שאלה רצינית ופשוטה : איפה אפשר להכיר נשים?

אצטדיוני כדורגל? אולמות כדור-סל?

קרבות אגרוף?
מאמא מיה..... אני חייבת לעבור כזה סבל כדי להכיר גבר? :) וחוץ מזה, אני בטוחה שבאמצע משחק כדורגל אין טעם להתחרות עם הכדור על תשומת לבו של גבר, כי אני מראש אפסיד 10:0 לטובת הכדור. בפארקים עם שולחנות שחמט ראיתי רק זקנים....

bioc1

New member
"בנות האתרים פחות שוות מהבנות בחוץ"

וואלה לא ידעתי שבאתרים נמצאים מוטציות...נתון מעניין ואם יש לך 3 מקרים אז בכלל...עם מדגם כל כך גדול אי אפשר לטעות במסקנות. אולי תפרסם את מסקנותייך במאמר... ועכשיו ברצינות. אני הכרתי בחורים באינטרנט, דרך חברות (מה שנקרא שידוך), במועדונים, בפאבים, באוניברסיטה, בחדר כושר, בסלסה...אפילו התחילו איתי ברמזור.

זה מה שאמרתי מלכתחילה ,כאילו דה

ברור שאם אלעד(השואל) היה מ-ד--ה-י-ם והנערות היו נופלות לרגליו לא היית רואה אותו שואל פה כלום.

avshalomat

New member
משהו אחר שמתחרז עם עין

סליחה חולמת פשוט התלבש לי יפה המשפט.

magenta73

New member
טוב... ננסה...

נשים יש בקניונים, במיוחד אם יש סייל. בבתי קפה. וגם בפאבים. נשים יש בכל מיני חוגים של יוגה/טאי צ'י וכן הלאה. נשים יש בפארק הכלבים הקרוב למקום מגוריך. הבנות שנמצאות בחוץ - הגיוני שנמצאות גם באתרים. דרך אגב. ברוך הבא לפורום

אלעד 123

New member
תודה על התשובה העניינית וגם

תודה רבה על הברכה - ברוכים הנמצאים. לגבי הבנות שבחוץ שנמצאות גם בפנים זה לא מדוייק- יש הרבה מאוד נשים (לא תאמיני אבל הרוב), שממש לא מתקרבות לאזור הזה (היכרויות רומנטיות וירטואליות). הן פשוט לא צריכות את זה. גברים מתחילים איתן ברחוב וכמו שגברת הרמזורים אמרה : "בכל מקום". אל נא תבלבלי את מה שאני אומר עם איזה סוג של התנשאות כי הרי אני בעצמי נרשמתי לזה. אני פשוט אומר שיש שם משהו לא נכון, לא טבעי, זה לא אמור להיות ככה. אנדריי אמר קודם לכן שיש בנות שנמצאות שם יום וליל (וביו סי תקפה אותו בלי שום סיבה הגיונית לדעתי במשפט "תסתכל על עצמך") והוא צודק. יש שם בנות שמבלבלות את ההודעות האלקטרוניות שמשאירים להן שם כאילו מישהו באמת מתחיל איתן, וזה מספק להן איזה צורך שלא ניתן להן בחוץ והן מתחילות לאהוב את זה כי מה לעשות הן מאוד מאוד חסרות את זה בחוץ. וכמובן חייבים להבהיר שישנם מנגד את אותם בנים שלא מתחילים בחוץ עם בנות, ואת השארת ההודעות הרומנטיות שלהן הם עושים בהחבא, מאחורי המקלדת וגם פה צומחת ההרגשה המלאכותית שהם התחילו עם מישהי במקום לעשות את זה באופן טבעי. כל מה שאני אומר זה שצריכים להבין שהדרך הכי טובה והכי נכונה וזו שתוליד הכי הרבה תוצאות, זו הדרך הטבעית שבה גבר מתחיל עם אישה שהוא פוגש, ולא על סמך נתונים יבשים ותמונה עוד יותר יבשה. (דרך אגב לא שולל את זה שנשים תתחלנה עם גברים אבל בכל זאת מעדיף את ההיפך).

