שאלה!!!!!

שמופית

New member
סבבה ../images/Emo70.gif אני איתכן, אבל

אל תקראו לזה פמיניזם... גם אני עצמאית, מטיילת לבד בחו"ל, לא תלויה באף אחד ומשיגה כל מה שאני רוצה (בדרך כלל). רק אל תקראו לזה פמיניסטית
כי לדעתי, מעצם ההגדרה כבר נוצר הפער. "שוות אבל שונות" זו אחלה הגדרה

dorlim

New member
60 שניות על פמיניזם...

הדימוי של הפמינסטית הלוחמת נובע מהסטריאוטיפ אשר נדבק בלוחמות השוויון אשר יצאו מהזרם הרדיקלי של הפמיניזם. לפמיניזם כיום ישנם שלושה זרמים עיקריים: הזרם הרדיקלי - אלה ששורפות חזיות וכו´. גורס כי יש לגרום למהפכה אלימה אשר תמחוק את חלוקת הכוחות הנוכחית ולהקים הכל מחדש בחלוקה שווה. על כן,יש המשווים את התיאוריות שלהן עם המרקסיזם. הזרם התרבותי - גורס כי נשים וגברים הם שווים אבל שונים. קרי, יש הבדלים בין המינים, אבל הם שוליים כל כך, עד שאין להם השפעה, או יש להם השפעה זניחה הזרם הפוסט מודרניסטי - סתם מזיינות את השכל... אלה היו 60 שניות על פמיניזם דורון

*מור

New member
גם אני כך בקטע של עצמאיות

לפעמים זה מעייף.... אבל אי אפשר להפסיק להיות כאלה....

nikit1

New member
בנות, התבאסתי... ../images/Emo14.gif

אחרי כל הסיפורים המדהימים והרומנטיים האלו אני ממש מתבאסת מזה שלא קיבלתי הצעת נישואים דרמטית
. אל תבינו לא נכון- אני שמחה בשביל כל אחת ואחת כאן, פשוט עכשיו העובדה שאסף לא הציע לי נראית לי קצת פיספוס...אבל מה היתי אמורה לעשות- לדרוש ממנו?? במיוחד כשהיה ברור שזה מה שהוא רוצה? בכל מקרה- היה ממש מרגש לקרוא את הסיפורים של כולן וכל הכבוד לגברים שלכן!

קודם כל, אני דרשתי...

הרי זה היה כל הקטע - היה ברור שאנחנו מתחתנים, אבל רציתי הצעת נישואין ורציתי רומנטיקה ורציתי הכל - אז זה מה שקיבלתי. ואגב - אף פעם לא מאוחר מדי... נדמה לי שהייתה כאן מישהי (שושקה ?) שלא זכתה להצעה וביום הנישואין הראשון שלה הבעלול עשה לה הפתעה מדהימה בצימר רומנטי, עם כתובת אש וטבעת אירוסין מקסימה... כך שיש לו הזדמנות לפצות אותך (או את אותו).

nikit1

New member
טבעת קיבלתי...אבל בלי הצעה...אני

בחרתי את הטבעת-הלכנו יחד אחרי שיחת הטלפון הגורלית

יעלי2

New member
ההצעה שלנו (נכנסתי רק עכשיו): ../images/Emo23.gif

חלק א´ טוב, אז אנחנו ביחד 4 שנים + ואם הזכירו כאן פמיניסטיות, אז זה המקום להגיד שאני הצעתי ראשונה, אבל הוא לא לקח אותי ברצינות ואמר שהוא רוצה להציע, אבל מה בוער, ולמה עם הרבנות וכל הבלגאן? בקיצור לקחתי את הענינים לידיים. באיזה יום מיוחד, קבענו שאני אאסוף אותו מעבודה וניסע יחדיו הביתה. מה שוא לא ידע זה שהקדמתי לצאת, עצרתי בחנות פרחים שם קניתי את כל הוורדים שנשארו ועוד (בעל החנות עזר לארגן). טסתי הביתה, פרקתי את הראשים ופיזרתי אותם מהכניסה לדירה בשביל ארוך ומסוגנן עד למיטה ועל המיטה פיזרתי את שאר עלים. אחר כך רצתי לאסוף אותו וכשהגענו הביתה (אחרי שהוא התעלף), הוא שאל אותי:אותי!! איפ הטבעת. מיותר להגיד שאמרתי לו שהטבעת היא בתחום אחריותו וזה מביא אותי לחלק ב´ של הסיפור. חלק ב´ זמן לא ארוך אחרי ההפתעה הרומנטית, הלכנו לסרט של אחה"צ בקניון רמת אביב. כשיצאנו מהסרט, הלכנו לטייל בקניון ואז הוא נכנס לחנות H שטרן וסחף אותי איתו, הסתכל על המוכרת, הצביע על טבעת יפיפיה משובצת בכל מיני נוצצים כאלה ושאל אותי אם אני אוהבת אותה. כפי שאתן מבינות הבנתי מייד שהטבעת לא תמימה והרגליים שלי הפכו לספגטי. אחרי שסיימנו את ה"בירוקרטיה" (רק עוד 287 תשלומים) ליד השולחן הסימפטי בחנות, ואחרי שהמוכרת הסקרנית הועילה בטובה לקום, הוא אמר לי, זה לט"ו באב (כן ט"ו באב), וזה כדי לקבוע תאריך לחתונה! נ.ב. החתונה תהיה ב 14/2 וולנטיין דיי במקרה לגמרי, כי זה יוצא יום חמישי והתאים לכולם.

