שאלוןלון

LiLdon

New member
../images/Emo108.gifMITZI!!!!../images/Emo108.gif.

מה השעה:23:56 תמונה שלכם: שם:ליל גיל:17 וחצי! מזל:טלה. תאריך לידה:88\4\14 מסטיק:אורביט לילדים.נו הורוד!
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:עובדת ב'אנטר' סביר להניח. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשהורישו לי את ג'וזי. מה היית משנה בעצמך?את היהירות.השטחיות.והטיפשות. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"באסה."\"סוג של"\"תעזבו אותי"\סתמו כבר"\"חמוד\ה" מה עושה לך טוב?תמונות נוסטלגיה. מה מעצבן אותך?תמימות יתר,ואטימות. מה תמיד צריך להיות בכיס?סיגריות>.< ופלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לחשוב בראש צלול כשאני בעצבים. מה הפריט הכי יקר שיש לך?המגבר שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קטשופ>.<
מה היית לוקח לאי בודד?ספר,מצלמה,ומסוקP: המלצה לסרט:"צ'ארלי בממלכת השוקולד"-או 'חלון סודי'. תוכנית טלוויזיה?'מפחות ממושלמת'-אין על זה.! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"אני אוהבת אותך מליוני עננים." איך את/ה מתגבר על באסה?שומעים קצת סטרוקס.ג'וליאן תמיד מרומם את מצב רוחי
איפה היית רוצה לבקר בעולם?פנסילבניה.(בקרוב!!) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?יהירות. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?ג'ןליאן קאזאבלאנקאס איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף
איזה חג אהוב עליך?מממ...חנוכה[?] האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע::X האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא תמיד. חיית מחמד:חתול.כלבה לשעבר.ותוכית לסבית. כמה אחים יש לך?שניים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא מי יודע מה... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?ברור מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?כאי אפשר לישון בלילה.וגם אי אפשר להיות ער. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לפעמים. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חיבוקים. מה את/ה אוהב/ת לעשות?לצלם(או להצטלם) מקומות בילוי מועדפים:תל אביב. את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן,אפשר לומר כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ממש לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לפעמים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:עזבו
האם את/ה מאמינ/ה בה´?לפעמים. החיים טובים לדעתך:כרגע,יחסית למצב שלי.כן.:) לבוש:ג'ינסים. איפור:ורוד? מאכל אהוב:אורז?>< שתייה אהובה:אייס-טי.(אבל נעמה הכירה לי במפגש איזה משקה ירוק.וזה טעים
) להקה אהובה:THE STROKES סרט אהוב:מלך האריות
גלידה:לאדעת:X עיר בעולם:פלורידה. ארץ:ארה"ב ברגעים אלו לובש/ת:בוקסר של פטריק.וגופייה עם סימבה
חושב/ת על:מה יהיה מחר.......... מתגעגע/ת ל: חצי תל אביבי אחד P: הדבר האחרון ש... קניתי:עוד סיכה של 'hello kitty' עשיתי:מקלחת. קראתי:מכתב שהביאו לי.
האחרון ש... שישן איתך:דין. שחיבק אותך:דין. שאמר לך שהוא אוהב אותך:דין. ששבר לך את הלב:לא חשוב:X בכית עליו:בנדוד שלי. צחקת עליו:אדXD הצחיק אותך:אדXD שימח אותך:דין. העליב אותך:אייל. פגע בך:תום. עיצבן אותך:תום. התגעגעת אליו:לא חשוב:X שדיברת איתו בטלפון:זוהר.
שרצית לראות ולא יצא לך:מיכלי. המקום האחרון שביקרת בו:בית של ענת. החופשה האחרונה שהייתה לך:חנוכה נו מה? הפעם האחרונה שהתנשקת:לפני........שעה.
עם מי:דין.

מיפ.

