שאלה...

darklighter

New member
המממ...../images/Emo121.gif

לפעמים ככה לפעמים ככה....בדרך כלל אין לי בעיה בדברים הזכרת... ויש לי כמה חברות טובות מעטות...

אז והיום

פעם חששתי היום פחות (עדיין נותר חשש מלהתקשר לאנשים לא מוכרים) אין לי בעיה באינטרקציה עם הסביבה לעומת זאת אני חושב שלסביבה יש בעיה שאני מתקשר איתה. רובה לא אוהבת שאנשים ישירים איתה. לשאול שאלות אני תמיד שואל, ואם משהו מפריע לי אני מעיר (במיוחד כשזה נוגע לסיגריות או משהו דומה) שיניתי את התכונה, כי לעולם יש המון דברים להציע ולא צריך להסתגר בתוך בועה וניתן לקבל ממנו את הדברים הטובים גם אם זה אומר לטעום קצת מהרעים. התגברתי על הקושי כמו שהתגברתי על כל קושי אחר, הצבתי עצמי מטרה להתחיל לתקשר (זה קרה בתחילת הלימודים האקדמאים שלי). אני לא משתמש בשום אמצעים על מנת להתגבר על הבעיה הזאת (אולי חפיסת וופלים בנסיעות רכבת לשבירת הקרח). מה שכן משעשע שלמרות רוב האנשים שאני מתחיל לדבר איתם באקראיות, הם עדיין גיקים (מה שאומר שאני מפעיל סינון מספיק טוב)

רונלע

New member
אממ.. אצלי..:S

אני פעם הייתי כזאת, ולא יכולתי להתחבר ממש עם אנשים. אבל זה היה ממש מזמן, אולי לפני כמה שנים אפילו.. עכשיו אני מתחברת לאנשים בקלות (כמובן תלוי איזה אנשים).. אבל אצלי הבעיה היא מסוג אחר.. אני לא באמת אוהבת אף אחד מכל האנשים שסובבים אותי.. אני לא באמת מתחברת אליהם, ואני לגמרי שונה מכולם פה. טוב נו, זאת לא השאלה פה. אז התשובה הסופית: אני מתחברת לאנשים (שאני לא אוהבת) בקלות.

MajorWinters

New member
בסוף זה מגיע....

כשאתה מתחבר לאנשים בקלות, קל לך להתחבר להרבה אנשים... בסופו של דבר, סביר שאחד מהם יהיה חבר אמת. אני חושב שבעצם, כולנו כאלה...

soulz

New member
לא, אני לא אחד מאלו...

יש לי כמה חברים ממש טובים, לא מעט חברים...והמון מכרים. סך הכל אני מסתדר עם הרבה סוגים של אנשים, אבל מעדיף אנשים שהם לא קיצוניים לצד כולשהו באופי שלהם. החבר הכי וותיק שלי ובין החברים הכי טובים שלי הוא דווקא הבחור הכי רגיל בעולם.

Ivan Ivanov

New member
מהבחינה הביולוגית....

בכל מקרה , האם ריגלות וחוסר רגילות הינם מצבים שאינם קימים בחיינו אנו? האם האדם הכי נורמלי כלפי חוץ אינו יכול להיות קיצוני בדעותיו? האם כל האנשים אינם זהים ברצונותיהם האמתיים ורק דרכי הביטוי לרצונות אלו שונה מאדם לאדם? האם קיצוניות נמדדת בהתבדלות החברתית של האינדיבידואל ? סתם חברה... תפסקו לבלבל את השכל ותתחילו לפעול בשטח

Greebo

New member
אני די מוצא חברים בכל חור P:

אפילו בטירונות אהבו אותי פור פאקס סייק P: נאמ.. למרות שפעם לפני התיכון הייתי סגור שכזה.. גם בזמן התיכון האמתי.. למרות שאז קר מין דבר מוזר שכזה שמחוץ לתיכון היו לי חברים בכל חור ובתיכון דיברתי רק עם איזה שני אנשים P:

danny girl

New member
זה כ"כ תלוי...

אם אני נמצאת בסביבה מוכרת שאני אוהבת אני יכולה להראות הכי חברותית בעולם (ואנשים אמרו לי את זה) אבל זה קורה רק כשחברים שלי לצידי.... כשאני נמצאת במקום אחר, עם אנשים חדשים נורא נורא קשה לי להפתח...למשל בסמינרים אני יכולה לשתוק 3 ימים כי אני לא מכירה איש, ואז ביום האחרון יפנה אליי מישהו ונתחיל לדבר ומכאן אני אראה לכולם כיצור הכי חברותי בעולם. אני פשוט צריכה לבטוח במישהו לצידי..

למעלה