*מור

New member
שוב אני אחרי כולן.... ../images/Emo2.gif

זה מזכיר לי שיעורי ספורט בבית ספר שכולן כבר היו נחות ואני עוד הייתי רצה. ולעניננו שלחו אותי לחפש טבעת שמוצאת חן בעיני.....ומרוב שראיתי אני לא יודעת מה לבחור...., ובקשר להצעת נשואין הוא יצטרך להתאמץ קשה...כי יש לי חוש לגלות "בטעות" מה עושים לי.

dorlim

New member
כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo45.gif ../images/Emo41.gif

אני ממש גאה בך, "הצעה אמיתית" שאת יזמת! מקסים!!!!

ובכן...

במסווה של "יום כיף" נלקחה הכלה המיועדת לשדה-דב, ומשם במטוס פרטי אל שדה התעופה שליד ראש פינה, תוך כדי טיסה מרהיבה מעל שמי ארצנו הקטנטונת. אחרי ארוחת ערב במסעדת "אחוזת שולמית" (מומלץ!), טיילנו להנאתנו בעיר העתיקה (והרומנטית), ועל ספסל בודד, תחת פנס עתיק, בגן הברון, נשלפה הטבעת ו... ההמשך כבר תואר פה בפרוטרוט. אגב, בקרוב יום השנה... להצעת הנישואין.

מולדת.

New member
יווו,איזה הצעות מרגשות...

בע"ה אני חייבת לציין שיש לי דמעות בעניים, הצעות כאלה יפות!!!
ואצלנו... זה היה פעמיים!!!(ישראל מחוק לגמרי). ת´אמת שנראה לי שמהתחלה זה היה ברור לשנינו שתהיה חתונה אבל ישראל החליט להציע... אז זה היה ככה, טיילנו בחומות של י-ם(דבר שעשינו הרבה) ופתאום הבחור מוציא תנ"ך מהכיס ומתחיל להקריא כל מיני פסוקים שקשורים לחתונה וכו´ אני הייתי די בהלם וירדתי עליו "מה אתה חש אבשלום קור? תרגע" והוא ממשיך לקרוא כל מיני פסוקים "רומנטיים" ורק אז אני קלטתי מה עושה והתחלתי לצחוק ולבכות ביחד ואז הוא שואל "לעשות את זה כמו בסרטים?" ואני התחלתי לקפוץ מאושר אז הוא שואל אותי כן או לא? ואמרתי לו(קצת צוחקת קצת בוכה) ברור שכן!!! ופתאום קלטתי שיש אנשים שמסתכלים עלינו(הם כמובן עשו את אווו וההתלהבות) אח"כ המשכנו לטייל בחומות מאושרים בטירוף ותיכננו בערך את כל החיים שלנו... אח"כ אבא שלו נפטר ועברה שנה (ועדיין אף אחד לא ידע שאנחנו החלטנו להתחתן) עברה שנה והזמינו אותנו ל"יומלדת"(ממש לא אמיתית) של ידידה של ישראל הגענו ביחד והיה נחמד צחוקים ענינים החבר´ה צילמו קצת ואז ישראל אמר שהם הכינו סרט נחמד לכבוד היומולדת והראו את הסרט בברקו בתחילת הסרט רואים כל מיני חברה יושבים ומדברים ופתאום הם נעמדו כולם(בסרט כמובן) ולכל אחד היה כתוב אות על הגב כל האותיות הרכיבו" מולדת, בא לך להתחתן איתי?" הייתי בהלם טוטאלי כי הוא כבר הציע לי נישואים ואז הבחורצ´יק קרע את הבד שהקרינו עליו ת´סרט ואומר לי "את עדיין מסכימה?" עם חיוך ענקי ואני פשוט צחקתי ועניתי ברורררר!
וכולם מחאו כפיים ואני הייתי בשוק והוא קורא לי ברמקול נו בואי בואי אז באתי והוא הוציא שרשרת מדהימה ושם לי על הצוואר ואז חברה שלי אחת שהיא קרועה לגמרי התחילה לעשות קולולולולולו... וכו´ זה היה ערב מדהים!!!!
יום טוב! מולדת

למעלה