שאלוןלון

../images/Emo121.gifחחח יש לי רעיון

חזי: מי שלא שוכבת איתי חסומה
בנצי: מי ששוכבת עם חזי חסומה
ואז ואז ואז... אוף נו לא יוצא מזה כלום;[

כן, ושכחתי את השאלון.. ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

מה השעה: 16:50 תמונה שלכם:
שם: מיכלי גיל: 13 וחצי מזל: אריה תאריך לידה: 5.8.92 מסטיק: אורביט כחול מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אעבוד בזנות. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? המ. לודעת. לא נראלי שהיה כזה.. אבל זה נוטה לליליות עם ליל ועם הדרי. זה הימים הכי כייפים שהיו לי. והמפגשי פורום, לא כולל האחרון. מה היית משנה בעצמך? הכל. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אינלי כוח להתחיל. >.< מה עושה לך טוב? לילצ'יק. שוקולד. סיגריה. עוד ילדים מהפורום שהם המון, אז אינלי כוח לכתוב. קולה. שוקולד. מה מעצבן אותך? הרבה. מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות, מצית, כסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לעוף. מה הפריט הכי יקר שיש לך? 4 הדיסקים של מופע הארנבות. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יין >.< מה היית לוקח לאי בודד? חבל תליה. המלצה לסרט: "צ'ארלי בממלכת השוקולדה" תוכנית טלוויזיה? ארתור. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך" איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? תילאנד, אנגליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אינלי כוח לענות על זה. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם פישי. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. איזה חג אהוב עליך? פורים. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: גנבתי מהמרכולית. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים. דיי. כן. חיית מחמד: אחותי הקטנה. וגם לה יש חיית מחמד- אחשלי הקטן. כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לפעמים. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי. מהי אהבה בשבילך? הכל. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון. מקומות בילוי מועדפים: מיטה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? בבית בכללי לא. רק בחדר שלי. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? עד שיש אהבה שאני לא אהיה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לפעמים. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: תעזבו אותי כבר >.< לא עניתי בפעם הראשונה ואינלי כוח לענות על זה עכשיו. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך: לא. לבוש: אני לבושה. אל תדאגו. איפור: אין. מאכל אהוב: עוגת בראוניז של סבתא. שתייה אהובה: קולה. להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר. סרט אהוב: קלרה הקדושה. גלידה: לא מתה על גלידה. עיר בעולם: ת"א. ארץ: אנגליה. ברגעים אלו לובש/ת: גופיה ורודה צמודה עליה גופיה סגולה צמודה עליה חולצה גזורה ומכנסי ציפי. חושב/ת על: פישי. מתגעגע/ת ל: אהבה. הדבר האחרון ש... קניתי: 2 קופסאות נובלס. עשיתי: אכלתי מנה חמה. קראתי: לא זוכרת. האחרון ש... שישן איתך: הדובי? שחיבק אותך: פישי. שאמר לך שהוא אוהב אותך: המ. אינלי כוח להזכר כלכך אחורה. ששבר לך את הלב: - בכית עליו: אוהו. צחקת עליו: יסמין. הצחיק אותך: ירין. שימח אותך: פישי. העליב אותך: בז'י. פגע בך: כמעט כולם בזמן האחרון. עיצבן אותך: כנ"ל. התגעגעת אליו: כנ"ל. שדיברת איתו בטלפון: אבא. <האמיתי, לא רז.> שרצית לראות ולא יצא לך: בנצי ולילצ'יק. המקום האחרון שביקרת בו: המרכולית. החופשה האחרונה שהייתה לך: חנוכה. הפעם האחרונה שהתנשקת: חצי שנה וכמה ימים. עם מי: החבר הקודם. המ. חבל שאני כלכך עלובה הא?

Bari west

New member
גם לי בא(אני לא מהפורום)ותקראו:)