מה השעה: 00:50 תמונה שלכם: שם: טובי גיל: 16.10 מזל: טלה תאריך לידה: 23.3.89 מסטיק: מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת, אני ספונטנית D: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת, היו הרבה רגעים מאושרים קטנים שכאלה. מה היית משנה בעצמך? את החוסר ביטחון העצמי, את הנטייה להלחץ ואת ההפרעות למינהן באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "WTF", "פאק" מה עושה לך טוב? מוזיקה. שינה. מה מעצבן אותך? יותר מידי דברים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, אמפי, חופשי חודשי וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי מאוד רוצה להיות שחקנית. או רקדנית מה הפריט הכי יקר שיש לך? מממממ מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד שאקנה לעצמי, בנאדם שאני אוהבת [אין כזה] ואת השמיכה והכרית שלי. המלצה לסרט: פרל הארבור ומסור. תוכנית טלוויזיה? משחק מכור וארץ נהדרת. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת אבל היה. איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה ומדברת עם אנשים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ממממ בספרד, איטליה, סין, אוסטרליה, קנדה, וכל מקום אפשרי אחר. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? דחיפה בתור [ועקיפה] עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? לאדעת איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: דג הזהב של אחי הקטן? כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? וירטואלית שגם נמצאת במציאות. כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? מקור השלמות והאלוהות שלוקחת אותך למקומות ללא גבולות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? סקס D: מחשב, פירסינגים, לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: אין לי, אני חסרת חיים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא, אלא אם כן אני כאן לבד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן-חוץ מאחים שלי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אבל גם וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אין משו ספציפי האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: יכולים להיות לבוש: שחור. זרוק אבל בטעם. איפור: שחור D: נו, לא יותר מידי. אני אוהבת מאוד לאפר עיניים
. יש מלא סגנונות של איפור יפים. מאכל אהוב: תפוחי אדמה שתייה אהובה: מיץ תפוזים עם חתיכת פרי-בשלושתרבעי כוס והשאר מים, ודיאט קולה לימון
להקה אהובה: יש המון. סונטה בעיקר. סרט אהוב: פרל הארבור, טיטאניק, מסור. גלידה: וניל עיר בעולם: ממממ לאדעת ארץ: לאדעת ברגעים אלו
לובש/ת: טרנינג חושב/ת על: המון דברים מתגעגע/ת ל: המון אנשים הדבר האחרון ש...
קניתי: עט שחור עשיתי: טוסט טעים קראתי: אני, כריסטיאנה פ. האחרון ש...
שישן איתך: אופק שחיבק אותך: לא זוכרת שאמר לך שהוא אוהב אותך: מורן ששבר לך את הלב: אממ בכית עליו: אממ צחקת עליו: שלומי מועלם הצחיק אותך: אממ שימח אותך: אממ העליב אותך: אממ פגע בך: אממ עיצבן אותך: -. התגעגעת אליו: אממ שדיברת איתו בטלפון: אמא או אבא שרצית לראות ולא יצא לך: אממ? המקום האחרון שביקרת בו: החדר שלי החופשה האחרונה שהייתה לך: אממ הפעם האחרונה שהתנשקת: אממ עם מי: אממממממממממ

מי קורא את זה בכלל?

