שאלה

• פותח הנושא Nn23
  • פורסם בתאריך

Nn23

New member
שאלה

אם האדם התפתח מהקוף מדוע לא כל הקופים התפתחו

יש לי שאלה טובה יותר...

אם האדם התפתח מאב קדמון המשותף לו ולשימפנזה אז היכן נמצא כיום האב המשותף, בני האדם השעירים הכפופים והזקופים, בני האדם חסרי כושר הדיבור ועוד כל מיני בני האדם האפשריים. היתכן שכולם נכחדו ורק ההומו ספיינס נותר לבדו? עוד אשאל גם זאת: אם האדם צועד על האדמה שלוש מיליון שנה אז מדוע לא מוצאים אנו טריליוני עצמות בני אדם, שרבוטים על קירות מערה מאותן התקופות, תרבות, ציורים, כלים ועוד. היכן הם עוד מיליוני העצמות של בני האדם הכפופים ושלבי הביניים הרבים כל כך והרי ידוע לכל כי מציאת עצמות נוסח "לוסי" נדירות ויקרות יותר ממציאת זהב ויהלומים.

Charles Darwin

New member
השימפנזה היא החוליה החסרה

בין הקוף לאדם. אם הם היו נכחדים היית שואל "איפה הקוף חסר הזנב?"... האב המשותף לנו ולשימפנזה הוא............................................שימפנזה

אני בהלם...

לא מצאתם חוליה דומה יותר שתתאים לאדם אז החלטתם שהשימפנזה היא האב הקדמון שלכם? מדהים, טוב מתמיד. אני שואל לאן נעלמו כל שלבי הביניים בין האב הקדמון של השימפנזה או אלה שבין השימפנזה לאדם? היכן הם האנשים הכפופים, אנשי המערות הצדים בקבוצות ומשתמשים במספר קולות, בני האדם חסרי כושר הדיבור וכו'. איפה כל אלה?

Charles Darwin

New member
90% מהמינים שהיו נכחדו

וכשיש שני מינים מאוד דומים באותו בית גידול אחד מהם בד"כ נכחד. גם אין ג'ירפות עם צוואר "חצי ארוך" או לוויתנים עם "חצי סנפיר" אבל זה לא אומר שאלוהים יצר אותם מאפר... למה אני מגיב בכלל

האם גם עצמותיהם ומאובניהם נכחדו ?

מי שמכיר את התיאוריה מבין שכל שלב במין נמשך מאות אלפי שנים ומשאיר אחריו מיליוני עצמות/ מאובנים. לדוגמה: נמצאו אלפי שלדי ומאובני זוחלים ואלפי שלדי ומאובני ציפורים אך מעולם לא נמצא אותו מין ביניים בין הזוחל לעוף. אנשים חשבו שהם מצאו מאובן של יצור כזה על סלע אך למעשה היו אלה ציפור וזוחל שמתו באותו המקום והתאבנו יחד. פרט לזאת, היו צריכים להימצא מאות ואלפים מאותם יצורים שהיו על עולמנו לפי התיאוריה מיליוני שנים. למעשה, פרופ' ג'י גולד וספרו המהפכני (וחסר ההגיון: "זוחל הטיל ביצה וממנה יצאה ציפור") נולדו בעקבות החוסר הניכר במאובני הביניים של כל היצורים החיים. אלוקים ברא את היצורים בו בעת, ועוד עשרות מינים שנכחדו (התנינים הגדולים למשל), לכן לא מוצאים את שלבי הביניים שלהם (אין יציאה מסדרה לסדרה אחרת).

Charles Darwin

New member
תראה לי מאובן אחד של אדם מודרני

לפני מיליון שנה. אם מינים משאירים מיליוני מאובנים זו לא צריכה להיות בעיה..

מי דיבר על מאובנים בקשר לאדם?

מאובנים נאמרו אך ורק בהקשר למינים "הקדומים" יותר לדעתכם. לגבי מוצא האדם היו צריכים למצוא מיליוני -עצמות- (לא מאובנים). למעשה, אם האדם נמצא על האדמה הזאת יותר ממיליון שנה היו צריכים להימצא טריליוני עצמות בני אדם (לא מיליונים, טריליונים) ומכיוון שהאדם מתפשט במהירות (אנו רואים זאת גם כיום) היה צריך להיות פיצוץ אוכלסין (ברגע שלמדו בני האדם להתיישב, מן הסתם) של מיליארדי בני אדם בכל העולם. מסתבר שהאדם לא נמצא על האדמה כל כך הרבה שנים...

