שאלה שמופנית דווקא לבנים.

Berethor

New member
בהחלט מתחסדים

אפילו אצל אדם סבלני ולא קצר רוח, יש גבול לסבלנות. אדם שעם סבלנות אין סופית כמעט ולא קיים, וגם שקיים בדרך כלל הוא רק סובל מזה.

Reyn

New member
לא רק אדם סבלני, אפילו אצל אדם שבעצמו לא ממהר

להגיע למגע אינטימי, אחד שרוצה גם הוא לקחת דברים לאט (כמוני וכמוך, לפי התשובות של שנינו בדיון הזה), אפילו לאנשים כאלה יש גבול עליון כלשהו.
וזה לא עניין גס ונצלני של "הבחורה לא נותנת לי אז אני אחפש אחת אחרת". זו רק הכרה בכך שמערכת יחסים צריכה לכלול מגע בשלב מסויים, ואם היא לא כוללת מגע אז יש בעיה שלא בהכרח תיפתר עם הזמן.

lucky one

New member
אנשים פה בחרו לחכות עד עכשיו

אז למה שיהיו חסרי סבלנות?
בגלל שזה נשאל בפורום הזה אז התשובה לא מפתיעה, אם זה היה בפורום סקס אז זה באמת היה שטות שהרבה יענו ככה

Berethor

New member
שים לב

זה נכון שרובנו לא חסרי סבלנות ורגילים שאין לנו את זה הרבה זמן או בכלל, חלק לא קטן מאיתנו גם בעדיפים בעצמם לקחת תדברים לאט ולא מהר מדי, וגם חלק לא קטן פה מחפשים גם זוגיות רצינית ולא איזה סטוץ על הדייט הראשון. אבל גם לאנשים סבלנים ולא קצרי רוח, יש גבול לסבלנות, זה הנקודה העיקרית פה, אתה לא רוצה שינצלו את הסבלנות וההבנה שלך למטרות רעות נכון? שתהיה בחורה שסתם מושכת את הזמן שלך ובעצם בכלל לא אוהבת אותך ולא נמשכת עליך. בתור אנשים כל כך טובים וסבלנים מגיע לנו משהו יותר טוב לא חושב? למה שרק לסטוצרים קצרי הרוח יהיה טוב. גם לדעת למי שווה להיות סבלני וממי שווה פשוט להיפרד.

OhadB3i

New member
לאקסית חיכיתי קצת יותר משנה

אם מדברים על זה ומבינים מאיפה זה מגיע, אין סיבה לא לחכות, בתנאי שהיא אמיתית איתי ולא מורחת אותי

am i am

New member
תשובה.

השאלה מה הסיבה שבעקבותיה הבחורה לא מוכנה לסקס.

בגדול אני חושב שסקס צריך להיות אחרי שבועיים/שלושה, אחרי חודש שסקס לא מגיע הייתי חותך.

יש כמה דברים שהיו גורמים לי לחתוך בשלב מוקדם יותר:

- אם הסיבה היא בגלל שהיא חסרת ניסיון בגיל מאוחר, אז הייתי נפרד ממנה. (לא בגלל שאני חסר סבלנות, אלא בגלל שאני מחפש להכיר בחורה שהתנסתה בקשרים בעבר ושלא כל דבר הוא חדש בשבילה)
- אם היא חרדית/דתית אז גם הייתי אומר לה שלום ולהתראות.
- אם זה בגלל שהיא רוצה לבדוק "אם זה זה" אז גם הייתי נפרד (נראית לי סיבה ילדותית).

הייתי מוכן לקבל בחורה מתרבות אחרת ולאום אחר שהיא שמרנית כי חונכה בצורה הזאת ולחכות איתה גם הרבה מאוד זמן. (אם וכאשר...)

Reyn

New member
רגע, אז אתה חסר נסיון או לא?

אני כבר לא זוכר מהדיונים הראשונים בפורום שכל אחד תיאר את מצבו.
בכל אופן, אם תפסול מישהי על חוסר נסיון, נראה שאתה לא ממש שייך לכאן..

Reyn

New member
כלומר, אם אתה מנוסה שיפסול אישה על חוסר נסיון

am i am

New member
כן, אני לא חסר ניסיון.

אבל הייתי חסר ניסיון עד גיל 26 (היום בן 32), וההתנסות המינית הראשונה שלי היתה בגיל 26.
אבל גם כאלה שהם חסרי ניסיון בדימוס מתקבלים בברכה, לא?

Reyn

New member
וול, עקרונית כן,

אבל מחסרי נסיון בדימוס שעדיין חשים מספיק הזדהות עם נושא הפורום כדי לכתוב כאן, הייתי מצפה שיקבלו גם בני/ות זוג חסרי/ות נסיון.
הגיוני שתפסול על הנושא עכשיו כשאתה בן 32 ומנוסה מזה מספר שנים, אבל זה אומר שהשארת את חוסר הנסיון הרחק מאחוריך, מה שלא ממש מתחבר עם כתיבה בפורום.

am i am

New member
זה לא סותר אחד את השני,

אני מרגיש הזדהות עם נושא הפורום, כחסר ניסיון לשעבר. אבל לא הייתי רוצה בחורה חסרת ניסיון כבת זוג.

גם אתה למשל, כתבת שיש גבול לכמה אתה מוכן לחכות לבחורה עד שסקס יגיע, ולמרות שאתה חסר ניסיון גם אתה מציב גבול מסויים, אז ככה גם אני.

קריסטה

New member
אני אענה לך מכיוון קצת אחר

אם תוך זמן של מס' שבועות (של מפגשים סדירים) את לא מרגישה שאת רוצה ו/או מוכנה, את צריכה לשאול את עצמך כמה שאלות קשות.
הראשונה היא האם את באמת מעוניינת בבחור או נשארת שם מתוך תקווה לקשר זוגי.
השאלה השניה היא האם יש בעיה עקרונית עם מגע מיני ואינטימיות ואם כן אז לשקול טיפול.

שיהיה ברור - אני מתנגדת בתוקף לקיום יחסי מין לפני ששלמים עם זה מכל כיוון - אבל חבל.
סקס, מעבר לעובדה שזו הנאה פיזית כמו כן רגשית, הוא עוד גשר בבניה של מערכת יחסים.
הוא יוצר אינטימיות, הקשרות וחיבור שקשה מאוד להשיג בדרכים אחרות.
שוב, אין הכוונה למהר לאנשהו, וגבר שילחץ עלייך להתקדם בקצב שאינו מתאים לך עדיף לך לא להיות איתו.
אבל יש מסגרת זמן מסוימת שרצון אקטיבי צריך להופיע.

נ.ב. הדברים אינם מתייחסים לא-מיניים.

התחלתי טיפול אחרי שהבנתי את חומרת המצב

ואחרי שהתפוגגו התקוות שלי שזה משהו שיעבור בעצמו עם בחור סבלני מספיק. אני גם לא חושבת שמגיע למישהו יחס כזה לצורך העניין.
תודה על התגובה.

קריסטה

New member
כל הכבוד ובהצלחה!

אני מקווה מאוד שהטיפול יעזור לך והבחור הנכון יעזור לעבור את השלבים האחרונים למערכת יחסים מהנה ואוהבת.

למעלה