קצת באיחור לא? ../images/Emo189.gif
מה השעה: 23:26 תמונה שלכם:
שם: אורטל גיל: 17 מזל: אריה תאריך לידה: 24-7-88 מסטיק: מסטיקים שאני לא יודעת את שמם,אבל קניתי בכמויות אדירות כשהייתי באיטליה,והם מלווים אותי עד עכשיו! מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני לא יודעת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה כאלו,קשה לי להצביע על אחד מסויים. מה היית משנה בעצמך? הממ..את היצרים הילדותיים שבי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "למען השם!"
מה עושה לך טוב? הממ..
מה מעצבן אותך? טיפשות,שטויות,שמסתירים ממני דברים/משקרים לי. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה,לנגן על כל הכלים שבעולם
מה הפריט הכי יקר שיש לך? הכי יקר מבחינה חומרית [כסף] או מבחינה רוחנית [חשיבות]? מבחינה כסף יש לי הרבה דברים יקרי ערך,אבל זה לא חשוב. מבחינה רוחנית/רגשית,קופסאת הזיכרונות שלי,אלבומי תמונות ומזכרות,והאוספים שלי : מחזיקי מפתחות,דיסקים.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה צהובה
מה היית לוקח לאי בודד? וואו. אני צריכה לחשוב על זה. אבל בטח משהו שקשור למוזיקה. ואולי ספר טוב! המלצה לסרט: DVD של ג'ימי הנדריקס תוכנית טלוויזיה? טופ אוף דה פופס.
אני לא רואה טלוויזיה!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? נסיכה
איך את/ה מתגבר על באסה? קשה לי עם זה. אני בוכה ובוכה ובוכה. ושומעת מוזיקה,וקונה דברים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הכי הכי : ארה"ב ואנגליה/בריטניה. אבל בכללי,כל העולם!
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? רמאות/נוכלות/תככים. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? הממ.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח [חוץ מהנקיונות
] האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: יאפ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא אוהבת,אבל עושה את זה בתת-מודע. חיית מחמד: פינגווין כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? יאפ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי. מהי אהבה בשבילך? האהבה הופכת אותנו לעבדים. אנחנו מפתחים רגשות ותלות בכדי לא להרגיש לבד. הצורך הזה של חלוקת רגשות,מגשר על פערים שלעיתים קשה לנו,או לפחות נראה לנו שקשה לגשר עליהם לבד. כל אדם זקוק לביטוי רגשי,המתבטא בשלב מסויים בחיים ביצירת קשרים/מערכות יחסים,גם אם בתת-מודע. אהבה בשבילי זה עוד הרבה דברים,אבל אני אסיים פה
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מאוד. למרות שאני נוטה לומר שאני חסרת רגשות,לעיתים לא ניתן לשלוט בזה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אני לא יודעת לזהות אותם,כי הם מספיקים להיעלם לפני שאני מצליחה להתמודד איתם.
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה,לנגן,לעשות שטויות,הופעות,וכו'.. מקומות בילוי מועדפים: בארקה,תאטרון. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. מאוד
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יותר מדי. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי. אני מאוהבת באחי הקטן
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית לרוב,וותרנית כשרגשות מעורבים בעניין או שפשוט נמאס לי.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ח-ב-ל. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן,לפעמים. אני רחוקה מלהיות
החיים טובים לדעתך: תלוי מתי. זה לא הזמן הנכון לשאלות אופטימיות! לבוש: ג'ינס וחולצה. ותמיד תמיד גופייה! איפור: עפרון שחור ומעט סומק,כשיש לי כוח כמובן. מאכל אהוב: חלווה [זה משתנה כל הזמן..] שתייה אהובה:
להקה אהובה: יש המון!!
מוזיקה זה הצד הדומיננטי שבי! סרט אהוב: "לקחת חיים". גלידה: יוגורט. עיר בעולם: פריז. ארץ: צרפת [מכל הארצות שבהן הספקתי לבקר כמובן..] ברגעים אלו
לובש/ת: גופייה,חולצה של מועצת נוער ב"ש,מכנס פיג'מה של מיקי מאוס. חושב/ת על:
מתגעגע/ת ל:
הדבר האחרון ש...
קניתי: DVD של ג'ימי הנדריקס,דיסק של AIR עשיתי: הכנתי דייסה לאחי. קראתי: אני קוראת את הספר "מוזה". האחרון ש...
שישן איתך: שי שלי [אחי
] שחיבק אותך: ברק. שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא זוכרת ששבר לך את הלב:
בכית עליו:
צחקת עליו: גיים בויז. הצחיק אותך: אחותי. שימח אותך: אמא. העליב אותך:
פגע בך:
עיצבן אותך: כולם! התגעגעת אליו:
שדיברת איתו בטלפון: שירן שרצית לראות ולא יצא לך:
המקום האחרון שביקרת בו: ביצפר החופשה האחרונה שהייתה לך: אני כבר שבוע בחופש מכל הבגרויות האלו! הפעם האחרונה שהתנשקת: שישי שעבר עם מי:
*
כנראה מתייחס לאדם מסויים *