בני-אדם הם ממש לא
האייפס היחידים שמקודדים מלנין. למעשה, גם תירס מקודד מלנין. כך שצבע העור של השחורים זה לא אדפטציה כתוצאה מנוכחותם (החדשה לדידך) ולא נעליים, אם כבר העובדה שיש לבנים (או בעלי גוונים בהירים יותר) אז זה תוצאה של אי-שימוש (שרידיות) או אפילו אדפטציה (פחות פילטור של אנרגייה מהשמש לחום. יתקנו אותי הפיזיקאים\אלה שמבינים קצת יותר על UV) למקומות קרים יותר. בכל מקרה, בתנאים שבהם אין צורך דומה כמו באפריקה לפילטור או מיגון מUV, זה עיקרון אבולוציוני בסיסי שתהיה שרידיות וניוון של קידוד המלנין בעורם של ההומו-ספיינס המהגרים. אם איני טועה, מה שאתה טוען לגבי העיניים המלוכסנות של האסיאתים שזה תוצאה של סחף גנטי? קודם כל, הייתי רוצה לדעת כיצד תציע להפריך טענה מסוג זה (על אותו משקל הייתי שואל את Wolverchenus ידידי אם מה שהוא כתב זה לא דוגמה רגילה לjust-so story אדפטציוניסטי. שזה משהו נחמד שנתמך על-ידי תיאוריה מבוססת בעלת כוח הסברתי, אך עדיין לא משהו שהודגם ישירות) דבר שני, כדי שסחף גנטי יאפשר שינוי פנוטיפי כלשהו צריך בכל זאת שיהיה את האללים המסוימים שבסופו של דבר מגיעים לקיבעון (בגלל התנאים של הסחף הגנטי פר ההגדרה של המונח) לפי זה, זה אומר שצריכים להיות (או היו צריכים להיות וכולם נכחדו, מה שדופק לחלוטין את הטיעון שלי) אחוז מסוים של פרטים לא אסייאתים עם עיניים מלוכסנות (ואז זה יתמוך בטענה שלך שפשוט ייתכן שהיה סחף גנטי שגרם לאללים המלוכסנים, so to speak, להתקבע באוכלוסיה) אני גם איני טוען שאני מבין בנושא זה יותר מדי. ההיסטוריה האנושית ברמת דיוק כזו עלומה בעיניי. אני רק מכיר באופן מעומעם כמה תיאוריות על מוצא האדם ועל מסלולי הגירתו.. אבל ידוע לי שמדובר בתיאוריות עם המון ספקולציות שלא ניתן לבסס. (שוב, תקנו אותי עם 2 סטירות אם אני טועה)