שאלה שמרתקת אותי

Theherod

New member
אוקיי, חשבתי שדיברת על גזענות בכלל,

לא בהכרח אלימה. בנוגע לאלימות יכול להיות שאתה צודק.

שלוקמן

New member
אני מזרחי

סתאאם

Theherod

New member
רק אני 100% אשכנזי, לפחות 5 דורות

אחורה?
אלא אם אתם לא מחשיבים "צבר" לאשכנזי (מצד אימא אני כבר חמש דורות כאן).

DirtySpirit

New member
גמאני../images/Emo45.gif

[אבל זה שילוב של צבר-פולני-אמריקאי-אוסטרי.
]

Theherod

New member
פאק, זה עוד יותר מיוחד ממני.

צבר (כנראה קווקזי במקור)-ליטאי-אוסטרי

Theherod

New member
בנוגע לשרשור שהתפתח כאן

היה היום שירשור דומה בפורום היסטוריה (זה אחד הפורומים היחידים שלא יצעקו עלי עכשיו "חנון!"
)

סטיגמה מעניינת.

מעניין מאין התפתחה. יפי נפש. זה נכון, זו גזענות, אבל די להתחזות. כולנו שווים, כולנו בני אדם, בלה בלה בלה. די להתייפייף.

Dark SpaWn

New member
אני רואה שהגעתי לפורום הנכון

זה אכן פורום חנונים כי בינתיים יש כאן בערך 70 תגובות שכולן מאוד מדעיות ומתוחכמות אבל לא עונות בשום בצורה לשאלה המקורית יש כאן מזרחי אחד ? ברצינות ? ומישהו בהתחלה שאל אותי מאיפה יש לי את המדד הזה ממה שאני רואה סביבי כן זו גזענות,אבל קיימות שתי סוגי סטיגמות עלילות דם,סטיגמות שלא נכונות בכלל ורק מעוררות שנאה וסטיגמות שמבוססות על משהו אמיתי וגזעינים הופכים אותם למשהו שהוא מופרז וללא יוצא מן הכלל יענו,"כל הערבים טרוריסטים",זה מבוסס על משהו אמיתי הרבה ערבים תומכים בטרור אבל זה לא נכון להגיד ש-כל- הערבים כאלו תגידו לי שאני טועה,מישהו ממכם איי פעם ראה אטיופי חנון ? בחיי לא ראיתי חייה כזו ועכשיו תענו על השאלה,יש כאן מזרחי אחד ?

תמיר1991

New member
כן, אתה כנראה לא קראת את

השרשור אם לא הפנמת שספרתי כבר 4
תמיר.

Theherod

New member
כבר אמרתי לך בהתחלה שרוב האשכנזים

הם לא חנונים! ואין לי מושג מאיפה הבאת את הנתון הזה. נכון, רוב חברי הלפלפים הם אשכנזים. סטטיסטיקה היא לא דבר גזעני, אבל כשהיא מבוססת על סטיגמות (יחס של 4 ל-1 אצל אשכנזים, ושל 1 ל-1 אצל רוסים) היא סתם שטותית. אם היית קוראת לפחות חלק מהשרשור, היית רואה שיש כאן לפחות שתי מזרחיות. אגב, חברי הטוב ביותר, שהוא גם הלפלף ביותר, הוא חצי מרוקאי, שמינית ספרדי צבר (מאלו שעלו לארץ אחרי גירוש ספרד), שמינית תימני ורק רבע גרמני. מה שכן, הוא לומד בבי"ס אזורי מחורבן משהו. כל הכיתה שם ערסים, שהם, אם כבר את שואלת, מרוקאים. כך לפחות כולם טוענים, אחרת החלק המרוקאי, שהוא הרוב, יפוצץ אותו מכות. מכיוון שאין חלק שמודה בזה, הם סתם מפוצצים מכות אחד את השני. זה מגיע לרמת טימטום כזאת שהם קובעים קבוע ללכת מכות בהפסקה, איך שיש צילצול רצים החוצה, אבל מה? לא שוכחים להדביק נשיקה על המזוזה.

למעלה