שאלה רצינית ופשוטה : איפה אפשר להכיר נשים?

avshalomat

New member
מה זה אמון מלא?

מה אם היו רוצחות אותך וטומנות את גופתך בערבות הטכניון?

ufffnick

New member
בנקרה הזה...

מוות הופך את העניין לטיפה לא רלוונטי... את האמון, אני בחרתי לתת, אף אחד לא חייב לתת אותו. אני רק אומר שבמקרה שלי זו הצלחה הסטרית. מוזמנים לנסות.

avshalomat

New member
באמת שנראה לי שהגישה שלך

נראית לי נכונה ובריאה יותר, גם צריך להפריד בין נתינת אמון ובין היכולת להבחין מה שקורה, כלומר זה שאתה נותן אמון לא אומר שאתה אידיוט (שזה עובדה שקשה לפראונידים כמוני לעמוד בה).

ufffnick

New member
../images/Emo13.gif

אומרים שישנו גבול מאוד דק בין אידיוט לאמיץ. אולי אצלי, מתוך תחושה שניסיתי הכל, החלטתי לנסות גם את זה. אולי מתוך תחושה שהיא נתנה לי, שאפשר לתת בה אמון מלא (כי עובדה שרירותית שהיא הראשונה והאחרונה שקיבלה אותו באופן אינסטינקטיבי והולך ומתרחב עם התפתחות הקשר). אולי הגעתי לשלב התפתחותי שכזה שהביטחון העצמי שלי הגיע לרמה שאיפשרה לי להסתכן, ולתת אמון במישהו אחר מלבדי. אולי זה שילוב של כולם, או תולדה שלהם אחד מהשני. כמו שאמרתי - ניסיתי וזה הצליח. מוזמנים לנסות. קחו בחשבון שלא כל מה שמתאים לי מתאים לכל העולם....

חמוד בלהכיר אישה/ בחורה יש אכזבות

בלהכר אישה/בחורה יש הרבה דרכים...אבל כמו שאמרתה באינטרט זה לא אמתי באמת!!...אז אך אתה יוצא אם בחורות?לא צריך ליתאכזב אפשרי למצוא אם קצת רצון...רק תישתדל להיות רצני לא מיד להציא מין ...תחפש בעיתונים או לך לשדכן מנוסה אל תתיאש בסוף תמצא אני אומנם דתית אבל היו הרבה פעמים שיתאכזבתי עד שיום אחד קיבלתי כויה באהבה ולמדתי שהחים לא רק דבש יש גם עוקצ אל תיתיאש ומקוה שבקרוב תמצא את שאהבה נפשך בהצלחה רוני.

למעלה