מה השעה: 01:16 תמונה שלכם: מחר או משו אין לי כוח עכשיו שם: אוסנת גיל: 15 ! מזל: דגים תאריך לידה: 8 במרץ 90' מסטיק: בזוקה/MUST מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ינקה רחובות או משו מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשקנו לי את המערכת תופים
מה היית משנה בעצמך? המון.... וואו... המון ... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "תכלס" "כמו שצריך" "נחויי בלאט" "ווה?" "מה את/ה עושה?!?!?" מה עושה לך טוב? רגאיי !!!!!!!!!!!!!!נרגילה ואנשים טובים ! מה מעצבן אותך? ערבים!!!!!@#$@ ואנשים קרציות.. אבא שלי.. בצפר מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? מערכת תופים מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה וקוטג' מה היית לוקח לאי בודד? מחשב ופלייסטשיין המלצה לסרט: הרדוף לבן, וכמובן הטרילוגיה של שר הטבעות, ואפקט הפרפר תוכנית טלוויזיה? ספונג'בוב, אד אד ואדי, חברים, שנות ה70' מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני בנאדם אמיתי.. לפי דעתי זאת אחת המחמאות הכי ..
איך את/ה מתגבר על באסה?קמה ומתחילה ללכת לאנשהו לא משנה לאן איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? קומבינטורים עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?עם כ-ל החברים שלי כולם ביחד איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ! איזה חג אהוב עליך? פסח ויום העצמאות(למרות שזה לא חג) האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: ונדליזם (אבל לא משו פלילי) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים חיית מחמד: תוכים ^^ כמה אחים יש לך? 4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן... נפגשת איתו/ איתה? כה.. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי מהי אהבה בשבילך? לא ניתן להסביר אפילו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אולי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות עם אנשים שאני אוהבת במקום רחוק מהבית מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן.. לאכול, להיות עם חברים.. קצת לעשן.. והכיהכי מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: לא יודעת.. הופעות או משו את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כה את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? יאפפפפפפ !!! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא בכלל לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אין מה לעשות" "אבל, למה?" "נבלה סרוחה" "הו גיבס אה פאק?!" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: כן .. לבוש: רחב ! חחח איפור: המון שחור בעיניים.. וזהו מאכל אהוב: מוקפץ סיני.. אוכל סיני בעיקר! שתייה אהובה: קולה.. וודקהעם ספרייט.. וקוקטייל אפרסק להקה אהובה: יש הרבה.. סרט אהוב: שר הטבעות גלידה: וניל עם עוגיות עיר בעולם: אנערף.. ת"א! ארץ: הייתי רק בישראל.. ברגעים אלו לובש/ת:גי'נס,חגורת ניטים, סווצ'ר של פוקס וזהו חושב/ת על: אם ללכת מחר לבצפר או לא מתגעגע/ת ל: אחותי :'( הדבר האחרון ש... קניתי: פיצה עשיתי: קראתי ספר (התחלתי לקרוא ספרים אתם מאמינים?!) קראתי: ספר חח.. האחרון ש... שישן איתך: חברה שלי שחיבק אותך: ידיד שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא יודעת לא זוכרת ששבר לך את הלב: האמ בכית עליו: צחקת עליו: ילד אחד מעצבן שנפל מהסקייטבורד שלו הצחיק אותך: שנשבר לאותו הילד הסקייט שימח אותך: חברה.. העליב אותך: אני לא נעלבת פגע בך: אבא.. עיצבן אותך: אבא התגעגעת אליו: אחותי :( שדיברת איתו בטלפון: אחותי שרצית לראות ולא יצא לך: כל מיני חברים המקום האחרון שביקרת בו: קניון/בית ספיר החופשה האחרונה שהייתה לך: היום XD הפעם האחרונה שהתנשקת: מזמן. סילבסטר עם מי:ידיד מי קרא את זה??

אפרת P

New member
יותר מדי דברים שאנלא רוצה לחשוף

מה השעה: 12:40 תמונה שלכם:
שם: אפרת גיל: 14 מזל: דגים
תאריך לידה: 20.2.92 מסטיק: תפוחים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אנשום מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממ כל מיני מה היית משנה בעצמך? את הפרפרים בבטן
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? טיפש, רוסי מת, דוגרי מה עושה לך טוב? אנשים ומוזיקה מה מעצבן אותך? שקרנים\צבועים ואחים קטנים שלי מה תמיד צריך להיות בכיס? מצלמה ו... פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הממ לא יודעת מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר בכסף.. נראה לי מצלמה. ויקר לי... הממ יש כמה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג'
מה היית לוקח לאי בודד? חברים המלצה לסרט: סאות'פארק תוכנית טלוויזיה? משחק מכור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא דעת איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, חברים ולהתרחק איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא דעת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? סחבקיזם עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם אחותי איזה עונה בשנה אהובה עליך? אממ חורף... אבל בקיץ יש חופש איזה חג אהוב עליך? לג בעומר\שבועות\טו בשבט האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: בטח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח אולי חיית מחמד: כלב, חתול וחתול כמה אחים יש לך? שלושה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? יש מצב הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ נפגשת איתו/ איתה? יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אממ אולי מהי אהבה בשבילך? אהבה.. (?) את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כע מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים ומוזיקה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאכול מקומות בילוי מועדפים: כל מקום שחברים שלי נמצאים בו את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: טיפש, רוסי מת, דוגרי, חמוד, עזוב אותך.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך: כן לבוש: מה שנוח איפור: לפעמים טיפה בעיניים... בעיקרון לא מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: מים להקה אהובה: הרבה סרט אהוב: לא דעת גלידה:
אין כמו גלידה עיר בעולם: .. לא דעת ארץ: ישראל ברגעים אלו לובש/ת: ג'ינס שחור, חולצה גזורה, חולצה מכופתרת עם משבצות חושב/ת על: מורן מתגעגע/ת ל: יותר מדי :( הדבר האחרון ש... קניתי: נאמ... כרטיס לאוטובוס לפני שבוע עשיתי: שתיתי שוקו בשקית קראתי: משהו של דיינרס שהיה על השולחן האחרון ש... שישן איתך: שחר שחיבק אותך: עומר שאמר לך שהוא אוהב אותך: אממ.. קוק ששבר לך את הלב: אפאחד בכית עליו: הרגל שלי צחקת עליו: עומר הצחיק אותך: עומר שימח אותך: עומר העליב אותך: אפאחד פגע בך: אפאחד עיצבן אותך: אמאבא התגעגעת אליו: המון המון שדיברת איתו בטלפון: קוק שרצית לראות ולא יצא לך: שירה המקום האחרון שביקרת בו: בצפר החופשה האחרונה שהייתה לך: חופשת מחלה
הפעם האחרונה שהתנשקת: 7.1 זה היה נדמה לי עם מי: עם מישהו

