שאלה שאלתית..

Mist2

New member
מאג ומכשף מוצלח כמוך

בטח יכול לבדוק את זהותי האמיתית בצורה פשוטה וקלה. זהו מעכשיו אני באמת שותק........

gwizard

New member
זאת לא הנקודה

אתה מזמין אנשים לבטוח בך ולשלוח לך את פרטיהם כאשר אתה לא מספק שום מידע על עצמך או מאיפה למדת. בעיני זה סממנים של כת. ליכולת שלי אישית אין שום קשר לעניין כי ההודעה הייתה מכוונת לכולם. כמו שכתבתי קודם, אני לא הולך לבזבז יותר את הזמן שלי עליך. יום טוב.

Mist2

New member
אולי נגרום לך לבזבז את הזמן?

ואת המאמץ עלי עוד... מה אתה אומר?

RainBird

New member
סבלתי אותך די והותר. אתה רשאי להחזיק בדיעותיך, וחברי הפורום רשאים להחזיק בדעותיהם, אבל אני אוסר בצורה מוחלטת על הזילזול וההתגרות שהולכת בשירשור הזה. ראה הוזהרת- חריגה אחת והוא נמחק כליל. ארדן.

Mist2

New member
כמו שכבר נכתב כבר

* הזהירות הנה בתולה זקנה, עשירה ומכוערת שמחזר אחריה חוסר-כישרון.

Mist2

New member
כמו שנכתב

Mist2

New member
כמו שכבר נכתב

gwizard

New member
לא, זה היה משעמם

בוא ננתח את הודעתך. "אף אחד כאן לא ממש אמר משהו חוץ מהתקפות שלכם עלי לא ממש אמרתם משהו מענין בנושא רק את אותם הדברים הקטנים שכולם מכירים ויודעים." מה בדיוק אנו אמורים להגיד ? "אני לא התקפתי אותכם, החוסר הרגישות היא שלכם" נכון, אתה לא התקפת אותנו, אך גם אנחנו לא התקפנו אותך. העירו לך הערה בנוגע להכללות וצורת דיבור. חושב שזה היה לא מוצדק ? סבבה, זכותך. רק אל תתפלא אחר כך שאנשים לא מכבדים אותך. "רעיונות שלכם...עוד לא ממש שמעתי אותם" שוב, מה הייתה השאלה שעליה אנו צריכים לתת רעיונות ? "אתם רוצים לאמר לי שדבקא אתם שעוסקים במאגיה יכולים באמת להוכיח משהו" בוודאי, הרי אתה לא מצפה שאנשים בוגרים יעסקו במשהו שלא מניב תוצאות, הלא כן ? מהמשפט הזה משתמע שאתה לא עוסק במאגיה בעצמך. האם אני צודק או לא ? "אני לאומתכם שמח שאומרים לי את האמת, גם אם היא לא מוצאת חן בעיני." אמת של מי ? אם אתה חושב שיש אמת אחת ויחידה אז יש לך טעות מרה. וזו היא האמת לאמיתה
"אז תודה לכולכם על מה שהיה לכם לאמר." על לא דבר. לא, באמת. "כעת אני חכם יותר ויודע מול מה אני עומד." אני שמח שחוסר הרעיונות שלנו סיפק לך חוכמה. עדיין לא ענית לי על השאלות ששאלתי אותך בהודעתי הקודמת. אנא עבור עליה שוב ותענה בבקשה. אם לא שמת לב, אז אני אישית לא תוקף אותך, אלא מנסה להבין מאיפה אתה מגיע ומהם דעותיך. אם אתה לא מעוניין לשתף מידע זה ורק להתלונן שתוקפים אותך אז בהחלט אין לנו על מה לדבר ואתה מוזמן לעזוב את הפורום. יום טוב.

neophile

New member
תרגיל

שיכול לעזור לכם להבין נשמו עמוק רוקנו את ראשכם ממחשבות התבוננו בציור

RainBird

New member
אין שחור ולבן אלון, יש גווני ביינים ישנם אנשים שחילוניים כל השנה וביום כיפור צמים או שיש להם גישה כלשהיא לדת.

gwizard

New member
לדעתי ההשוואה לא במקום

צריך להפריד בין אנשים מאמינים באמת לבין כאלה שעושים משהו כדי להיות תואמים לציפיות של הסביבה. בדוגמה שנתת של אדם אשר רק צם ביום כיפור - בעיני זהו לא אדם מאמין באמת. למה אני שופט כל כך בחומרה פלוני אלמוני שאני לא מכיר ? בגלל שאני מכיר את הטיפוס ויודע שאדם מסוג זה צם בכיפור לא בגלל האמונה שלו בה', אלא בגלל שכך חינכו אותו / זה מה שמצפים ממנו בבית / סיבה אחרת שלא קשורה לאמונה ביהדות.

RainBird

New member
ייתכן שיש לך נקודה אבל עדיין, יש ערכים ויש ערכים- ויש אנשים שמתחברים לצדדים מסויימים בדת והם לא של אחרים וההגדרה של או דתי או חילוני היא צרה מידי לדעתי.

MetalSinagouge

New member
אני דווקא לא חושב כך.

אני מביא את ההשוואה של התחברות לסמלים (כדי להיות מבוטחים למקרה שכן יש אלובים תנכ"י, לפחות לדעתי וזה גם מה שאני הייתי עושה אם הייתי קצת טיפש יותר) לציור הין-יאנג בלי להכנס לטאואיזם, או 'קישוט' כל הבית בפסלי בודהה.

PurpleFilth

New member
אז אם אינך דתי,

אתה לא חושב שניתן להגיד עליך שגם אתה משתייך לאותו המון בור, שאינו מכיר את הדת לעומקה? אשמח גם לשמוע מה הדת שמכשף חונך אליה. -זוהמה.

Jagreen

New member
ויבוא אלי מלאך ויאמר

* הזהירות הנה בתולה זקנה, עשירה ומכוערת שמחזר אחריה חוסר-כישרון. * השועל מאשים את המלכודת, לא את עצמו. * כל מה שמוכח כעת כאמת היה פעם פרי-הדימיון בלבד. * היה תמיד נכון לומר את דעתך, ואיש ניקלה תמיד יתנכר לך!!!!!

למעלה