שאלה שמופנית דווקא לבנים.

שאלה שמופנית דווקא לבנים.

כמה זמן אתם מוכנים לחכות בשביל בחורה?

כמובן שאני לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאול את זה בו..
אני יודעת שהתשובה האידיאלית היא "כמה זמן שהיא תצטרך", אבל אני שואלת כדי לדעת באמת אחרי כמה זמן מישהו יתייאש מיחס קצת.. יבש.
אני לא מדברת רק על סקס, אלא בכלל על כל אינטימיות.. אפילו נשיקה.
האם רתיעה של בחורה ממגע תרתיע או תגרום לכם לחשוב שהיא לא רוצה אתכם, למרות שעד שזה מגיע למגע היא כן נראית מעוניינת?
שאלה הזויה? אולי.

אם כבר נשאל משהו בסגנון, הרגישו חופשי להפנות אותי לתשובה.

Reyn

New member
גם לי יש חשש מסויים ממגע אינטימי

ואני מאמין שיהיה לי קצת קשה להתחיל עם המגע הראשוני. הסיבה היא בדיוק מה שציינת: "רתיעה של בחורה ממגע תרתיע או תגרום לכם לחשוב שהיא לא רוצה אתכם". יותר מזה: הייתי רוצה איזה סימן שהיא כן מעוניינת במגע *לפני* שאני נוגע בה (מנשק, נוגע ביד, מה שלא יהיה), כדי לדעת שזה בסדר, שהיא באמת מעוניינת.

למרות כל זה, אני לא חושב שיש טעם להתעכב הרבה זמן. זוגיות מושתתת בין השאר על מגע אינטימי. כל עוד זה סתם שני אנשים שנפגשים ומפטפטים, מדובר רק על ידידות. והרי זה לא שהעניינים יתקדמו לבד אם מחכים מספיק זמן, אחד הצדדים חייב לקחת יוזמה, השאלה רק מתי. ואין יתרון מהותי לדייט העשירי על פני הדייט השלישי מהבחינה הזו.

שורה תחתונה: כמה דייטים עד למגע ראשון, עד כמה שבועות זה זמן סביר, והכל באופן הדדי ובלי לחץ, תוך תמיכה מלאה והדדית בין בני הזוג, ובמקרה הצורך: שיחות פתוחות על הקושי במגע. בלי לנחש למה הבחורה נרתעת ולפקפק בעצמי.

שיחות פתוחות זה בהחלט אידיאלי.

השאלה היא איך להגיע לשם מצד אחד עם מספיק קרבה כדי לדבר על זה ומצד שני שלא יעבור יותר מדי זמן "מייבש".
ברמת העקרון אני גם לא חושבת שיש טעם להתעכב יותר מדי.

Reyn

New member
הדיון הזה מוכיח שלא קשה להגיע לדבר על זה

תמיד טענתי שבמקום לנסות לעשות רושם על בני זוג פוטנציאליים, אפשר לדבר איתם בכנות. כשאת מגיעה לדייט שני או שלישי עם מישהו, זה אומר שאת מתחילה לקוות שיתפתח עם אותו בחור קשר של לפחות כמה שנים, לא? אז אפשר להתחיל לסמוך עליו ולדבר בפתיחות.

זה דיון אינטרנטי.. רמת הפתיחות הפוטנציאלית

פה גבוהה יותר מאשר פנים אל פנים, לפחות מהתחושה שלי.
אני לא חושבת שאחרי דייט שלישי אני מסוגלת לומר למישהו "אז שומע, אני מחבבת אותך אבל נרתעת ממגע בגלל איזה עניין טראומתי מהילדות, אז בוא ניקח את זה ממש לאט".

ESPS

New member
נשיקות זה דבר מינימאלי

גם נשיקות ומזמוזי שדיים זה דבר מינימאלי.
כשנמצאים לבד במצב אינטימי, אז לסרב פעם אחת להוריד את התחתונים לגמרי, זה גם בסדר, אבל לא בפעם שלאחר מכן. 2 סירובים רצוף- זה כבר משהו שאין מה לעשות אתו.

רתיעה ממגע או רתיעה מנשיקות, זה חייב להדליק נורה אדומה, ובעצם לאמר לצד השני שזה לא יכול להתקדם בחיים. כי זה מעיד על א מיניות ( בעיניי לפחות ) או מעיד על אי משיכה. ואלו כבר תכונות שלא נוטות להשתנות עם הזמן.

בכלל - מזמוזים זה קצת חומר נפץ, כשהצד הממזמז והחרמן יותר לא מגיע לסיפוק. יש איזה שעון חול שאוזל מרגע שמתחילים המזמוזים.

לפי מה שאתה אומר שאם תוך שבוע-שבועיים

במידה ובחורה מסרבת להוריד את התחתונים אז יש כאן בעיה....

ממש לא מסכימה עם זה ועם העניין שהיא יכולה ליהיות א-מינית..

המשפט האחרון עם זאת אפשר להבין..

