שאלה!!!!!

מולדת.

New member
שאלה!!!!!

בס"ד איך החלטתם שמתחתנים? הוא הציע? את הצעת? או שדיברתם והגעתם למסקנה? יום טוב ובוקר טוב! מולדת

האמת אני לא ממש זוכרת , אבל

פשוט ידענו שזה זה, ושזה מה שיקרה. את הצעת הנשואים הרשמתי קיבלתי אומנם לאחר שכבר ידעתי שאנחנו נתחתן, אבל בכל זאת הופתעתי, מאופן ההצעה שיתה מיוחדת במינה.

כן בטח, ותיקי הפורום כבר שמעו עליה

זה קרה ביום בו חגגנו שנתיים לחברות, קמתי כהרגלי בבוקר ללכת לעבודה, (יש לי חנות מחשבים 2 דקות הליכה מהבית). יצאתי מהבית התכלתי ללכת לכיון החנות ואז פתאום ראיתי את זה: כדור פורח ענק על גג החנות, עליו רשום בגדול: רויטל , התינשאי לי??? לירון . ואז פתאום גיליתי על הגג גם את אחי, עומד לו עם מצלמת וידאו ומתעד את פניי המופתעות. כמובן שאמרתי כן למצלמה, ואח"כ לירון הגיע עם זר פרחים ענק, ואיתו נגיעו גם כתב וצלם מהחדשות המקומיות בכבלים וצילמו הכל וראיינו אותי, ואם זה לא מספיק הגיעו גם עיתונאים של על העיתונים המקומיים , לצלם ולראיין אותי, הרגשתי ממש חשובה באותו יום
, ואז הלכתי עם לירון וקנינו יחד טבעת...

ניצניצ

New member
וואו איזו הפקה ../images/Emo45.gif

בומבסטית, כל הכבוד ללירון. בטח היה לך נורא כיף

ניצניצ

New member
הוא-אני-הוא ../images/Emo99.gif

הוא מטפטף כבר המון המון זמן. ואז יום אחד בצימר במושב אמירים באוירה רומנטית לאללה
יזמתי שיחה והוא הבטיח שתבוא גם הצעה רשמית מצידו (לי זה היה חשוב) ואכן כך היה.

אתי@

New member
דיברנו בלי להגיע למסקנה עד שרונן

הציע לי נישואים
עם טבעת וכל הפרוצדורה...

nikit1

New member
איך החלטנו... ../images/Emo23.gif

האמת שאסף דיבר על זה כבר ממש מהתחלה, משום מה היה ברור לו שתהיה חתונה. אז בסוף דיברנו והחלטנו...ידעתי איך הוא מרגיש בנוגע לזה ופשוט אחרי שעשיתי חושבים אמרתי לו בשיחת
: "יאללה, בוא נעשה את זה, בוא נתחתן!" אני יודעת שזה לא הכי רומנטי
אבל כבר ידענו איך אנחנו מרגישים
וממש בער לי להגיד לו מיד שגם אני רוצה. (והיות ואסף שלי מגיע הביתה רק לסופ"ש- נאלצתי לעשות את זה ב
). איך היה אצלכם?

J-סיקה

New member
אצלנו... הוא הציע ביום ההולדת שלי

בחצות שניה לפני שהלכנו לישון שנינו בפיג´מה לא ממש סקסית
הוא קרא לי כי הייתי תקועה במסך של המחשב (כרגיל...) והוא אמר לי.. בואי רגע ... כאילו אמצע היום והוא צריך חולצה להחלפה הוא עומד לו ככה באמצע החדר עם הידים מאחורי הגב ומתבייש כולו
"אני רוצה לשאול אותך משהו" ואני כבר ניחשתי ואמרתי לו "נו דיי באמת.. לא נכון לא נכון " כמו ילדה מגודלת אבל ממש מגודלת
והוא הגיש לי טבעת מדהימה משובצת באבני רובי בצורת X לסמל את הצטלבות דרכינו ושאל "תתחתני איתי" כמה דמעות היו שם השעה היתה כבר כמעט 1 אחרי חצות ומיד צלצלתי לכל העולם בוכה ומתרגשת ואמא שלי מתרגשת ואחותי בוכה (אני בכורה...) וזהו... שלושה וחצי חודשים אחר כך התחתנו.... בדיוק שנה ושלושה שבועות אחרי שהכרנו...

