תמשיך לבכות "גזענות גזענות גזענות"
רחוק אתה לא תגיע... והסחטנות הריגשית שלכם ממש לא עובדת עליי.. ולסיום, קבל בדיחה (שלמען האמת, זה יותר אמיתי מאשר בדיחה, ואם זה לא היה כל כך עזוב, אז זה באמת היה מצחיק) מרוקאי זוכה בלוטו - שואלים אותו חבריו, נו מה תעשה עם הכסף? אוהו..איזו שאלה.. אני יקנה אוטו, יטוס לחו"ל, אחר כך יקנה וילה בקיסריה.. אחר כך חופשה באילת.. בקיצור.. יהנה חבל על הזמן! רוסי זוכה בלוטו - שואלים אותו חבריו, מה תעשה בכסף? אני יעשה תוכנית חיסכון לילדים, כדי שבבואו היום יוכלו ללמוד באוניברסיטה, אני ישלח אותם לחוגים, לשיעורים פרטים, יקנה להם ספרים, וישקיע בהם את כל מה שיש לי! נו.. עכשיו אתה מבין למה רוסי שנמצא בארץ כמה שנים הצליח להגיע ליותר השגים ממרוקאי שנמצא 60 שנה בארץ! אז כן, בהתחלה לרוסי יהיה קשה.. והוא יאכל חרא והכל... אבל בסופו של דבר הילד שלו הוא זה שיצליח ויתקדם בחיים.. ויצא ממנו משהו.. לעומת המרוקאי, שגם הנכד שלו, וגם הנין, וגם מה שיבוא אחריו, ישאר שקוע עמוק עמוק בביצה, וימשיך להאשים את כל העולם בגזענות ובזה שלא יצא ממנו כלום (הרי צריך שיהיה שעיר לעזאזל לא? הם הרי בחיים לא יודו בכך שהבעיה נעוצה בהם). וזה הכל עניין של חינוך, שהוא פשוט לקוי ורקוב מהשורש.