שאלה שמופנית דווקא לבנים.

goldy

New member

Berethor

New member
לא תמיד זה כל כך פשוט

לא סתם זה נקרא הכרות ולא סטוץ, לפני שמספיק מכירים את האדם לא תמיד יודעים אם בא לך קשר איתו.

Berethor

New member
הכרות בין אנשים, לא מקומות ולא חפצים

הכרות ידידותית או זוגית, בהתאם לאן שזה הולך. לחשוב שיש צריך להיות סקס = לחשוב רק על סקס.

Starman3

New member
תשובה

אם הבחורה נמצאת באיזשהו תהליך בעניין אז אחכה כמה שצריך

אם אני אראה שהיא סתם תקועה עם עצמה ולא עושה דבר בעניין, אז לא אחכה יותר מידי..

ESPS

New member
זה לא הוגן. אני פירטתי איך אני מגיע למסקנות

ואתה מתיר את זה לעניין של "שיקול דעת".
שיקול דעת- זה צמד מילים שנועד להסתיר חישובים וחשבונות.
מה זה "כמה זמן שצריך" ? מה זה "יותר מדי" ?
כללי מדי, עמימות מכוונת.

חוץ מזה, לקוראים האחרים, אני עניתי בשביל עצמי. אני גבר, ואני עונה בשביל עצמי. ( הבחורה הרי שאלה גברים ).
אני לא קבעתי כאן כללים שחלים באופן אוניברסאלי, אלא מה שנכון בשבילי. (!)

ESPS

New member
אני מבין שאני עונה לשאלות בעניין אינטימי

יתכן שזה מרתיע בנות ויתכן שלא.
אני מדבר עבור עצמי.
בנות נרתעות מכל מיני דברים, ואתה לא יכול לייצג אותן.
לאמר לבחורה שאני אחכה לה כמה זמן שצריך, זה לדחוף לה שקרים לאוזניים. חד וחלק.
לאמר לה שזה עניין לשיקול דעת, זה דילוג מעל חשבונאות שאכן קיימת, ואכן שוררת.
האמת היא בדר"כ צורמת. מה לעשות...

חוץ מזה- להוריד את התחתונים או לתת לי קצת למשמש לבחורה את הדגדגן, זה לא סקס מלא. אם גם לזה היא לא מסוגלת, אז ... ( ציינתי ).

אולי יש איזו התאהבות קשה ברגע שמטמטמת את המוח... אבל קשרים רומנטיים בדר"כ מתחילים ללא שום רגשות, רק עם מעט משיכה, מעט סימפטיה, וזהו. לא יותר.

iba90

New member
אני מוכן לחכות עד שנרגיש

שאנחנו סומכים אחד על השניה מספיק בשביל לעבור לצעד הבא.

Lee Rock

New member
אז ככה

קשר בלי אינטימיות, נקרא ידידות ואת צריכה להיות סגורה איזה קשר את מעוניינת עם הבחור בשביל לא להשלות אותו. אבל לפי מה שאני מבין ממך זה לא מה שאת מחפשת, אלא קשר זוגי.
אני למשל אין לי זמן מסויים או מספר מסויים של דייטים שזה חייב לקרות.
הסף שלי הוא, "עד שאני מרגיש שיש ביננו תחושת אמון וקרבה" כלומר אם אני רואה עליה שקל לה להפתח בפני והיא בוטחת בי והיא עדיין לא מוכנה להגיע לאינטימיות, אני אבין שהיא לא נמשכת אלי וכנראה לא מחפשת זוגיות איתי, ובעצם משלה את שנינו ואני כנראה אתאכזב ולא אמשיך.

Berethor

New member
יש לי סבלנות

אני יכול לחכות הרבה זמן אבל רק אם אני יחשוב שזה שווה את זה ויש סיבה טובה, בתור אדם שכבר רגיל להיות לבד, אני מניח שזה הרבה יותר קל לי, מאחד שלא, למרות שכמובן שיש לך מישהי זה יכול להיות יותר קשה מאשר אם אתה לבד, בקטע הזה. חוץ מזה אני אדם מופנם וגם לי לוקח זמן 'להיפתח' ולהכיר, אני גם לא מאלו שמחפשים מגע, נשיקות, מין וכו בשלב מוקדם(אומנם לא פוסל על הסף אבל האמת שגם לי זה לא תמיד קל). אני מתייחס לאדם כאדם ולא אכפת לי גם להיות 'ביחסי ידידות', אם כי כמובן ידידות זה לא זוגיות בשבילי, ואם זה ימשיך להיות רק ידידות אז זה מה שזה מבחינתי. גם אני לפעמיים צריך זמן ולא בטוח אם זה אדם שאני באמת רוצה, ככה שאני יכול להבין את הצד השני. אני דווקא מעדיף להימנע מכל מגע אינטימי, כלל נשיקות אם זאת מישהי שאני לא בטוח שאני רוצה. אני אדם עם הרבה סבלנות, אבל כמובן שגם לסבלנות שלי יש גבול, אם אני יראה 'שבת זוג' כביכול סתם מושכת תזמן, בלי שיש לה סיבה טובה לכך, אלא סתם כי היא לא אוהבת אותי ולא נמשכת עליי או יש לה משהו עקרוני נגד מיניות ורומנטיקה, והראה שזה גם לא עתיד להשתנות, אני יבין שאנחנו פשוט לא מתאימים. לגבי אם כבר יש בננו קשר מיני ורומנטי, שם כבר ייבוש הוא בעייתי הרבה יותר מבחינתי, כי זה אומר שאו שיש פערים גדולים בננו, או שהיא לא מתחשבת בי, או שלמעשה היא לא מספיק מעוניינת בי(וניסתה להסתיר את זה), כמובן שהכללים האלו חלים גם עליי, במקרה ואני יהיה הצד שמייבש(כי הצד השני רוצה דברים זוגיים יותר ממני). בכל מקרה אם לא מבינים להבנה בדברים האלה, שהם כבר קרו, זה מעדיף על חוסר התאמה וגם לכך שכנראה זה לא עתיד להיות קשר טוב.

Berethor

New member
עריכה

בכל מקרה אם לא מגיעים להבנה בדברים האלה, שהם כבר קרו, זה מעיד על חוסר התאמה וגם לכך שכנראה זה לא עתיד להיות קשר טוב.

Reyn

New member
לכל המגיבים הצדיקים.. מה זה "כמה זמן שיידרש"?

ברור שכולנו נשתדל לחכות כמה שיותר זמן, וחלק מהאנשים מוכנים לחכות פרק זמן ממושך באמת. אבל תמיד יש גבול עליון כלשהו, ובדיוק על זה הדיון שואל. מי מכם מוכן לחכות חצי שנה? שנה? חמש שנים? עשרים שנה? לכל אחד יש מגבלת זמן כלשהי, אלא אם אתם א-מיניים, ומלכתחילה לא עונים לקריטריון של פותחת הדיון.
מצטער, מעצבנת אותי ההתחסדות.

למעלה