שאלה!!!!!

ניצניצ

New member
ההצעה

כחודש אחרי שחזרנו מהצימר בצפון אמיר יצא למילואים. הוא הודיע לי שמשחררים אותו ליומיים ושהוא חוזר. כשבאתי הביתה ראיתי אותו ישן, שרוע על המיטה עם גרביים והמכנסיים של המדים וכו´. ניסיתי להעיר אותו-לשוא. (זה רגיל שאני לא מצליחה להעיר אותו) אז פשוט התחלתי להפשיט אותו (אני אקצר) כשהורדתי לו את המכנסיים ראיתי שעל התחתונים רקום "התנשאי לי?" ולנקודה של ה
היתה מחוברת טבעת מדהימה
. מסתבר שכל המילואים, בזמן הפנוי, הוא רקם באדום על התחתונים שלו. התגובה שלי היתה צחוק הסטרי (הוא לא הבין מה התשובה ואני לא יכולתי להפסיק לצחוק)
את המשך הערב אפשר לנחש בקלות

שמופית

New member
וואו, איזה הצעות מרגשות ../images/Emo70.gif

האמת, גם אנחנו ידענו די מהתחלה שנתחתן ואפילו העלנו את הנושא ודיברנו עליו ואת ההצעה הרישמית והטבעת קיבלתי אחרי שכבר הודענו למשפחות. האמת היא שבאותו יום אפילו הלכנו לסגור עם הדיג´יי ובדרך חזרה (אנחנו נוסעים כל יום ברכבת), תמיר משך אותי לכיוון הקרון האחרון. הוא חיפש ומצא שולחן עם 2 ספסלים - אחד מול השני - פנויים, רק לשנינו, והתיישב מולי. לא הבנתי מה הקטע, כי בדרך כלל אנחנו יושבים אחד ליד השני, אבל - אוקיי. מאחר ויש לנו נסיעה קצרה (20 דקות), תמיר התחיל במלאכה ישר איך שהתיישבנו: הוא התחיל להוציא מתיק הגב שלו - בקבוק יין אדום, 2 כוסות זכוכית מהודרות שהוא רק קנה, פמוטים, נרות לפמוטים והדליק אותם. הוא הוציא בשבילי סושי ובשבילו סנדביץ, מזג את היין וככה אכלנו לנו ארוחת ערב רומנטית ברכבת. שכחתי לציין את העובדה שתוך כדי שהוא הוציא את כל הפרודוקטים הנ"ל, אני פשוט התפוצצתי מצחוק מעברו השני של השולחן. והקטע היה שכל הקרון השתתף איתנו - מהצד השני של המעבר ישבה בחורה שדיברה בפלאפון ותיארה לחברה שלה את כל מהלך האירועים. היא גם אמרה לה שהיא חושבת שהוא עומד להציע נישואין, ושאלה את תמיר אם זה נכון, אבל תמיר לא ענה לה... מפגרת. מה היא מקלקלת
הקיצר, סיימנו לאכול ושאלתי אותו - ומה לקינוח
והוא השיב - "תפוח" והוציא מהתיק תפוח עץ גדול ואדום, וירד על הבירכיים והושיט לי אותו וביד השניה היתה לו קופסה של טבעת בצורת תפוח אדום... עם טבעת יהלום
כל האנשים שהיו בקרון מחאו כפיים וזה היה ממש רגע מצחיק ומרגש... והבחורה שדיברה בפלאפון היתה על סף דמעות ואמרה לי - "זה הרגע הכי מרגש בחיים שלי". הצלחתי רק לשאול אותה - "שלך ?"

שמופית

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

זה באמת היה מרגש, וחבל רק שהוא לא חשב לצלם את זה... 2 ידידים שלו הציעו שהם ילבשו פראקים שחורים ואחד יגיש את האוכל והשני יצלם (להזכירך - ברכבת...), אבל תמיר העדיף לעשות את זה בדרכו, שכרגיל - היא הכי טובה

אתי@

New member
תגידו, אני היחידה פה שההצעה שלה

היתה בנאלית ומשעממת???

איזה הצעות מקסימות ! שלנו, לעומתכם

היא די שבלונית... כי דיברנו על נישואין איזה מאה שנה לפני זה, ופחות או יותר כולם ידעו שאנחנו רציניים... אבל אני הודעתי לכבודו שבלי הצעה זה לא יצא... בקיצור, הוא התלבט, והתלבט, והחליט שבאיזה סופ"ש בצפון זה יקרה (תסמכי עלי, אני אארגן הכל, רק תבואי איתי לבחור טבעת). אני כמובן מה זה התבאסתי מהקטע, רציתי הצעה כמו שלכן - רומנטית ומפתיעה והכל, אבל שיתפתי פעולה. זה הגבר שלי, מה, אני אגיד לו לא ??? בקיצור, שבועיים לפני הסופ"ש המדובר יש לי יומולדת בחוג המשפחה, פעם ראשונה שההורים שלו ואחותו (שהגיעה במקרה מחו"ל) פוגשים את המשפחה המורחבת. כהרגלנו כולם מברכים. ואז הגבר מתנדב לברך גם, מה שמאוד מפתיע אותי כי הוא ביישן ואף פעם לא מדבר... וכמובן שאוטוטו הוא יורד על ברך אחת וההמשך ברור. יש את זה בוידאו, עוד לא העזתי לראות את זה - אבל השמועה הזדונית אומרת שגם אבא שלי בכה. אני, לעומת זאת, הייתי די בהלם. בקיצור, אני מרגישה קצת לא ייחודית ומקורית לעומת כל הגברים המדהימים כאן (ח"ח לכולם- ממש אחד אחד), אבל מצד שני- אני לא חושבת שמשהו יכול היה לשמח אותי יותר מאשר הצעה בחיק המשפחה. גם הגבר וגם אני טיפוסים שמאוד מאוד קשורים למשפחות שלנו, וזה התאים... הסיפור המורחב - בקישור למטה

הילית*

New member
וההצעה שלנו...

