המרגרינה הזו - נטורינה איננה חלבית, לכן מוזר לי לקרוא את מה שכתבת.
בכל מקרה בהצלחה עם העוגה!
אכן כך.... אני אוהבת את הטעם של החמאה בקישים שאני אופה. הנטורינה נותנת לבצק את הפריכות.רעיה, הבנתי שהמרגרינה שעליה המלצת היא פרווה, אבל כתבת שאת מערבבת אותה עם חמאה:
"ככל הזכור לי היא נקראת נטורינה.
אני מערבבת אותה עם חמאה כשאני מכינה בצק פריך או בצק לקיש."
לכן כתבתי שאני מעדיפה עוגה פרווה.
אבל עכשיו אני רואה שהתכוונת לתוספת חמאה עבור בצקים אחרים.
בכל אופן תודה!
אכן כך.... אני אוהבת את הטעם של החמאה בקישים שאני אופה. הנטורינה נותנת לבצק את הפריכות.
זה עם שמן קוקוס ככל שהבנתי. האם שמן קוקוס הוא מציאה כל כך גדולה? איני בטוח... ואשתי שתחיה משתמשת במוצר הזה למרבית האפיות שלה מזה שנתיים בערך. והנה מצאתי... https://shimrit.co.il/products/נטורינה/יש כיום מרגרינה ללא שומן טראנס מוקשה.
ככל הזכור לי היא נקראת נטורינה.
אני מערבבת אותה עם חמאה כשאני מכינה בצק פריך או בצק לקיש.
מצאתי במקרר , מוסיפה צילום.
שבת שלום!
רעיה
כן. רק שמי שלא רוצה להפוך את העוגה לחלבית לא יבחר בדרך הזו.היי רעיה: הכי פשוט להחליף את המרגרינה בחמאה.
יש נטורינה למי שרוצה פרווה ויחסית בריאהתבדחת, אבי, אבל הבנת בדיוק את הבעיה: מדובר בעוגה פרווה, ובתחליף של שמן במקום המרגרינה.![]()
מעניין שאף אחד כאן לא הזכיר את האפשרות להשתמש בשמן קוקוס, שמבחינת מרקם מדמה חמאה בצורה טובה, כיוון שהוא מתמצק בטמפרטורת החדר.
אכן בחורף מתמצק. והנה מצאתי לך משהו. אולי לא ה"אבידה" שחווית אבל משהו.רק לפני שבועות אחדים קניתי לראשונה בחיי צנצנת עם שמן קוקוס, כי מישהו נתן לי מתכון טבעוני שסיקרן אותי לנסות.
נדמה לי שזה היה מתכון למיונז (מיונית) טבעוני. אבל אני לא מוצאת את המתכון, כי השארתי אותו בטעות במייל. בכל אופן, אין לי מושג איך משתמשים בשמן קוקוס. כרגע הוא אצלי בארון במטבח, במצב נוזלי. הבנתי שכשהוא מתקרר, הוא מתמצק.
מיכל.
אני לא יודע אם אתה כתבת את המתכון או זה הובא ממקום אחר, (בפורמט הזה של הפורומיםאכן בחורף מתמצק. והנה מצאתי לך משהו. אולי לא ה"אבידה" שחווית אבל משהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.