יש לי סבלנות
אני יכול לחכות הרבה זמן אבל רק אם אני יחשוב שזה שווה את זה ויש סיבה טובה, בתור אדם שכבר רגיל להיות לבד, אני מניח שזה הרבה יותר קל לי, מאחד שלא, למרות שכמובן שיש לך מישהי זה יכול להיות יותר קשה מאשר אם אתה לבד, בקטע הזה. חוץ מזה אני אדם מופנם וגם לי לוקח זמן 'להיפתח' ולהכיר, אני גם לא מאלו שמחפשים מגע, נשיקות, מין וכו בשלב מוקדם(אומנם לא פוסל על הסף אבל האמת שגם לי זה לא תמיד קל). אני מתייחס לאדם כאדם ולא אכפת לי גם להיות 'ביחסי ידידות', אם כי כמובן ידידות זה לא זוגיות בשבילי, ואם זה ימשיך להיות רק ידידות אז זה מה שזה מבחינתי. גם אני לפעמיים צריך זמן ולא בטוח אם זה אדם שאני באמת רוצה, ככה שאני יכול להבין את הצד השני. אני דווקא מעדיף להימנע מכל מגע אינטימי, כלל נשיקות אם זאת מישהי שאני לא בטוח שאני רוצה. אני אדם עם הרבה סבלנות, אבל כמובן שגם לסבלנות שלי יש גבול, אם אני יראה 'שבת זוג' כביכול סתם מושכת תזמן, בלי שיש לה סיבה טובה לכך, אלא סתם כי היא לא אוהבת אותי ולא נמשכת עליי או יש לה משהו עקרוני נגד מיניות ורומנטיקה, והראה שזה גם לא עתיד להשתנות, אני יבין שאנחנו פשוט לא מתאימים. לגבי אם כבר יש בננו קשר מיני ורומנטי, שם כבר ייבוש הוא בעייתי הרבה יותר מבחינתי, כי זה אומר שאו שיש פערים גדולים בננו, או שהיא לא מתחשבת בי, או שלמעשה היא לא מספיק מעוניינת בי(וניסתה להסתיר את זה), כמובן שהכללים האלו חלים גם עליי, במקרה ואני יהיה הצד שמייבש(כי הצד השני רוצה דברים זוגיים יותר ממני). בכל מקרה אם לא מבינים להבנה בדברים האלה, שהם כבר קרו, זה מעדיף על חוסר התאמה וגם לכך שכנראה זה לא עתיד להיות קשר טוב.