lois lane1

New member
סליחה שאני מתערבת

אבל ענו לך כאן תשובות טובות. נשים אכן אפשר להכיר בכל מקום א-ב-ל לא כל אחת רוצה שיכירו אותה, כל אחת וסיבותיה (ביישנית, עייפה מזוגיות לא טובה, עייפה באופן כללי, עסוקה, אוהבת את הספייס שיש לה עכשיו וכו'). בדיוק כמו שיש גברים בכל מקום: פאבים, בתי קפה, קולנוע, ים וכו' ושוב לא כל אחד רוצה שיכירו אותו בין אם זה בעולם הוירטואלי ובין אם זה בעולם הרגיל. כשאתה אומר - הרגשה מלאכותית - ומה עם טיפולי פוריות? שדכנים? הפריה מלאכותית? - כן, זה אולי נשמע לא קשור אבל זה כן. לפעמים הנתונים היבשים הם אלו שמקרבים אותנו אל המטרה. התמונה היבשה והנתונים היבשים הם אנשים בשר ודם שרק לאמיצי הוירטואליה הם מתגלים כך, והדוגמאות שנתתי הם רק קמצוץ מכך. לויס.

התנהלות שלך ..

שטחי- ניתן להכיר אותן/אותם בכל מקום- יש תחושה שזה לא מתרחש מאחר ולכאורה עברנו כבר את המפגשים הטבעיים -אוניברסיטה, צבא ואף עבודה .. (למרות שאפשר להחליף עבודה :) הנשים מסתבר לי וזה כולל את מרביתן כולל אותי רשומות באתרי היכרויות, מבחינת המדגם אני רק יכולה להגיש לך בוודאות שהן יפות ואינטלגנטיות , ואם לא תפגוש אותן דרך האתר תתפלא הן גם נמצאות בכל אותן מקומות שהציעו לך כאן, גם ברמזור, גם בגינת הכלבים הסמוכה גם ביוגה ואפילו בברים או במסיבות , אני מניחה שגם אתה נמצא כאן וכאן.. האתרים הינם עוד דרך להכיר במיוחד לאור העובדה שהיכרויות באתרים הופכת לנורמטיבית מאוד עם הזמן, כך שבסיס העניין הוא הגישה , אני חושבת כמוך שזהו קונספט קצת בעייתי ומה שאנו מלהגים במקלדת , לא בהכרח בא לידיי ביטוי אחר כך ( לפחות בהתחלה ) במציאות כיוון שזוהי מדייה שאנו משלימים לנו באמצעות הדמיון את שאר הפרטים החשובים לנו ולא תמיד יש התאמה בין פנטזיית המקלדת למציאות וזהו כנראה הקושי , קושי נוסף עם העניין שמהר מאוד , אתה כבר אחרי שלוש פגישות החלטת שזוהי מדיה בעייתית ואתה סקפטי לגביה, סביר 0 מנסיון ) שעוד יזדמנו לך מקרים נוספים ללא ספק הסקפטיות שמלווה אותך כרגע תלווה את הפגישות הבאות, וייתכן מאוד שישפיעו על המפגש, אז ראה את המפגשים האלו כהזדמנות לפגוש את אלה " שבחוץ " ללא ציפיות מוגזמות, לאחר הפגישה הראשונית זוהי פגישה טבעית כפי שהגדרת כמו כל האחרות קרי : סופר, רמזור וכ' הרי גם שם ההיכרות היא תוך כדי מפגשים, וזכור להתנהל בחיים המציאותיים .. חנויות ספרים, חוגים שמעניין לך באמת ותוכל להנות , סביר שתמצא שם גם בחורות עם תחומי עניין זהים לשלך נקודת פתיחה טובה וכ'.. בהצלחה

smartblonda

New member
למרות הציניות שלך אפשר להכיר בחורות בכל מקום

גם שאתה עומד ברמזור. אתה צריך רק את הביצים לכך והדרך פתוחה. אני הכרתי המון בחורים בסדנת היוגה שעברתי ,לדוגמא. בכל מקום אליו תפנה יש נשים,בבתי קפה, במסעדות בתור לכספומט ,הכל תלוי בך ואיך אתה מתנהל.

סדנת יוגה זה לא ממש "רמזור"...

וגם לא ממש מפתיע
היום נסענו בכביש המהיר, ישבתי מאחורה ברכב של חבריי, ופתאום הבהב לי בעינים הנהג שברכב לידי... לא משנה שמיד אחרי זה עקפנו אותו ביעף, לא משנה שהוא בטח היה בדואי ושהרכב שלו בטח היה גנוב, העיקר, מישהו בעולם הזה הבהב לי בעיניו הבוקר...

למעלה