כן, ושכחתי את השאלון.. ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif
מה השעה: 16:50 תמונה שלכם:
שם: מיכלי גיל: 13 וחצי מזל: אריה תאריך לידה: 5.8.92 מסטיק: אורביט כחול מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אעבוד בזנות. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? המ. לודעת. לא נראלי שהיה כזה.. אבל זה נוטה לליליות עם ליל ועם הדרי. זה הימים הכי כייפים שהיו לי. והמפגשי פורום, לא כולל האחרון. מה היית משנה בעצמך? הכל. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אינלי כוח להתחיל. >.< מה עושה לך טוב? לילצ'יק. שוקולד. סיגריה. עוד ילדים מהפורום שהם המון, אז אינלי כוח לכתוב. קולה.
שוקולד. מה מעצבן אותך? הרבה. מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות, מצית, כסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לעוף. מה הפריט הכי יקר שיש לך? 4 הדיסקים של מופע הארנבות. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יין >.< מה היית לוקח לאי בודד? חבל תליה. המלצה לסרט: "צ'ארלי בממלכת השוקולדה" תוכנית טלוויזיה? ארתור. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך" איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? תילאנד, אנגליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אינלי כוח לענות על זה. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם פישי. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. איזה חג אהוב עליך? פורים. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: גנבתי מהמרכולית. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים. דיי. כן. חיית מחמד: אחותי הקטנה. וגם לה יש חיית מחמד- אחשלי הקטן. כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לפעמים. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי. מהי אהבה בשבילך? הכל. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון. מקומות בילוי מועדפים: מיטה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? בבית בכללי לא. רק בחדר שלי. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? עד שיש אהבה שאני לא אהיה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לפעמים. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: תעזבו אותי כבר >.< לא עניתי בפעם הראשונה ואינלי כוח לענות על זה עכשיו. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך: לא. לבוש: אני לבושה. אל תדאגו. איפור: אין. מאכל אהוב: עוגת בראוניז של סבתא. שתייה אהובה: קולה. להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר. סרט אהוב: קלרה הקדושה. גלידה: לא מתה על גלידה. עיר בעולם: ת"א. ארץ: אנגליה. ברגעים אלו לובש/ת: גופיה ורודה צמודה עליה גופיה סגולה צמודה עליה חולצה גזורה ומכנסי ציפי. חושב/ת על: פישי. מתגעגע/ת ל: אהבה. הדבר האחרון ש... קניתי: 2 קופסאות נובלס. עשיתי: אכלתי מנה חמה. קראתי: לא זוכרת. האחרון ש... שישן איתך: הדובי? שחיבק אותך: פישי. שאמר לך שהוא אוהב אותך: המ. אינלי כוח להזכר כלכך אחורה. ששבר לך את הלב: - בכית עליו: אוהו. צחקת עליו: יסמין. הצחיק אותך: ירין. שימח אותך: פישי. העליב אותך: בז'י. פגע בך: כמעט כולם בזמן האחרון. עיצבן אותך: כנ"ל. התגעגעת אליו: כנ"ל. שדיברת איתו בטלפון: אבא. <האמיתי, לא רז.> שרצית לראות ולא יצא לך: בנצי ולילצ'יק. המקום האחרון שביקרת בו: המרכולית. החופשה האחרונה שהייתה לך: חנוכה. הפעם האחרונה שהתנשקת: חצי שנה וכמה ימים. עם מי: החבר הקודם. המ. חבל שאני כלכך עלובה הא?