שאלה רצינית.

OrenTet

New member
אני מחר חוזר לצבא, באמת שאין לי זמן

שבוע הבא אני ישלח לך הודעה עם מה שאתה רוצה לדעת, שלח לי הודעה כבר עכשיו שאני יראה אותה שבוע הבא.

אתה טועה..

הרבה כאן טענו שזה דיון פילוסופי רק, וזה לא נכון. הנושא הזה כולל המון מדעים בתוכו - ביולוגיה, כימיה ופיזיקה. יצירת האדם זה לא דבר פיולוסופי, וכן לא יצירת היקום. הפילוסופיה היא כלי שבעזרתו ניתן להגיע למסקנות. את המסקנות עצמן שואבים מהמדע, או האמונות האישיות של כל אחד (אלוהים וכו'). ספר פילוסופיה לא יתן תשובה, ואם כן - היא תהיה ללא הסברים טובים. תשובה אני לא מגדיר כדבר חד משמעי - אלא כאפשרות.

juggernaut

New member
אנחנו...?...

אתה לא הראשון שמגיע לפורום וחושב שהוא שיא המושלמות. די כבר נמאס מהודעות כאלה.

בזבוז זמן.,

תכלס אפילו אם תנסו להבין את התמונה הגדולה של מהות החיים של נמלה אני לא חושב שמישהו יקלע לזה.. אחר מזמן כבר היה נופל האסימון לכל מי שהיה שומע את התשובה ומבין אותה ומפיץ אותה בעולם

תראה

נכון שתשובה סופית ומוחלטת לא נמצא אבל בדרך מגלים דברים מעניינים איך היקום נוצר, איך אנחנו נוצרנו, ודברים אחרים בסגנון זה מביא כל אחד למסקנות משלו - אפילו שאי אפשר לדעת אם הן נכונות - זה עוזר לבנות מחשבה דעה והשקפת חיים. לדעתי חשוב לחקור את זה, רק בשביל להתקל בכל המידע בדרך.

איפה שהוא את מבינה מאיפה הגענו

ולאן אנו הולכים.. זה לא נותן סיבה זה נותן הכרות עמוקה עם עצמך והסביבה לא נותן אפילו קצה של חוט לא משנה כמה יחפשו כי כניראה אלו השאלות הלא נכונות

לא הבנת את הנקודה

מה שחשוב זה לא התשובה אלא הדרך לתשובה מגלים המון דברים חדשים ומעניינים מרחיבים אופקים חושבים מפתחים את המוח מתעמקים בדברים מיוחדים לחשוב זה טוב אגב, אני בן.

גם אני תוהה. בחיי.

לא צוחקת. אבל אני לא ממש מוצאת תשובות. אני מאלה שמפנטזים שהמטרה לקיומנו היא אהבה ובלה בלה וכו' וכו'... אז אני עוד מחכה למהות שלי. ובאשר לכל שאר הדברים, היותר מדעיים.. אז... אני תומכת במפץ הגדול, זה הכי נח

אל תעשי דברים כי נח

תעשי דברים כי את מבינה שזה נכון או לא נכון בטח כשזה מדעי
ולמה את חייבת תכלית לקיום שלך ? אני מעדיף להאמין שאני זה שקובע את התכלית לעצמי, אנחנו בני האדם המצאנו את התכלית, זה לא מחייב קיום של תכלית אמיתית בטבע.

../images/Emo13.gif

גם אני מאמינה שהאדם ממציא את התכלית של עצמו, כמו שהאדם ברא את אלוהים, וכו' וכו'... אבל דווקא דברתי על התכלית שלי. [כמה קיטשי :)] שאני עוד לא בטוחה שאני לגמרי מוצאת.

למעלה