שאלה רצינית ופשוטה : איפה אפשר להכיר נשים?

מה, הכתומים האלו במאחורה שלך הרכב זה לא...

העינים של הנהג?
מה אתה הורס לי ת'סיפור בראיין. תן לי להנות קצת מהספק.... ולמען הסר צל של ספק- בעיניו, כפרה, בעיניו.

smartblonda

New member
מה הקשר למה שכתבתי?!

הכל הוא בבחינת הפתעה כאשר את לא מצפה לזה.

V i p e r 2 2

New member
להגיד לך מניסיון..?

לא משנה איפה תכיר אותה... אף פעם לא תדע על מי נפלת... יש כאלה שאפילו לא ממצמצות וישר שולפות שקרים... - ויש מלא כאלה... בגלל זה המקום הכי טוב למצוא זה קרוב לשכונה או לבית או למקום העבודה אולי מישהי שאתה רואה כל בוקר... - ושוב לא תמיד אפשר לדעת אם היא רצינית... בהצלחה

belli80

New member
"יש כאלה שאפילו לא ממצמצות

וישר שולפות שקרים... " WTF?? אתה מקשיב לעצמך?? מנקודת התחלה שכזו, ההמשך לא נראה מזהיר ומבטיח במיוחד. קצת אמון! קצת קרדיט לבניאדם! ובפעם המיליון - גם לך וגם לאלעד - "נשים" זה לא עם. אין דבר כזה. יש בני אדם פרטניים, שחוץ מהתור הארוך בשירותים הציבוריים והמשיכה הכללית למכוניות קטנות וזריזות שקל להחנות ברחובות צפופים, אין יותר מידי תלות או קשר בין אופייה של האחת למידת נעליה של השנייה. איפה אתה מכיר גברים? איפה פגשת את החברים שאיתם אתה מסתובב? סבבה. אלא אם כן זה היה בתור לתרומת זרע - יש שם גם נשים. ואין שום מניעה להכיר "אותן", שוב בהכללה, בדיוק כמו שהכרת כל חבר אחר שהיה לך בחייך. צא מהבית. תירשם לחוגים. לך לים. לך לטייל. שב בבתי קפה (ובכוונה אני לא אומרת "מועדונים", כדי שיהיה לך גם סיכוי לשמוע מה אתה אומר לבנאדם שאיתו אתה מנסה להתחיל שיחה..) תחייך לעוברים ושבים - ותראה שמתישהו הם יתחילו לחייך בחזרה. (ולא, בלי "לשלוף שקרים"..) בהצלחה.

V i p e r 2 2

New member
ואת מקשיבה לעצמך?

אמון? למי לאחת כמוך? - באמת! כל מה שרשמת בכלל לא לעניין,ואפילו לא קשור לנושא! תעשי טובה ותתבגרי דחוף!

ufffnick

New member
דווקא זה היה מאוד קשור...

אני, את כל החברות, בנות זוג והפרטנריות לסטוצים, פגשתי בדיוק באותם מקומות שהייתי יושב עם חברים, בעבודה, בלימודים וסתם בתור לסופר... כך שאצלי זה עבד. המשותף לכל ה-"הצלחות" האלה היה מתן אמון מלא בצד השני, במקרה הכי קיצוני - מתאכזבים ועוברים הלאה. כל ה- "כישלונות" היו במקרים של חשדנות הדדית שבלמה כל אפשרות להתפתחות כלשהי (גם אם מדובר בכמה שעות של סקס). באשר אליך וייפר, כולי רחמים עליך, ועל הדייטים העתידיים שלך. עליך - בגלל החוויות השליליות שהביאו אותך לראות ככה את המין השני, ולדייטים העתידיים שלך שצריכות לאכול את החרא הזה ממך. בקיצור - אין בושה בללכת לטיפול, כי לא הן שדפוקות. אבל מה שבטוח הוא שהן דפקו אותך לגמרי...

V i p e r 2 2

New member
בגלל זה אתה כאן?

בגלל שהם דפקו אותך אולי...לא אותי. תשמור על המילים שלך אני מציע לך. כן ואני עדיין עומד על החלטתי!

ufffnick

New member
מה אתה יודע על למה אני כאן?

