שאלה!!!!!

cmontal

New member
וואו תודה על כל האיחולים ../images/Emo24.gif |פר

אנחנו חושבים להתחתן באוקטובר שנה הבאה. לפני יותר מחצי שנה דיברנו על להתחתן במרץ הקרוב אבל במאי אבי נפטר במפתיע. ולכן הכל נדחה. אני לא רוצה להודיע על חתונה ישר אחרי שנת האבל כך שנראה לנו שכמה חודשים אחרי ובייחוד אחרי החגים נתחתן. אבל החלטנו להתחתן ביום ההולדת שלי או יותר נכון רוב הסיכויים הם שזה יהיה ביום שאחרי כי יום ההולדת שלי בשנה הבאה יוצא ביום רביעי ואנחנו רוצים חתונת יום חמישי. ועכשיו בנימה קצת יותר אישית כולם/ן לחשוב חיובי כי מחר יש לשחר הגנה על התזה (הוא סטודנט לתואר שני) ואם הכל יהיה בסדר וזה יעבור בשלום נלך אולי אפילו מחר לבדוק גנים. לשחר יש אמונה תפלה שלא מערבבים שמחה בשמחה ולכן חיכינו עם חיפושי גן עד להגנה על התזה, וכבר שבוע שאני משננת בעל פה יחד איתו את היתרונות של המחקרים בעזרת מיקרוגנטיקה....

תראו איזה גברים יש לנו ואיזה הצעות

אז מה היה לנו שם: על צוק בחוף הים עם אוכל איטלקי הצעה רקומה באדום על תחתונים ברכבת עם נרות ויין - ואפילו סושי על כדור פורח יחד עם הכתבים והצלמים ליד כל המשפחה - למרות שהוא ממש ביישן בחצות דקה לפני עם הפיג´מה (הלא ממש סקסית)... בקומה ה- 49 העזריאלי על ארוחה מעולה ויין יוקרתי בים כשהשמש שוקעת.... ואו תראו איזה רומנטיקה יש לנו פה.... אז הם בסדר אהה.?

dorlim

New member
גברים מקסימים אחד אחד ../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif

אבל יש לי שאלה... רוב הנשים פה מחשיבות את עצמן פמניסטיות (במידה זו או אחרת) ואין ביננו אף אחת ש"עשתה את זה"

הילית*

New member
האמת... שלפני ההצעה הרשמית

אני אמרתי לו "מה דעתך שנתחתן" ואז פניו הלבינו כי זה מה שהוא כבר תכנן לעשות...

שמופית

New member
אני לא מחשיבה את עצמי פמיניסטית...

אני רומנטית... וחושבת שיש דברים שהגבר עושה יותר טוב, או שעדיף שיעשה אותם (כמו לבקש נישואין, להביא פרחים וכו´). זה לא מונע מבעדי להיות עצמאית, בעלת דעה משלי, עבודה וכו´, אבל אני לא עומדת בשום פנים לשרוף חזיות. אני מניחה שאין הגדרה למצב הזה - זה או פמיניסט או שוביניסט

dorlim

New member
אני דווקא כן ...

אבל זה לא מונע ממני להיות בחורה רומנטית....

שמופית

New member
אני לא אוהבת את ההגדרה הזו...

מיד מצטיירת לי איזו לסבית מיליטנטית...
(וסליחה לימור ושיר.. בלי שום קשר אליכן)

*שיר

New member
זה בסדר, אני לא מגדירה את עצמי

"כפמיניסטית מיליטנטית" אלא פמיניסטית יותר בעניין של להסתדר (גם) לבד ולהיות עצמאית (או במילים אחרות, אני מנסה להיות וונדרוומן כל הזמן
)

dorlim

New member
בדיוק כך ../images/Emo45.gif

וסתם כדי לסבר את האוזן, אני מאמינה בגישה של קרול גיליגן "בקול שונה" כלומר, אנחנו הנשים שונות אבל שוות !
=

למעלה