שאלה...

talya22bar

New member
מה פתאום מנודה!

ווי לב יו ניקיטה! :0) אף אחד לא מנודה בפורום חנונים!

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifשלום, אני ניקיטה, ואני חנונית.

יאי, טיפול
ובאמת מעניין מה יהיה עם המפגש XD

EdisonGirl

New member
חחחח ניקיטה, כולנו מנודים.. ../images/Emo6.gif

בכל אופן, אני מצטרפת אליך לצד..
גם אני אוהבת להיות שם.

תשמעי- מבחינתי הכל תלוי באווירה

אם יש אווירה טובה אני מתקשר נהדר עם אנשים, במיוחד אם אני מרגיש שיש איזשהו בסיס משותף לתקשורת.אבל אם אין אווירה אני בדר"כ לא מי שישבור את הקרח.

ailag

New member
באייקון 2003 (?) היתה מסיבה, אגב

אבל בגלל שלאייקון באים רק חנונים, חצי מהאנשים עמדו ליד השולחן עם הביגלה ונשנשו בביישנות וחצי היו ליד הלפטופ והתווכחו על איזה שיר לנגן ב"ידענות". וזהו. אף אחד לא באמת רקד.. (וזו היתה מסיבת ריקודים א-לה כתה ו')

MajorWinters

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

פעם הייתי כזה... היום אני לא. השינוי בא לי תוך יום אחד, זה היה ממש. הבנתי כמה דברים בנוגע לעצמי, זה גרם לי להבין כמה דברים בקשר לאחרים, ופשוט... לפני איזה חודש אני זוכר שאני וחבר התיישבנו בפאב הקבוע שלנו באילת, עם איזה חבר'ה שלא הכרנו מליד ירושלים... אני אומר לאנשים שלום ברחוב, אנשים לפעמים לא מבינים מה אני רוצה, אבל לא אכפת לי
(זה אגב השער, שלא יהיה אכפת מה חושבים עלייך...)

אבל אם זה עם אנשים שכן אכפת לך

לא כי אתה מנסה להתידד איתם (כי במצב כזה אם מישהו לא "קולט אותי", הוא כנראה לא כשיר להיות ידיד שלי מבחינתו, ובערך נגמר הסיפור) אלא פשוט כי אתה מחוייב להיות מנומס אליהם, או שבאותו רגע חשוב לך מאוד לתקשר איתם... קצת קשה להכנס ל-state of mind של "הו נו, יהיה מה שיהיה". אנשים כמו משפחה, מורים, שכנים וכד'

פעם זה היה בצורה מאוד קיצונית.

היום פחות. כן, רוב הזמן קשה לי עם דברים שאמורים להיות פשוטים, אבל יש יותר רגעים של "זרימה"... ונתעלם מזה שקשר עם אף אחד נגיש אין לי, קשר מעבר ל"היי"-"מה נשמע?"-"ביי". אפילו עם מגע מסתדרת יותר, הישג רציני.
אבל זה תלוי בבן האדם, יש כאלו שגורמים לי להרגיש מאוד נוח - איכשהו, אבל מהרוב אני נרתעת, אפילו אם היתה רק נגיעה קלה בכף היד או משהו דומה.

מממ..../images/Emo60.gif

האמת שבכלל לא, ואם חושבים על זה - אף פעם לא היתה לי בעיה באינטראקציה עם הסביבה, שזה דבר די נחמד כי זה כיף לפתוח בשיחה סופנטאנית עם זר או משהו שכזה. אני חושבת שהכל תלוי ב'מתג כישורי האינטראקציה עם הסביבה'. צריך למצוא אותו, להדליק אותו ו.. וואלה!

PieOMy

New member
לוקח זמן

או אלכוהול כדי שאני אצליח לתקשר עם מישהו.

../images/Emo45.gif אלכוהול

אבל חשבתי לכיוון של שיטות שקצת יותר... נגישות כשאתה במצב שצריך לתקשר עם מישהו זר

PieOMy

New member
ממממ...

אז תלוי באיזה מגרש אנחנו משחקים. באינטרנט אין לי ממש בעיה לדבר עם אנשים על גבי הפורומים. מדי פעם אני מוצא אומץ לשלוח מסר פרטי, אבל זה לא קל. באוניברסיטה ובחיים האמיתיים אני פשוט משתדל שלא לתקשר עם זרים... זה "חסך" ממני הרבה דברים חיובים, ואני מנסה לעבוד על עצמי כדי לשנות את זה. אני חייב לציין שכל זה לא תקף כאשר מתחילים לדבר איתי. אז אין לי שום בעיה לתקשר עם אף אחד. ובקשר לאלכוהול, עבדתי כמעט שנה במועדון עם אלכוהול חופשי, ככה שהאלכוהול תקע יתד ברשימת התנאים המקדמיים לפני שיחה עם מישהו חדש... עבדתי קשה מאוד כדי להיפטר מזה. ביקשת שיטות? אין לי...
רק שכנוע עצמי שמה שהולך להיות פה זה רק לדבר קצת עם מישהו זר ולא צריך לנפח את זה. מקסימום שוכחים מזה אחרי דקה.

הוי אצלי זה כל כך הפוך

אני בבעתה מתקשורת ממוחשבת אלא אם אני כבר מכירה את האנשים. רק לאחרונה התחלתי להתגבר על זה וזאת הסיבה שאני אשקרה כותבת בפורום. דווקא אין לי שום בעיה לדבר עם זרים גמורים ולהגיע אתם לשיחות אינטימיות, בהנחה ואני לא אראה אותם יותר מ-3 פעמים בחיים שלי סה"כ. וגם אין לי בעיה לעשות לעצמי פאדיחות באמצע הרחוב. אבל זה רק בגלל שבפנים אני בעצם מבועתת. **לא ייצור חברתי** אבל הרבה פעמים נראית כמו אחד.. מצד שני, מדי פעמים יש לי קליק אמיתי עם בנאדם ואז אני נפתחת תוך שניות ואני עצמי והכל זורם וכיף וסבבה.

EdisonGirl

New member
../images/Emo31.gif אלכוהול

אני מהמתנגדים הגדולים לטיפול באמצעים מוחשיים- כמו: אלכוהול, סמים ותרופות.. בייחוד לא כשמפתחים תלות אליהם! שבלי 2 כוסות של אלכוהול, לדוגמא, לא מסוגלים לדבר.. ושמנה של סם, לדוגמא, היא הדרך להרגיש טוב.. אני מאמינה שבעיות פסיכולוגיות פותרים בעזרת אמצעים פסיכולוגיים. זה לא שאני מתכחשת לעובדה שאמצעים פיזיים מסוגלים לעזור לפעמים בצורה אמיתית ונכונה, אלא שאני חושבת שהתגברות פסיכולוגית היא התקדמות לשלב הבא. אני רואה בבעיות האלה אתגר, שההתגברות עליו מביאה אותך לשלב הבא. אם התגברת בעזרת תרופות ואמצעים פיזיים, את פשוט לא תהיי מספיק מוכנה וחזקה כשתאלצי להתגבר מול משהו קשה יותר. ככה אני רואה את זה.

זו דעתי. אני לא אוהב. מותר לי ../images/Emo13.gif

ואני גם נגד אלכוהול בשביל מין או פתרון בעיות.

PieOMy

New member
בטח שמותר:)

רק רציתי לדעת למה. גם אני נגד אלכוהול בשביל מין. היום יותר מדי אנשים כבר לא רואים את השניים כנפרדים...

למעלה