Charles Darwin

New member
אז אני מבין שאתה מכחיש גם את קיומם

של דינוזאורים. טוב, שיהיה. פיצוץ האוכלוסין הוא תוצאה בעיקר של המהפכה התעשייתית. אם הוא ימשך עוד 50 שנה לא יהיה אוכל לחצי עולם, ככה שזה לא משנה אם העולם קיים 5,000 שנה או 5,000,000,000,000,000 שנה, השאלה היא מתי הפיצוץ התחיל (תשובה: לפני משהו כמו 200 שנה). עכשיו נשאלת השאלה האם אתה מיתמם או שאתה באמת לא יודע את זה?

דינוזאור: מין שנכחד ללא שלבי ביניים

בני האדם היו צריכים להשאיר טריליוני עצמות ב"מיליוני" השנים האחרונות גם ללא פיצוץ האוכלסין... ולגבי פיצוץ האוכלסין, מה תאמר על מדינות העולם השלישי בהן אין: 1. רפואה מספקת. 2. אוכל. 3. תעשייה. אך בכל זאת יש בהן פיצוץ אוכלסין איום? מה היה קורה אם אנשי מדינות העולם השלישי היו פה באמת 3 מיליון שנה?

Charles Darwin

New member
אז אתה אומר שהדינוזאורים חיו כאן

לפני 5,000 שנה? סבבה. אתה חושב שבאפריקה לא הייתה עליה בילודה בעקבות המהפכה התעשייתית??? לפני 100 שנה האוכלוסיה באפריקה הייתה עשירית מזו של היום. בסביבות 100 מיליון לעומת מיליארד. לפי מה שאתה טוען לפני 900 שנה היה בן אדם אחד באפריקה. מי זה היה, מלכת שבא?! (איך היית מת שהחישוב יראה שלפני 5,000 שנה היה אדם אחד....שלפחות פעם אחת תהיה עדות שתתיישב עם התנ"ך, או לפחות לא תסתור אותו ותחשוף את האבסורדיות שבו...
).

Nn23

New member
עדיין לא התיחסת לשאלה

מדוע נמצאו מאובנים של דינוזאורים אך של שלבי הבינים שלהם לא נמצאו

Nn23

New member
עדיין לא התיחסת לשאלה

מדוע נמצאו מאובנים של דינוזאורים אך של שלבי הבינים שלהם לא נמצאו

Charles Darwin

New member
כל מה שימצאו תגיד שזה דינוזאור

כל מה שלא ימצאו תגיד שזה "שלב ביניים", כמו עם אילן היוחסין האנושי. יודעים שיש שימפנזים ויודעים שאבותינו היו שימפנזים ובאמצע היו עוד כמה מינים שאמנם נכחדו אבל יש מאובנים שלהם בכמות סבירה לפי גודל האוכלוסיה, משך הזמן שהיא התקיימה, והשמן שעבר. יש מאובנים של שלבי ביניים בין דינוזאור לציפור. בהחלט הגיוני שציפורים קדמוניות נכחדו, בין השאר כי הן היו בתחרות עם הציפורים המשוכללות יותר שהתפתחו מהן. כנ"ל לגבי הניאנדרתלים וכו', אם כי הדיעות חלוקות בקשר לגורמי ההכחדה....רק דתיים טוענים לאמת מוחלטת (רק שכל אחת מאלפי הדתות/אמונות/כתות טוענת לאמת מוחלטת אחרת...
). ד"א אני מבין שויתרת לגבי הטענה הקודמת
.

Charles Darwin

New member
השמן שעבר גם השפיע על הסיכויים

למצוא את המאובנים כי אולי הוא דרך עליהם ומחץ אותם...אבל התכוונתי *זמן

qet1

New member
המאמר יוצא מנקודת הנחה

שכל מוטציה פועלת אך ורק על מה שהם מכנים "זוג אותיות" או "שלבים בסולם". מתוך ה 5 מליארד שיש לנו. זוהי הנחה מוטית מהיסוד שגורמת לכל המאמר להפוך לבדיחה אחת גדולה. היא גם מניחה שכל יצור חי שמת משאיר אחריו מאובן...כמובן שגם זוהי הנחה אבסורדית לחלוטין.

qet1

New member
ולטעון שקופים הם בני-אדם שנענשו

זה בכלל מצחיק :) האמת, גם אני הייתי מעדיף להיות קוף חופשי ומשוחרר על פני חרדי סגור ומוגבל.

למעלה