שאלה תיאולוגית .

מרגוט

New member
הנחות הבסיס שלך לגבי הוויקה שגויות

ולכן השאלה שלך חסרת משמעות.

נדב פ1

New member
ובכן ,

נרגוט כבודו - אם אינך מעוניין לפרט אזי אינך ראוי לענות לי על שאלותי . אלון - אני לא עומד במקום ואני מנסה המון על ימין ועל שמאל מכל הבא ליד - אך דעתי איתנה דווקא בגלל אשר ניסיתי עד כה .

RainBird

New member
וואלה. ואני חשבתי שזה אוסף בדיחות קומיקס בקנטונזית.

נדב פ1

New member
אה

לטעמי הקוראן יצירה רצינית הרבה יותר מהברית החדשה . ליתר פרטים תשאל את שלומי - הוא מבין בזאת יותר ממני .

מרגוט

New member
והפעם לאט כדי שתבין

הנחות הבסיס שלך לגבי הוויקה שגויות. לך להודעה שלך. תקרא את מה שכתבת. זה שגוי. לא נכון. טעות. אני לא מורה שלך ולא חייבת לך כלום. לך תלמד וויקה ממקורות אמינים. אף אחד לא רוצה ללמד אותך? Gee, I wonder why.

gwizard

New member
אנו מנסים

אבל הוא מסרב להקשיב. טוב, לא כולם מושלמים כמונו

נדב פ1

New member
אלון -

אם אתה מסוגל לגרום לי להבין שישנן אינסוף אמיתות שכל אחת לא פחות נכונה מאלו האחרות - אני אשמח , אלא שעוד טרם ענית על שאלתי - באם אני מאמין שהגובה שלי הוא מטר תשעים וחמש , זה יוסיף ולו סנטימטר אחד לגובהי האובייקטיבי ? ומעבר לזה - סוד קטן - אני שולל את קונספט האמיתות מכל וכל מסיבה מאוד בנאלית : אני הייתי שם , אני עברתי את השלב הזה וגיליתי כמה הוא מזיק והרסני להתקדמות .

gwizard

New member
נדב

האם אתה מסוגל לגרום לי להבין כי ישנה רק אמת אחת ? ואם כן, מהי ?

נדב פ1

New member
אלון ,

אני לא טוען שיש לי את כל התשובות בידיים - לאף אחד מאיתנו אין , אדם שיודע כל אשר אפשר לדעת כבר לא חי כאן בעולם הזה . על אף זאת , אני חוקר וכבר הגעתי לתשובות , בלי קשר אם תקבלן או לא - כל אשר אני טוען הוא שאינני מבין מדוע אתה טוען שהמציאות היא בהכרח מרובת פנים ותלויה באמונה או קפריזה . זה הכל . ולגבי התיאולוגיה שלי והתרגול שלי - על זאת אשמח לדבר כשיצא לי להתקל בך .

gwizard

New member
נדב

אתה אומר כי אין לך את כל התשובות, אך מאיד אתה אומר כי הגעת לתשובות. סבבה. על סמך מה ? אני אינני מבין מדוע אתה הגעת למסכנה כי המציאות היא אחת וזהה ולכולנו. בוא תסביר את עצמך לעומק כדי שאנו כולנו נבין למה אתה חושב כך. או שמה יש לך בעיה להסביר כי אתה לא יודע להסביר זאת ? קדימה, אל תתבייש.

נדב פ1

New member
מרגוט -

מרגוט - את אכן לא המורה שלי וגם לא תהיי למזלי הרב . העלתי טיעונים נגד הוויקה , ואם אין את מסוגלת לסתור ולו את הבנאלים ביותר שבהם , אזי אין לך שום ידע מתקדם כהוא זה . אם עבורך דת זה דיאלוג עם עציצי עשב - ניחא , אבל חבל שאינך מקשיבה לי כשאני טוען שאכן יש בוויקה דברים נהדרים , אך קונספט אינסוף האמיתות הוא הבל הבלים מוחלט ! חוצפנית !

למעלה