בנות, רק עכשיו קראתי אבל ההצעות שלכן מדהימות....וכל הכבוד לבחורים שלכם טוב. אז אצלנו ישראל אמר לי שהוא רוצה שנלך לחנות דיסקים בקניון עזריאלי כי הוא צריך משהו שם (זה משהו שקורה בערך פעם בשבוע- פעם בבאג ופעם בחנויות הדיסקים- אמרתי לכם כבר שהוא בין השאר חולה על צעצועים....) ואז הוא קנה לפי שוקולדים קטנים עטופים בעטיפת מתנה קטנה ומיוחדת ואז הוא אמר שהוא הזמין לנו מקום לארוכה בקומה 49... ובקומה 49 על ארוחה מעולה ויין יוקרתי הוא הציע נישואין ואמר שמהמקום הזה השמים הם הגבול...

שירי71

New member
אצלנו

הוא הציע ככה משום מקום זה בא. נכון שידענו תמיד וברקע ש-זה זה ובכל זאת כשהוא הציע אני תפסתי כזה צחוק שנראה לי הקירות רעדו. ואמרתי לו שוב ושוב שלא, אתה צוחק, ושממש לא כדאי לו (משהו כזה) ומהר מאד התחלנו שנינו לחייך חיוך כזה של אופוריה והתחלנו לחשוב איך רוצים האם בארץ או בקפריסין וכו והאם חתונה גדולה או משפחתית וכאלה ... שמרנו בבטן איה שבוע שבועיים עד שלא יכולנו יותר. אני זוכרת שהתלכתי לסטימצקי לחפש חוברת בורדה לכלות, ולא יכולתי להוציא את המילה הזו מהפה בפנייה למוכרת... והוא מה זה צחק עלי... ומאז עברו הרבה הרבה מיים ודמעות, אצבים ואושר, ובעצם עבר הכל חוץ מאדישות. ועוד יומיים - החתונה...

הילית*

New member
אצלנו ישראל לא יכל להתאפק

למחרת בבוקר הוא כבר התקשר לאמא שלו בלי לתאם איתי (לא יכל לשמור בסוד) וסיפר לה ואז היא מיד התקשרה אלי (ותבינו אני חשבתי שנלך להורים ונספר להם ביחד...) והתחילה בשאלות של "מה העניינים" וכד´ עד שבסוף שאלה "ואיך היה אתמול" ואני בכלל לא הבנתי מה היא רוצה ממני עד היא אמרה...

cmontal

New member
איזה סיפורים מרגשים איזה גברים...

אצלנו גם דיברנו על זה די הרבה זמן. והוא לא היה מוכן להתחייב, הוא כל הזמן אמר אנחנו נתחתן אבל אני עדיין לא מרגיש מוכן. ומפה מתחיל הסיפור בהמשכים.... ואז ביום שאחיו הודיע שהוא ואשתו בהריון, בלילה במיטה הוא הציע שנתחתן. וזו עדיין לא ההצעה... הוא החליט שחייבים לחכות ליום ההולדת שלי שהיה לפני שבועיים והייתי בטוחה שכמו שהוא אמר אז נלך לבחור את הטבעת אבל שבוע לפני יום ההולדת חזרתי הביתה מוקדם מהעבודה והוא ביקש ממני להישאר בעיר ולא לעלות הביתה ופגש אותי, אמר בתמימות בואי נלך לטייל ופתאום נעצר במרכז המסחרי ליד חנות תכשיטים ואמר בואי ניכנס לבחור לך טבעת. וגם כאן עדיין לא נגמר הסיפור (אצלנו זה בהמשכים). את הטבעת הייתי אמורה לקבל שבוע אחרי ההזמנה (אתן יודעות צריך לשבץ ביהלומים....) וביום חמישי שהטבעת הייתה אמורה להיות מוכנה שחר ביקש שאתקשר לחנות ושם אמרו לי שהיא לא מוכנה ובקיצור עוד 3 ימים לפחות. כמובן שהייתי עצובה ואז שחר הציע שכדי לעודד אותי נלך ביום שישי לים לראות את השקיעה. ואז כשהגענו לים היה ברור שהוא יציע, מה גם שהוא כל הזמן צחק ואמר שהוא יביא לי פרח במקום טבעת. ושם בים הוא ירד על הברכיים ושאל האם תינשאי לי... והחזיק פרח ביד, שעד שקלטתי פתאום ראיתי שזו הטבעת שלי.!! הפרח היה הקופסה של הטבעת. מתברר שהוא לקח אותה וסיכם עם בעל החנות שיאמר לי שהיא אינה מוכנה. כל זה קרה לפני שבועיים בסה"כ כך שעבורי זה עדיין טרי טרי. עכשיו נשאר רק להתחתן....

למעלה