J-סיקה

New member
נכון .... הוא באמת כזה

וכמה מהר עובר הזמן כשכתבתי את הכל חשבתי לעצמי זה מרגיש כמו אתמול ובשבת זה היה כבר שבעה חודשים מאז החתונה ....

dorlim

New member
אצלנו, זה סיפור-סיפור ../images/Emo63.gif

אנחנו ביחד כבר כמעט 4 שנים ושנינו לא בדיוק בני עשרים (להזכירכם, אני 29 ןהןא 27). די מהר אחרי שהמשפחות קלטו שהעניין רציני, הם התחילו ללחוץ על חתונה.... לנו, זה לא בדיוק היה בראש. אני תמיד אמרתי שחתונה זה רק אחרי לימודים ודורון... זה כבר סיפור אחר. הייתי בטוחה שאני אצטרך ללחוץ אותו. חצי שנה לפני... דורון החליט לשגע אותי ובכל פעם שעלה נושא חתונה (לא שלנו חס וחלילה...) הוא מייד נכנס ללחץ - מה את מלחיצה וכאלה... בקייץ היו לנו שלוש חתונות של חברים ממש ממש קרובים והחלטנו שלא מדברים על חתונה עד סוף הקיץ. ביולי היתה לי יום-הולדת ודורון היה במילואים. קיבלתי ממנו טלפון "סעי דחוף הביתה, חבר יביא לך כביסה שלי. אין לי בגדים נקיים" ואני "אישה טובה" עשיתי כמצוותו. הגעתי הביתה ואיך שפתחתי את הדלת קפצה עלי מצלמת וידאו (בכלל לא הבנתי שהוא עומד מאחוריה) . צרחתי.... הוא ביקש שאתרגן ונצא כי יש לו הפתעה ליום הולדת שלי. התארגנו ויצאנו . באיילון צפון הוא כיסה את עיניי (זה ממש מפחיד לנסוע כך...) וכשפתחתי אותןמצאתי את עצמי על צוק בחוף הים בהרצליה - שעת שקיעה, שולחן ערוך לשניים עם כלמה שאתם חושבים ולא חושבים עליו. (הוא חשב על כל הפרטים החמוד הזה). הכל היה מדהים ומאורגן בצורה מקסימה אפילו האוכל היה כמו ציור על הצלחת, אוכל איטלקי שהוא הכין בעצמו, כולל שלושה סוגים של אנטיפסטי וריגולטי ברוטב גבינות עיזים, פלפלים קלויים ועגבניות. היה ערב מדהים שהוא צילם בוידאו - וכל הזמן היה לי ברור שזו הפתעה ליום ההולדת שלי!!!! לרגע לא העלתי על דעתי שהוא עומד להציע לי נישואין.... (הרי לא מדברים על זה!) הגיע שלב הקינוח והוא טען ששכח את הקינוח בבית, אבל שיש לו ביצת קינדר ושאל אם אני רוצה. כן. רציתי. הוא אכל אחת והרכיב את הצעצוע במהירות (זה תחביב שלו...) ודחק בי להראות לו מה יצא לי. זה לא נפתח לי וניסיתי לפתוח עם השיניים כשקיבלתי צעקה - מה את עושה???? פתחתי ומצאתי בין דפי ההסבר (המקוריים) מין שקית ניילון ובתוכה מין משהו כזה בצבע כסף , לא הבנתי מה זה ואפילו שאלתי "מה זה?" והוא אמר: "זה מין דבר כזה שאתה מוציא מהשקית, יורד על הברכיים, מסתכל לחברה שלך בעיינים ו...." מרוב הלם (ואני מזכירה שוב שממש לא הייתי מוכנה לזה) אפילו לא בכיתי. רק בדרך הביתה.... אגב, מסתבר שהוא תכנן את העניין בערך חצי שנה קודם ופשוט רצה להפתיע אותי. זה המקום להגיד לו לפני כולכם - דורון אני אוהבת אותך !!! תמיד ידעתי שכשאתה תציע זה יהיה מדהים... אבל לא תארתי לעצמי שעד כדי כך!!! תודה

J-סיקה

New member
וווואווווו עשית לי דמעות

דורון אתה נכס!!!!! ולימור ... מגיע לך כל הטוב שבעולם איזה חמודים אתם

*שיר

New member
וואו!! איזה סיפור מדהים!! ../images/Emo99.gif

(דורון, תעצום את האוזניים) תשמעי, הבחור מדהים! תפסת לך בחור רומנטי לעילא ועילא!!

dorlim

New member
תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo11.gif

מה שלימור לא סיפרה לכם, זה שבדרך חזרה, חזרנו בשתי מכוניות. כשהצעתי, הייתי בטוח שמפלי מים ירדו מעיניה, אבל להפתעתי, ולאכזבתי, היא בקושי בכתה. בדרך הביתה, כאמור, חזרנו בשתי מכוניות. היהמאד מאד מאד משעשע לראות ברמזור את לימור, ברכב לידי, בקושי מצליחה לנהוג מרוב בכי.

אתי@

New member
תרשו לי להתעלף רגע ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

מדהים, התעלפתי

סהר12

New member
נפלא!!

כמה נעים לקרוא שיש עוד כזו רומנטיקה.. איזו יצירתיות.. הלוואי שכל החיים שלכם יהיו ככה יפים, ככה עם הפתעות וככה עם המון אהבה!!

למעלה