לא, זה היה משעמם
בוא ננתח את הודעתך. "אף אחד כאן לא ממש אמר משהו חוץ מהתקפות שלכם עלי לא ממש אמרתם משהו מענין בנושא רק את אותם הדברים הקטנים שכולם מכירים ויודעים." מה בדיוק אנו אמורים להגיד ? "אני לא התקפתי אותכם, החוסר הרגישות היא שלכם" נכון, אתה לא התקפת אותנו, אך גם אנחנו לא התקפנו אותך. העירו לך הערה בנוגע להכללות וצורת דיבור. חושב שזה היה לא מוצדק ? סבבה, זכותך. רק אל תתפלא אחר כך שאנשים לא מכבדים אותך. "רעיונות שלכם...עוד לא ממש שמעתי אותם" שוב, מה הייתה השאלה שעליה אנו צריכים לתת רעיונות ? "אתם רוצים לאמר לי שדבקא אתם שעוסקים במאגיה יכולים באמת להוכיח משהו" בוודאי, הרי אתה לא מצפה שאנשים בוגרים יעסקו במשהו שלא מניב תוצאות, הלא כן ? מהמשפט הזה משתמע שאתה לא עוסק במאגיה בעצמך. האם אני צודק או לא ? "אני לאומתכם שמח שאומרים לי את האמת, גם אם היא לא מוצאת חן בעיני." אמת של מי ? אם אתה חושב שיש אמת אחת ויחידה אז יש לך טעות מרה. וזו היא האמת לאמיתה
"אז תודה לכולכם על מה שהיה לכם לאמר." על לא דבר. לא, באמת. "כעת אני חכם יותר ויודע מול מה אני עומד." אני שמח שחוסר הרעיונות שלנו סיפק לך חוכמה. עדיין לא ענית לי על השאלות ששאלתי אותך בהודעתי הקודמת. אנא עבור עליה שוב ותענה בבקשה. אם לא שמת לב, אז אני אישית לא תוקף אותך, אלא מנסה להבין מאיפה אתה מגיע ומהם דעותיך. אם אתה לא מעוניין לשתף מידע זה ורק להתלונן שתוקפים אותך אז בהחלט אין לנו על מה לדבר ואתה מוזמן לעזוב את הפורום. יום טוב.