אותה המחלה.
"לבעלי חיים יש (תודעה), כמה חבל." אז זהו שאין. תודעה, כמו שאני מגדיר אותה בכל אופן, היא תופעה נצפית אצל בני אדם ואצלם בלבד (ואם יש חריגים בממלכת החי פרות וכלבים אינם נכללים בהם). כשנוח לך אתה מצטט את החוק (בפרשנות שלך כמובן), וכשלא נוח לך אתה מתעלם ממנו (הרי חוקי לאכול בשר). אתה הרי טוען שהחוק אינו צודק בסופו של דבר, אז מה אתה מצטט אותו? אגב, את הציטוט שאתה שמת אני לא אמרתי. בניגוד לציטוט שאני שמתי שהוא, חוץ מהסוגרים שנותנים הקשר מדויק, משהו שכתבת. אתה פשוט מצהיר שלבעלי חיים יש איזה משהו שמזכה אותם בזכויות, ומסדר את ההגדרות איך שנוח לך כדי שתצא התוצאה שאתה רוצה, אבל אתה בכלל לא מצדיק את הסידור שלך. בסך הכל אנחנו חוזרים לזה שאתה מרגיש שלבע"ח מגיעות זכויות. שזהו, שוב, טיעון אמוציונלי ולא טיעון רציונלי. אתה הולך עם המוסר שאתה באופן אישי, בניגוד לרוב האנושות, מרגיש בפנים שהוא נכון, ואומר שזה ברור שזה ככה. עניתי לך על זה בתשובה ממצה כבר מזמן, "לא". אגב, ההודעה שלי שהגבת עליה היתה באמת לא משהו. לא הייתי כל-כך מרוכז בלילה ההוא ויצא לי בינוני מינוס. אבל היבול הדל שהצלחת להוציא ממנה, ממש כלום; ובכן, התרשמתי מאוזלת ידך.