מה השעה:חמש עשרים ושמונה תמונה שלכם:הנה שם:ענבר גיל:13 מזל:סרטן תאריך לידה:17.7 מסטיק:פירות מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מוזיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שפגשתי את מאור כהן והוא זכר אותי מה היית משנה בעצמך?רגליים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אני כל הזמן אומרת"יאמי"על בנים יפים חחח מה עושה לך טוב?מוזיקה ובנים חתיכים מה מעצבן אותך?אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס?דיסק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לא יודעת מה הפריט הכי יקר שיש לך?אין לי מושג.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גבינה צהובה מה היית לוקח לאי בודד?את כל המוזיקאים שאני אוהבת המלצה לסרט:צעצוע של סיפור!!חח תוכנית טלוויזיה?מדיה פאלטה בערוץ הילדים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"איזה יפה את""את ממש כישרונית" איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?כל מקום,בעיקר ניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?רע מוכיח איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:קישקשתי על הקירות של הבניין חח זה הפשע הכי גדול שלי. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חיית מחמד:היו דגים כמה אחים יש לך?2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?ששני אנשים אוהבים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לצערי לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מוזיקה,לראות את המוזיקאים האהובים עליי מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשמוע מוזיקה,לנגן,לראות טלוויזיה מקומות בילוי מועדפים:בית,מסעדה,בחוץ את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן אבל לא הכי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?נראה לי את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?מה? את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:יאמי,יאי האם את/ה מאמינ/ה בה´?מממ לא יודעת החיים טובים לדעתך:ככה ככה לבוש:חולצה איפור:מסקרה מאכל אהוב:נקניקייה בלחמניה שתייה אהובה:קולה,נסטי להקה אהובה:צמד ראות סרט אהוב:צעצוע של סיפור גלידה:קוקוס,שוקולד,וניל עם פיצפוצים עיר בעולם:ירושלים ארץ:אירלנד ברגעים אלו לובש/ת:חולצת פיג'מה ותחתונים חחחחח חושב/ת על:גלידה מתגעגע/ת ל:אף אחד הדבר האחרון ש... קניתי:לא זוכרת עשיתי:התרחצתי קראתי:ספר באנגלית האחרון ש... שישן איתך:אף אחד שחיבק אותך:יסמיני שאמר לך שהוא אוהב אותך:לא יודעת=\ ששבר לך את הלב:אף אחד בכית עליו:אף אחד צחקת עליו:אף אחד הצחיק אותך:שרון שימח אותך:אבא העליב אותך:לא יודעת פגע בךלא יודעת עיצבן אותך:שרון שהתגעגעת אליו:אף אחד שדיברת איתו בטלפון:שלומית שרצית לראות ולא יצא לך:שלומית המקום האחרון שביקרת בו:אילת החופשה האחרונה שהייתה לך:אילת הפעם האחרונה שהתנשקת:אף פעם:( עם מי:

../images/Emo121.gifיש בתחנה המרכזית נקנקיות ב-6

שקל
זה יאמי^^ ונסטי זה אלוהי, ללא ספק, אני כבר מעל 3 שנים מכור ניראלי. וכבר הרבה זמן לא קיבלתי מנה:(

איכסס הנקניקיות שיש במרכזית

זה רק כשממש לא מוצאים מה לאכול או כשממהרים לאוטובוס איכס נקניקיות מגעילות ונסטי זה מגעיל

../images/Emo121.gifהנקנקיות ב-2 יקרות אז לא טעמתי

אבל למעלה הן מעולות!! ונסטי זה מעולה! אין לך טעם... לעומת זאת הפיצה שם מעפנה לגמרי

../images/Emo121.gifיאפ... יש שם גם את זה שבין

המדרגות:) שם הכי כייף, זה כזה טעים שם...

B a m b o o o k

New member
../images/Emo197.gif

מה השעה:17:44 תמונה שלכם: שם: צליל גיל: 14.10 מזל: דגים תאריך לידה: 20.3.1991 מסטיק: לא אוהבת מסטיקים... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לאדעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואו יש המון מה היית משנה בעצמך? אני צריכה לחשוב על זה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אין משו מיוחד מה עושה לך טוב? אתם מה מעצבן אותך? אחים קטנים מה תמיד צריך להיות בכיס? לאדעת איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן ולשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך? לאדעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מילקי אגוזים מה היית לוקח לאי בודד? דיסקמן וכל מה שקשור בו המלצה לסרט: שודדי הקריביים תוכנית טלוויזיה? לא צופה קבועה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לאדעת איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, לדבר עם מישו שאני אוהבת איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אממ... עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אין מישו מיוחד איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? פורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: נופ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: אחים קטנים?
כמה אחים יש לך? 4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן.. למה לא? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? בטח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? מישו שחשבו לך באמת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי מתי ולמה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים שאני אוהבת מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, לקרוא, לטייל בארץ ועוד כל מיני... מקומות בילוי מועדפים: לאדעת את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נראה לי את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי כמה קטנים את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: בלאט האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: יכולים להיות יותר טובים לבוש: סרוול וחולצה שחורה איפור: נופ מאכל אהוב: פיצה
שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: יש כל מיני סרט אהוב: יש כמה גלידה: בננה או וניל עם פיצפוצים עיר בעולם: לאדעת... כשאני אהיה בעוד מקומות בעולם אולי אני אוכל לענות על השאלה הזאת... ארץ: ישראל ברגעים אלו לובש/ת: סרוול וחולצה שחורה חושב/ת על: זוהר מתגעגע/ת ל: גלעד הדבר האחרון ש... קניתי: סוכריה עשיתי: דיברתי עם זוהר בטלפון קראתי: ספר בשם סופת קרח או משו כזה האחרון ש... שישן איתך: לא זכור לי שחיבק אותך: זוהר שאמר לך שהוא אוהב אותך: זוהר ששבר לך את הלב: לאדעת בכית עליו: מישו צחקת עליו: מור הצחיק אותך: זוהר שימח אותך: זוהר העליב אותך: ורד פגע בך: לאדעת עיצבן אותך: אחותי התגעגעת אליו: גלעד שדיברת איתו בטלפון: זוהר שרצית לראות ולא יצא לך: גלעד המקום האחרון שביקרת בו: בבית החופשה האחרונה שהייתה לך: שבוע שעבר אצל דודים הפעם האחרונה שהתנשקת:... עם מי:...