כל מי שכאן הוא בודד ומתוסכל, המחפש חיים דרך הרשת? אל תשקף את עולמך האומלל דרך הניק שלי, מהסיבה הפשוטה שטוב לי כמו שלא היה לי מעולם. וכן, גם אותי דפקו פה ושם, השיטה היא לדעת לקבל את המכות בצדדים ולהרים ראש, להסתכל על כל אחת כדף חלק, ולא שטנץ או חותמת שחוזרת על עצמה. כי מלבעוט לכל כיון ולזעוק שכולן חרא לא יצא לך כלום. כשתתבגר... סליחה... אם תתבגר, תבין. אומרים - שכשאדם אומר לך שאתה שיכור, אתה יכול להאמין לו, אתה יכול לא להאמין לו. כששניים אומרים לך שאתה שיכור, זו עשויה להיות קונספירציה. כשעשרה אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לנוח. אחרי ההאנגאובר תחשוב על הדברים. יום נעים.

V i p e r 2 2

New member
אין שכל אין דאגות

אני אומלל? אולי אתה זה שדפקו לו מכות שהיה קטן? אולי זה אתה שצריך טיפול? אני לא התקפתי אותך ולא התחלתי עם "הדפקו אותך" תסתכל טוב עד שאתה לא פתחת את הפה גם אני לא. וכשאתה תתבגר.. - אתה תלמד לבקש ממני סליחה. יום נעים

belli80

New member
יש משהו

שעושה לך את זה יותר מאשר להשתלח באנשים שאתה לא מכיר, לשפוט כאלו שטוב להם יותר ממך והם התברכו ביותר סבלנות לעולם ממך, ולהדביק להם קווי מתאר כללים, ותכונות אופי לא להם ??? שא ברכה, יקירי. כשתבין שלא כולם נועדו רק "לדפוק אותך" ושמידי פעם אנשים (אפילו פה בפורום) באמת אומרים את אשר על ליבם, נותנים עצה ידידותית מפעם לפעם, ואפילו, רחמנא לצלן, סתם מנסים לתת זווית ראייה קצת אחרת מזו שלך, אתה מוזמן לחזור. אם לא - אתה תמיד יכול "לעמוד על החלטתך", כדבריך, לחשוב שכולן חלאות המין הנשי רק רוצות לעשות לך רע, ולהיות בטוח שאין נפש בעולם שמבינה עד כמה אתה מריר.

V i p e r 2 2

New member
הוו הנה ה...

אם יש לך בעיה את יכולה פשוט להיחנק או משהו בסגנון. אני הבעתי את דעתי בנושא ואני עדיין חושב שאת לא צודקת! ואף אחד לא יכול להגיד לי אחרת! לכל אדם יש דיעה אבל יש דרך להגיד אותה,ועם כל הכבוד - ויש כבוד... את תשמרי על הפה שלך וגם הוא יישמרו על הפה שלו. אני לא קיללתי אותך ולא אמרתי שאת... אתם התחלתם איתי - אז או שתתבגרי ודחוף! או שפשוט נסיים כאן את כל העניין. נ.ב - ואני אשאר כאן כמה שרק ארצה - ואם לך יש בעיה אז את כבר יודעת מה לעשות. יום נעים

ufffnick

New member
ילד...

פשוט תקרא את עשצמך: " אני לא קיללתי אותך ולא אמרתי שאת... אתם התחלתם איתי - אז או שתתבגרי ודחוף! או שפשוט נסיים כאן את כל העניין." או בקיצור: "-אמא!!!!!! תגידי לו!!!!! הוא קילל אותי!!!! - מה קרה חמודי...? - הוא קרא לי דפוק!!! - למה שהוא יקרא לך דפוק!!!! - כי אמרתי שיש כאלה (נשים) שאפילו לא ממצמצות וישר שולפות שקרים... - ויש מלא כאלה...!!!! - אהה.... אם ככה אתה באמת לא דפוק...." אתה מודע לזה שגם אמא שלך אישה? אתה אמיתי?

polo7

New member
באמת לא לעניין

לומר "אבל מה שבטוח הוא שהן דפקו אותך לגמרי..." אל תריבו ופשוט תנסו להבין אחד את השניה

למעלה