ESPS

New member
לא קשור למשך זמן ההיכרות, אלא למספר המפגשים

בכוונה לא ציינתי מילים של "משך זמן", אלא מן שעון חול שהולך ואוזל מרגע שמתחילים המזמוזים ווהמישושים.
לעתים בלית ברירה פרקי הזמן בן מפגש למפגש הולכים ומתארכים.

אני לא אמרתי שום דבר על שבוע ולא שבועיים, אלא דיברתי של שני סירובים רצופים של הבחורה, בכל מפגש כזה אינטימי בין השניים.
לא מתכוון לפגוע... רק אומר דעתי.

סתם זרקתי שבוע-שבועיים..

ברור שזה תלוי בכמות המפגשים,אבל זה גם תלוי לפי מה שאתה אומר מתי אתה מתחיל לזרז את העניינים...ולא מעט עושים את זה אני מניחה בשלבים מוקדמים של הקשר.
חוץ מזה עם בחורה סירבה פעם אחת נראה לי שיש לחכות כמה מפגשים טובים נוספים עד להצעה הבאה ולא לקפוץ ישר למפגש הבא עם אותה הצעה. זו דעתי..

ואל חשש לא פגעת :)

ESPS

New member
דיברתי על מפגשים אינטימיים, ולא מפגשים רגילים

דיברתי על מניין המפגשים האינטימיים, שהוא מן מניין זמנים נפרד למניין הקשר עצמו.
אני מתאר לעצמי שלאחר מפגש שיש בו אינטימיות, המפגש הבא יהיה לא אינטימי. ככה זה בדר"כ ( פעם כן, פעם לא ).
מכל מקום, במפגש האינטימי הבא.... ( וכו' וכו' כבר אמרתי )

אולי המילים להוריד את התחתונים הן קצת חריפות, אבל לפחות לשחק לה קצת, לגעת, למשמש, לשלוח אצבעות, ולראות איך היא מגיבה.
זה חשוב. אם היא מגיבה לא טוב... וגם לא מסבירה את עצמה- זה מידע לא מילולי חשוב מאוד.
את הרי לא מצפה שהאישיות שלך לבדה תחזיק את הקשר באופן אפלטוני לגמרי או כמעט לגמרי.
זה אולי ככה באגדות, אבל לא במציאות.

Berethor

New member
נו באמת

אם היא תסכים לכל הדברים שאתה מתאר, זה כמעט כמו שתסכים גם לסקס, ואתה יודע את זה טוב מאוד, ככה שאם היא צריכה זמן או לא בטוחה אם היא רוצה אותך עדיין, היא לא צריכה להסכים גם לרוב הדברים האלה בשלה הזה לדעתי.

niwo

New member
אההמממ

http://bidyke.wordpress.com/2012/08/21/%D7%9E%D7%94%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A4%D7%95%D7%A1%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%9D/

Berethor

New member
תעמוד לה עם סטופר וכרטיס צהוב ואדום

אם אתה האחראי הבלעדי למזמוזים והמישושים אתה לא יכול להאשים אותה אם לא בא לה יותר מזה בשלב הזה, גם ככה היא עשתה הרבה מאוד לדעתי.

niwo

New member
מגע ואינטימיות

מגיעים בקצב שונה אצל כל אדם. מותר לחשוש ולפחד ממגע.
גם להחזיק ידיים יכול להיות מלחיץ. אם בחורה או בחור מראים סימנים של רתיעה או חשש ואפילו קיפאון במקום- סימן שאין להכריח אותם עכשיו למגע.
אני חושב, שבייחוד במקום כמו הפורום הנוכחי, צריך להבין את האדם שמולך ואת הקושי שלו או שלה ממגע ואינטימיות.
צריך לדבר על הקושי ועל החשש. צריך תמיד לשאול. שיחות פתוחות הן בהחלט הכיוון, מה גם, ששיחות שכאלו יכולות לפתח אינטימיות רגשית בין בני הזוג.

snoopytush

New member
כל כך נכון חוץ מזה

שקשה לפרש סימנים לא מילוליים כי לא תמיד אפשר להיות בטוחים מה הם אומרים
זה יכול להיות רצון שנעצר בגלל פחד וזה יכול להיות דברים אחרים כמו חוסר רצון .
ללא דיבור על הדברים המוח קופץ למסקנות שהן לא בהכרח הגיוניות. אמיניות זו אומנם אופציה אחת
אך יש מלא אופציות אחרות לא כל מי שרוצה להתקדם לאט הוא אמיני זו ראייה צרה מידי.
ולשאול למרות שזה נשמע אולי בהתחלה מאולץ זו הדרך הכי מכבדת לדעתי ליצור קשר.
כמובן אפשר לנסות גם בלי לשאול ליזום מגע עדין אך אם רואים הירתעות כמו שיוו אמר יש להפסיק מיד
ולא להכנס ישר לסרטים של ":היא לא רוצה אותי אני לא מוצלח היא אמינית" אפשר או לנסות בעדינות פעם אחרת
או לשאול. היתרון של הגישה הישירה שהיא אינה משאירה מקום לספקות ופרשנויות מיותרות

למעלה