי נגינה- עכשיו תגידי גם בנות מנגנות, תשימי לב שתמיד הרוב שם יהיו בחורים וזה לא משנה אם במחלקת הגיטרות או התופים או כל דבר אחר ואל תאמרי לי "לך לחנויות איפור" כי זה מקום שמיועד רק לנשים ואני נותן לך מקומות של גברים ונשים שהרוב שם הם גברים) נתתי לך מקומות שהרוב המוחלט שם הם גברים ורוב הסיכוי סטטיסטית שאחד או שניים או שלושה מהם יתחילו איתך (לפי דעתי הרבה יותר... הרבה הרבה יותר) שלוש פעמים נפגשתי עם בחורות מאתרי הכרויות עם תמונות יפות ומצטער לומר שאכן בנות האתרים פחות שוות מהבנות בחוץ. עצוב לומר אבל זה המצב. לא יודע למה הכוונה במילה "מועדונים" אם הכוונה לדיסקוטקים אז מזמן כבר עברתי את הגיל. מה עוד שמעתי כאן? אה..אוניברסיטה- כן זה נכון, הייתי טמבל בזמנו וימי האוניברסיטה שלי עברו להם מבלי שניצלתי אותם כיאות (הייתה לי חברה שם במשך שנה וזהו עם כל שאר הבנות התקשקשתי שם כמו דפקט כאילו ימי השפע האלה ימשיכו לנצח - לכל הסטודנטים/יות שבינכם כדאי באמת שתקדישו זמן אמיתי למציאת בן/בת הזוג בין שיעור לשיעור כי זה אכן כר פורה שלא מעריכים אותו מספיק בזמן שנמצאים שם) אבל כאמור בשבילי זה כבר לא רלוונטי. לא זוכר מי נתן את הצעת התור לסופר- בחייאת נוו.. פעם הבאה שאתה עומד בתור לסופר תבדוק מה אחוז הנשים שעומדות ביחד איתך בגיל שלך ורווקות. ברור שאני יכול להכיר בזמן שאני הולך באמצע הרחוב ופסנתר נופל לי על הראש, איזו אחות רחמניה שתעזור לי ותניק אותי (טוב אולי לא תניק..) אבל לא זו היתה כוונת השאלה. תשובות של "בכל מקום" אלה לא תשובות רציניות. דרך אגב אני אישית חושב שזה סבבה וטוב שיש את הפורום הזה. אני מאמין שאנחנו צריכים (ויכולים) לעזור אחד לשני בעצות מועילות איך לצאת מהמצב הזה, שבו יש כ"כ הרבה אנשים איכותיים רווקים ויפים, שלא קורה בינהם כלום בגלל הסיבה הכי מטופשת בעולם- לא שהם לא מתאימים- הם פשוט לא נפגשים.