ההצעה שלנו (נכנסתי רק עכשיו): ../images/Emo23.gif
חלק א´ טוב, אז אנחנו ביחד 4 שנים + ואם הזכירו כאן פמיניסטיות, אז זה המקום להגיד שאני הצעתי ראשונה, אבל הוא לא לקח אותי ברצינות ואמר שהוא רוצה להציע, אבל מה בוער, ולמה עם הרבנות וכל הבלגאן? בקיצור לקחתי את הענינים לידיים. באיזה יום מיוחד, קבענו שאני אאסוף אותו מעבודה וניסע יחדיו הביתה. מה שוא לא ידע זה שהקדמתי לצאת, עצרתי בחנות פרחים שם קניתי את כל הוורדים שנשארו ועוד (בעל החנות עזר לארגן). טסתי הביתה, פרקתי את הראשים ופיזרתי אותם מהכניסה לדירה בשביל ארוך ומסוגנן עד למיטה ועל המיטה פיזרתי את שאר עלים. אחר כך רצתי לאסוף אותו וכשהגענו הביתה (אחרי שהוא התעלף), הוא שאל אותי:אותי!! איפ הטבעת. מיותר להגיד שאמרתי לו שהטבעת היא בתחום אחריותו וזה מביא אותי לחלק ב´ של הסיפור. חלק ב´ זמן לא ארוך אחרי ההפתעה הרומנטית, הלכנו לסרט של אחה"צ בקניון רמת אביב. כשיצאנו מהסרט, הלכנו לטייל בקניון ואז הוא נכנס לחנות H שטרן וסחף אותי איתו, הסתכל על המוכרת, הצביע על טבעת יפיפיה משובצת בכל מיני נוצצים כאלה ושאל אותי אם אני אוהבת אותה. כפי שאתן מבינות הבנתי מייד שהטבעת לא תמימה והרגליים שלי הפכו לספגטי. אחרי שסיימנו את ה"בירוקרטיה" (רק עוד 287 תשלומים) ליד השולחן הסימפטי בחנות, ואחרי שהמוכרת הסקרנית הועילה בטובה לקום, הוא אמר לי, זה לט"ו באב (כן ט"ו באב), וזה כדי לקבוע תאריך לחתונה! נ.ב. החתונה תהיה ב 14/2 וולנטיין דיי במקרה לגמרי, כי זה יוצא יום חמישי והתאים לכולם.