שאלה רצינית.

זה לא צריך להיות מושג

אלו שתי מילים, ומותר לחבר אותן. אני לא יודע עד כמה אני מעניין, אני מאמין לך אם את טוענת כך. הרבה גיקים הם מעניינים, כי אנחנו חושבים, דבר שהרבה אנשים שכחו לעשות

blackrose10

New member
חחחח צודק..:]

גרר אני צריכה להזכר מהר איך לחשוב עוד יומיים שוב מבחן בפיזיקה=\

Red Sun

New member
לא השטרודל הזה.../images/Emo103.gif

שטרודל במובן של פאי תפוחים.

Britush

New member
גם לזה קוראים כרוכית, לדעתי

(וגם לדעת אבן שושן
). מכאן הגיעה המילה ל@.

Blue Puding

New member
אני אענה

אנמיה אנמיה אנמיההההההההההההההההההההההה
.. סתם אני מתלהבת מהעובדה שנאי אנמית וצורכת כדורים

noname202

New member
אממ..טוב אני עונה בלי לקרוא את

התשובות..אני אקרא אותן אח"כ... טוב אממ...אני בערך מאמינה באלוהים, אבל אני לא אתייחס לצד הזה כרגע... למה אנחנו חיים? חלק מהסביבה האקולוגית או משהו? מה אנחנו בעצם? בני אדם, יצורים חיים בעלי תבונה[?], נושמים, אוכלים, מתרבים, מתגייקים....טוב אין לי ממש כוח להגדיר... למה דוקוא כאן ולא על הירח? כי פה יש סביבת חיים מתאימה... איך הקיום שלנו התחיל? המפץ הגדול..תמיד עניין אותי ת'אמת איך התחילו להתפתח פה חיים אבל לא יצא לי לדעת על זה לעומק... *אל תתיחסו אלי. אני טיפשה
*

OrenTet

New member
מבחינתי

אם אני יוצא מנקודת הנחה שכל מה שאנחנו עושים זה בשביל התקווה שיום אחד יהיה לנו טוב, המטרה של החיים האלה זה הנאה אם זה לא תשובה טובה לך מספיק אז באמת שכדאי להתאבד :)

Blue Puding

New member
אין..

חברה שלי ואני הגענו למסקנה העמוקה ביותר הזו.. אנחנו חיים בשביל כלום בעצם..זתומרת יש כאלה שיאמרו בשביל לשרוד..אבל לשרוד למה?! אין לנו מטרה להשרדות..אין טעם ממש לקיום.. זה סתם בשביל הכיף...

JohnPaul

New member
בשבילי התשובה היא

ככה. המקריות היא המוטיב העיקרי ביקום, זה בטוח. אין דרך להסביר למה, כי יבוא יום ומישהו יבטל את הדעה הרווחת, אין אמת אחת. המקריות זה מה שאנשים מכנים "גורל". ובמילים אחרות אני אגיד לך למה אתה חי, למה נולדת להורים האלה, במקום הזה, בזמן הזה: בשביל שתוכל לשאול את השאלה הזאת.

אין מהות

למה אנחנו חיים? בגלל השתלשלות אירועים שהביאה לכך מה המטרה לקיומנו? אין מה אנחנו, בעצם? יחידות אורגניות ארציות מאיפה הגענו? מהרחם של אמא למה דווקא כאן ולא על הירח, או כל מקום אחר? בגלל השתלשלות אירועים שהביאה לכך איך כל הקיום שלנו התחיל? טוב, כשאבא ואמא אוהבים זה את זה... אני רוצה לציין שאני לא מאמינה בהשקפה המדעית ב-100%, אבל אלה התשובות שהשקפה כזו תספק לך. ועפ"י ההשקפה הזו אני חיה, ברב הזמן.

OrenTet

New member
אתם אנשים מאוד מבולבלים

תתחילו לקרוא ספרי פילוסופיה או תהיו חכמים יותר או משהו כי אתם מה זה מבלבלים בשכל... אין לכם מושג בשיט איך להגיע למסקנות פילוסופיות

OrenTet

New member
הייתי באמת מסביר לך

אבל באמת שאני צריך לחשוב על זה דיי הרבה כדי לנסח את זה כמו שצריך ובמילים פשוטות, אז פשוט אני מפנה אותך לספרים, יש דיי הרבה כאלה וקל למצוא. יש איזה ספר שפעם קראתי, "מבוא לפילוסופיה" או משהו כזה, ספר חמוד, תקרא אותו.

אז אתה לא יודע את זה טוב כמו שחשבת.

מי שיודע משהו ממש טוב יכול להסביר אותו בדר"כ במילים שילד בן עשר יבין. ועכשיו, אם תוכל לפחות לתת לי רעיון?תביא בחשבון שאני מכיר לוגיקה וקצת אלגברה בוליאנית, אז אתה יכול להשתמש במושגים גדולים.במקרה הכי גרוע אני אעצור אותך ואבקש הגדרה
.

למעלה