שאלה שמופנית דווקא לבנים.

Berethor

New member
מחזק את דבריך

"א-מיניות זו אומנם אופציה אחת, אך יש מלא אופציות אחרות לא כל מי שרוצה להתקדם לאט הוא אמיני זו ראייה צרה מידי." את השיפוט המוטעה עשו לא מעט אנשים כאן, גם א-מיניים וגם מאוד מיניים, לא כל מי שלא רוצה מין על ההתחלה הוא א-מיני, א-מיני הוא אחד שלא ירצה מין גם בעוד עשרים שנה, אלא אם כן הוא השתנה למיני בזמן הזה, משהו שהוא נדיר יחסית, ולא צריך לבנות עליו יותר מדי משני הצדדים.

Reyn

New member
לחלוטין לא קשור לא-מיניות

אם היא היתה א-מינית בכלל לא היה לה עניין להגיע לנשיקות, מזמוזים או סקס בשום שלב של הקשר.
היא נרתעת ממגע, שזה עניין אחר לגמרי שנובע מחוסר ביטחון, קושי לסמוך על בן הזוג (אולי כתוצאה מטראומה בעבר, ואולי סתם כך), ביישנות, או פשוט חוסר הרגל למגע. אני, למשל, לא טיפוס של חיבוקים ונשיקות; לוחץ ידיים כשצריך וזה הכל. אז מן הסתם יהיה לי קצת לא-טבעי להתחיל למזמז מישהי - צורת מגע שלחלוטין לא מוכרת לי.
ולכן צריך זמן להירגע ולהתרגל אחד לשני, ולהתרגל למגע האינטימי, גם כשרוצים לקיים את המגע הזה.

Berethor

New member
בטח בתור אדם שמצפה לסקס בדייט הראשון

קשה לו להבין אדם ששונה ממנו..

ממש ממש לא מסכימה איתך! בתור א-מינית

חשוב לי מאוד שיהיה בקשר זוגי מגע וקשר קרוב, בייחוד חיבוקים ונשיקות שבלי זה אני בטוח לא אכנס לקשר זוגי אי פעם,

א-מיניים ברובם לא מתנזרים ממגע וכו'. שלא תטעה את עצמך, אפילו חלק גדול לא יכולים בלי זה כי זה מה שנשאר כשאין מין,

אז אני מבקשת מימך לפני שאתה זורק השערות לאוויר קודם תבדוק ותחפש מידע ואז תגיד, לא פלא שקשה לנו להיות מקובלים בחברה כי הרוב חושבים שאם אין אצלנו מין אז אין כלום ואנחנו סוג של זומב.

מקווה שהבנת

כמובן שיש א-רומנטים ואצלם אין מגע ושום קשר קרוב,

ESPS

New member
הבנתי שאת מתארת נכות

זו למעשה נכות נפשית או רגשית, שמגוננת על איברי המין, ומתירה מגע ביתר האיזורים.
תקראי לזה איך שאת רוצה, אבל לעומת נכות תפקודית, זו נכות רגשית, ולא תחושה פרטית אינדיוידואלית.
אדם שהוא מיני- יכול עוד להסתדר עם בחורה ששומרת על הווגינה שלה מפני חדירה, ועושה דברים אחרים, אבל לא עם בחורה שמגוננת על האזור מתחת לחגורה באופן כללי.

avi1283

New member
שטויות

לא נכות משום סוג שהוא.
יש א-מיניים כמוני למשל, עם משיכה רומנטית, זאת אומרת יכולים להתאהב, ורוצים מגע רומנטי כמו נשיקות וחיבוקים, אבל לא מעונינים באקטים מיניים.
תבין שלכל אחד יש רצונות משלו והם לא אותו דבר אצל כולם.

goldy

New member
מה את גויאבה?

אני לא מתכוון "לחכות" כמושג ערטילאי באוויר, כדי שבסופו של דבר תיפרדי ממני בשביל מישהוא אחר.

goldy

New member
מה חסר לך שאת צריכה "לחכות"?

או שהוא עושה לך את זה ואתם מזדיינים,
או שאת עוברת לגבר אחר.

סווינג

New member
בראשית ימיי בתפוז זה היה הניק ה"בדוי" שלי

מתקנת.
ואל תתלהב, הייתי צינית.

סווינג

New member