פרקשון

New member
איפה איפה הם?

איפה החיים שלי מישהו ראה? מה השעה: 18:17 תמונה שלכם: פרצוף מוצצת בסנטראל פארק שם:עידן גיל: 18 מזל: גדי תאריך לידה: כגכגדעכ מסטיק: בזוקה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ביד מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע בו אני אשאף מה היית משנה בעצמך? מגדיל את התחת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סעמק מה עושה לך טוב? חופש מה מעצבן אותך? אמא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? שולחן פינגפונג מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מוקה מה היית לוקח לאי בודד? מוכנת פלוצים וסוללות המלצה לסרט:
תוכנית טלוויזיה? פאמילי גאי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא יודע איך את/ה מתגבר על באסה? מעשן שותה איפה היית רוצה לבקר בעולם? סין מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? גרעינים עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ביל קלינטון איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץץץ איזה חג אהוב עליך? פסחחח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: כן ניפוץ זכויות של מכוניות נוסעות על ידי אבנים :\ באמת האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד אבל לא כשהםם שומעים כי הם יעלבו חיית מחמד: כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? עדיף שלא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? לא לשקר בעיקר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? וודקה מה את/ה אוהב/ת לעשות? להשתעמם מקומות בילוי מועדפים: הבארבי את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? נשמע רע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: חגעדףךלעףש האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך: כן לבוש: נוח איפור: לא מאכל אהוב: חביתה אולי שתייה אהובה: קולההההההה להקה אהובה: משתנה סרט אהוב: משתנה גלידה: טעים עיר בעולם: ת"א ארץ: ישראל ברגעים אלו לובש/ת: חולצה ופוטר חושב/ת על:ייך מתגעגע/ת ל: הרבהה הדבר האחרון ש... קניתי: סיגריות עשיתי: למדתי קראתי: תורת הבניה האחרון ש... שישן איתך: חברים שחיבק אותך: אחותי שאמר לך שהוא אוהב אותך: נופר D: ששבר לך את הלב:
בכית עליו: :\ צחקת עליו: לא זוכר הצחיק אותך: קרן שימח אותך: לא יודע העליב אותך: אתמול מישהו מהכיתה פגע בך: נו עיצבן אותך: נווווווו התגעגעת אליו: אנערף שדיברת איתו בטלפון: לחובר שרצית לראות ולא יצא לך: לא יודע המקום האחרון שביקרת בו: בי"ס החופשה האחרונה שהייתה לך: שבת הפעם האחרונה שהתנשקת: לפני שלושה שבועות בערך עם מי: סוד

כן אני פגשתי אותם במקרה ליד הבית

שלי.. והם לא נראים משו...
תעשה איתם משו.. מקלחת..לאדעת..מה שאפשר

keeeren

New member
סוד?

חחחחחחחח מעניין למה... כפרעליך תעשה לי ילדים!!

keeeren

New member
חחחח כן כן..

לא נטשתי עדיין..
נו שיגמר כבר המלווה!!

קרן..חחחח..הוא התכוון אם

זאת את שהתנשקת עם עידן חמודה :) אז אני אענה לו: לא זאת לא היא!!!!!!!!!!!!! ואני יודעת מי זאת נהנה בננהההה

למעלה