../images/Emo199.gifאני נראית לכם משועממת?!

המממ..כן
יאללה. מה השעה:
14:01 תמונה שלכם:
שם:
גלוש גיל:
עוד מעט 17 מזל:
דגים תאריך לידה:
15/3 מסטיק:
אורביט מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:
מקווה שמה שאני רוצה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?
המממ..יש כלמיני מה היית משנה בעצמך?
הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?
כוסעמק.. מה עושה לך טוב?
הופעות, מוזיקה טובה, אנשים שאני אוהבת, חופש.. מה מעצבן אותך?
שאין הופעות, לחץ, ביצפר, ששופטים אותי, שפרחות הולכות עם אולסטאר
... מה תמיד צריך להיות בכיס?
כסף, פלאפון, מסטיק
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?
לדעת לנגן בגיטרה! כאילו, אני יודעת אבל אני רוצה לדעת יותר טוב מה הפריט הכי יקר שיש לך?
יקר מבחינת כסף? נממ..לא'דעת.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?
קוקהקולה מה היית לוקח לאי בודד?
מחשב[?] המלצה לסרט:
גריינד
תוכנית טלוויזיה?
מופע שנות ה-70, רדיו 04.. ועוד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?
שיש לי אופי מדהים [נראלי] איך את/ה מתגבר על באסה?
מוזיקה, בוכה, מספרת לחברות.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?
לונדון
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?
לדחוווווף
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?
עם...הממ..לא'דעת, יש כלכך הרבה אנשים.. איזה עונה בשנה אהובה עליך?
סתיו איזה חג אהוב עליך?
פורים, פסח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:
לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
לפעמים
למרות שזה מגעיל!! חיית מחמד:
אני כמה אחים יש לך?
1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
נממ..כן, למה לא? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
כן נפגשת איתו/ איתה?
ברור מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
לצערי מהי אהבה בשבילך?
ממממ... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
הלוואי
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?
כבר הייתה כזאת שאלה, לא? מה את/ה אוהב/ת לעשות?
לישון, לנגן... מקומות בילוי מועדפים:
הופעות, מסיבות רוק, חוף הים.. את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
מממ...כן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?
לא ממש את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?
בעיקרון עקשינת אבל תלוי במקרה.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
כנראה שלא.. את/ה בחור/ה קנאי/ת?
ישמצב מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:
נוו! כוסעמק, פאק, בסדדר, חיי [
] ועוד האם את/ה מאמינ/ה בה´?
כן החיים טובים לדעתך:
לפעמים לבוש:
מה איתו? איפור:
כנ"ל מאכל אהוב:
חביתה שתייה אהובה:
קוקהקולה, מים.. ואם ממש שתייה אז בריזר, וודקה.. להקה אהובה:
אינלי כוח סרט אהוב:
גריינד, סקול אוף רוק, אהבה זה כל הסיפור ועוד גלידה:
מוקה וניל עיר בעולם:
לונדון, הוואי ארץ:
אנגליה ברגעים אלו: לובש/ת:
סוג של טרנינג סקוטי כזה, חולצה אדומה. חושב/ת על:
כלום מתגעגע/ת ל:
כלמיני הדבר האחרון ש... קניתי:
הממ..קפה עשיתי:
הברזתי קראתי:
הממ...חומר בהסיטוריה, כנראה
האחרון ש... שישן איתך:
אני שחיבק אותך:
הממ...כהן [חברהשלי] שאמר לך שהוא אוהב אותך:
רונית [חברהשלי] ששבר לך את הלב:
עזבו בכית עליו:
כנ"ל צחקת עליו:
הממ... ילד מפגר מהכיתה שלי הצחיק אותך:
מממ...רותמ [חברה] שימח אותך:
ממ..לא'דעת העליב אותך:
לא העליב אבל מעיין עיצבנה אותי [חברה] פגע בך:
חברה עיצבן אותך:
אותה חברה ^ התגעגעת אליו:
ממ.. שדיברת איתו בטלפון:
לא זוכרת שרצית לראות ולא יצא לך:
שי, ידיד המקום האחרון שביקרת בו:
ביצפר, כוסעמק. החופשה האחרונה שהייתה לך:
מממ...לא זוכרת הפעם האחרונה שהתנשקת:
בסילבסטר [נו, לא ממש נשיקה] עם מי:

../images/Emo190.gif../images/Emo205.gif ../images/Emo10.gif רוצים לאמצ אותי?

מה השעה:14:27 תמונה שלכם: שם:זוהר גיל:14 מזל:קשת!! תאריך לידה:1.12.91 מסטיק:הממ...הובה בובה!!לגמור את כל החבילהה ולעשות בלוניי ענק! מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני אהיה זונה..מממ מיכלי מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הממ..יהיה אחד כזה כשחני מרינובסקי תמות! אאאמן מה היית משנה בעצמך?מבחינה חיצונית הכל חוץ מהעניים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?זנות מה עושה לך טוב? יש כמה. מה מעצבן אותך?כשמתעלמים ממני!! מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון
וכסף
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?הממ...נגינה? מה הפריט הכי יקר שיש לך?השיער שלי :X מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קוטג'!!! מה היית לוקח לאי בודד?פלאפון ו...אופנוע ים ודלק
המלצה לסרט:נרניהה!!
תוכנית טלוויזיה?השמנייה
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אני אוהבת אותך...זה תמיד יפה איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת את השיר חיטאתי ניקיתי איפה היית רוצה לבקר בעולם?סין
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פדחניזם? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם....כווולם איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף
איזה חג אהוב עליך?חנוכה...חופשש גדול נקרא חג?
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:השחטת ריכוש ביצפר
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:אני אוהבת לצחוק עם אנשים...אל אם כן זה מקרה מיוחד חיית מחמד:דגים
כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?דונט הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?אני?לאאא מפתאוםםם נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?הממ לא מהי אהבה בשבילך?לאיודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?ת"א מה את/ה אוהב/ת לעשות?לאיודעת מקומות בילוי מועדפים:יש כמה את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?מידי פעם את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לאלאלאלא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לאיודעת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?הממ לפעמים החיים טובים לדעתך:לאיודעת לבוש:הממ..לאיודעת איפור:נדה מאכל אהוב:במבה שתייה אהובה:מיץ רימונים עם תפוחים XDD להקה אהובה:הממ שייגעצ והמכשפות סרט אהוב:מלך האריות
גלידה:שוקולד עם פיצפוציישן! עיר בעולם:ת"א!! ארץ:יפן ברגעים אלו לובש/ת:חצאית וחולצנ
דיי נו רק חזרתי מביצפרר חושב/ת על:היום המחורבן שהיה לי היום מתגעגע/ת ל:כוווולם הדבר האחרון ש... קניתי:שוקולד עשיתי:לאיודעת קראתי:בעלת הארמן :SS האחרון ש... שישן איתך:אפאחד
שחיבק אותך:אפאחד
שאמר לך שהוא אוהב אותך:רותמע
ששבר לך את הלב:אפאחד בכית עליו:לא זוכרת צחקת עליו:לא הצחיק אותך:צליל שימח אותך:גלעד העליב אותך:מור הזונה!!! פגע בך:מור הזונה!!! עיצבן אותך:מור הזונה!!! התגעגעת אליו:כווולם שדיברת איתו בטלפון:ליל שרצית לראות ולא יצא לך:הרבה
המקום האחרון שביקרת בו:ביצפר
החופשה האחרונה שהייתה לך:חמישי שישי שבת בקיבוץ הפעם האחרונה שהתנשקת:... עם מי:...

Hezi The One

New member
עכשיו טוב,עכשיו טוב.

מה השעה:14:50 תמונה שלכם:לא בא לי נו,אולי בסוף אני אחליט שכן שם:חזי גיל:15 וחצי מזל: סרטן תאריך לידה:26.6.90 מסטיק:אורביט מה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:עו"ד מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כנראה שיום שבת האחרון. אבל היו הרבה מה היית משנה בעצמך?לא רוצה להשתנות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כפרע ביומיים האחרונים...אנה הדביקה אותי>< מה עושה לך טוב?רורי מה מעצבן אותך?תימנים>< מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה. הלוואי מה מה הפריט הכי יקר שיש לך?יש הרבהD: מה נמצא אצלך תמיד במקרר?שתיהO_O ואוכלO_O מה היית לוקח לאי בודד?-את רורי^^ המלצה לסרט:איילנד,פאנטום האופרה תוכנית טלוויזיה?מכושפות
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני כ"כ אוהבת אותך" אני אוהב את הדברים הקטנים האלה (טוב הם די גדולים) איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?תחמנות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? רורי איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? חנוכה,רק אוכלים בלי שומדבר אחר. יושבים על התחת ומשמינים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לאO: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כןXD חיית מחמד:אח שלי כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? וירטואלית שלא מתפתחת לויזואלית לא יכולה להתקיים הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? המוון מה נפגשת איתו/ איתה?כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אפשר להגיד מהי אהבה בשבילך?רגש חזק שעושה טוב את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מאוד. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?להיות נאהב מה את/ה אוהב/ת לעשות?ביד. מקומות בילוי מועדפים:כל מקום עם חברים,צופים,מודיעיןD: את/ה אוהב/ת להיות בבית?מדי פעם כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כל אחת שאיתי יכולה להיות בטוחה ב-100% שאני רק איתה בזמן הקשר. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן רוב הזמן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא,אני אנסה להכיר אותך את/ה בחור/ה קנאי/ת?נראה לי שכבר לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"יא תימני מניאק" "כוסאמאש'ך" האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא סגור החיים טובים לדעתך:כן בערך לבוש:מה שנחמד איפור:בלי,תבוא טבעי מאכל אהוב:פיצה שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:היהודים,גרין דיי סרט אהוב:איילנד,מלך האריות גלידה:קפוצ'ינו עיר בעולם:איפה שטוב ארץ:ישראל ברגעים אלו לובש/ת:ג'ינס והנץ כחול כההP: חושב/ת על:רורי מתגעגע/ת ל:רורי הדבר האחרון ש... קניתי:אוכל אצל מנש עשיתי:דיברתי עם רורי (עדיין נו) קראתי:מבחן וזה האחרון ש... שישן איתך:רורי שחיבק אותך:דפי שאמר לך שהוא אוהב אותך:רורי ששבר לך את הלב:- בכית עליו:בצל
צחקת עליו:רורי הצחיק אותך:רורי שימח אותך:רורי העליב אותך:מישו פגע בך:לוידע עיצבן אותך:המורה הפרטית של אח שלי התגעגעת אליו:רורי 5 חודשים וחצי של געגוע שדיברת איתו בטלפון:רורי,עדיין מדברים שרצית לראות ולא יצא לך:ענבל המקום האחרון שביקרת בו:בצפרO_O החופשה האחרונה שהייתה לך:אצל אור נקרא? הפעם האחרונה שהתנשקת:שלשום עם מי:רורי

למעלה