שאלוןלון

ס ט י י ק

New member
לךגכחעךלגףכחעגלךעצדגיוסי

מה השעה:18:47 תמונה שלכם::] שם:הדר גיל:14 וחצי
מזל: סרטן תאריך לידה:24.6 מסטיק:מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:זונה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?נה מה היית משנה בעצמך?מה לא באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"חופשי" "ל'הה" "כוסעמק" מה עושה לך טוב?הופעות מה מעצבן אותך?אמאבא מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון,מפתח,סיגריות. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?לאדעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל? מה היית לוקח לאי בודד?דיסקמן המלצה לסרט:אנההכראכ תוכנית טלוויזיה?ערערעגכ משחקמכור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?זה קיטשי אז עדיף שלא:] איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חפרנים...המ...עצבנות.. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?נה איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו\חורף איזה חג אהוב עליך?פורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך?אח ואחות:] מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?מחלה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הופעות מה את/ה אוהב/ת לעשות?ביד מקומות בילוי מועדפים:מועדוני הופעות? את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?נראלי את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לאאאאאאאאאא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?בעקיפין את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:לא היה את זה כבר? האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך:לפעמים לבוש:נוח איפור:לפעמים בקטנה מאכל אהוב:פסטה עם שמנת ופטריות שתייה אהובה:קולה דיאט לימון להקה אהובה:אינפקציה סרט אהוב:אין גלידה:וניל עוגיות עיר בעולם:לונדון ארץ:אנגליה? ברגעים אלו לובש/ת:גופייה ומכנס טרנינג חושב/ת על:הטיול מחר מתגעגע/ת ל:אחי הדבר האחרון ש... קניתי:חזיה,תחתונים וגרביים
עשיתי:ישנתי קראתי:משו בבצפר האחרון ש... שישן איתך:[= שחיבק אותך:[= שאמר לך שהוא אוהב אותך:[= ששבר לך את הלב:אפחד בכית עליו:אפחד צחקת עליו:המ הצחיק אותך:המ שימח אותך:המ העליב אותך:המ פגע בך:אפחד עיצבן אותך:אמא התגעגעת אליו:אחי שדיברת איתו בטלפון:ליאת שרצית לראות ולא יצא לך:[= המקום האחרון שביקרת בו:קריון החופשה האחרונה שהייתה לך:המ הפעם האחרונה שהתנשקת:המ עם מי:המ

../images/Emo121.gif../images/Emo197.gif../images/Emo189.gif../images/Emo221.gif../images/Emo191.gif

מה השעה:18:11 תמונה שלכם: אין, אבל אם כבר תמונות: http://xurheyv.deviantart.com/gallery שם:גימלטריה טרלהלהלה גיל:15+
מזל: טוב... אריה תאריך לידה:מזמן מסטיק:
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מוזיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא חסרים:) מה היית משנה בעצמך?הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?יאפפפ וזה אפעם לא יותר מדי אה וגם זוועות עולם
מה עושה לך טוב?לנגן מה מעצבן אותך?שאין כסף לנסיעות:( מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף:) ומפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? אנערף מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל? מה היית לוקח לאי בודד? בס, מצלמה ומטוס עם הרבה חברים... המלצה לסרט: רובין הוד גברים בגעטקס
תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? משו שניצן פעם אמרה
איך את/ה מתגבר על באסה?אלג'יר/שלמונזה איפה היית רוצה לבקר בעולם?אילת, מזמן לא הייתי שם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא לדעת מה המאכל הלאומי שלנו
(פלאפל... למתקשים) עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?
האינפורמציה שמורה במערכת איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו/חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כע
חיית מחמד:תוכי
כמה אחים יש לך?הרבה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?מממ כע הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? חחחחחח נפגשת איתו/ איתה?תחשבו לבד;[ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?מממ כע מהי אהבה בשבילך? לדעת שלמישהו אכפת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כע מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מוזיקה, שעות קטנות של הלילה, חיבוקים מה את/ה אוהב/ת לעשות?מוזיקה, בפעם האלף מקומות בילוי מועדפים:רחובות ירושלים והדירה של אח שלי בנס הרים את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כל כך כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?יאפ את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי במצברוח אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אמרתי כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´?כע החיים טובים לדעתך:כע לבוש:בגדים איפור:לא מאכל אהוב:הרבה שתייה אהובה:הרבה להקה אהובה:לא חסרות סרט אהוב:כתבתי כבר גלידה:לימון עיר בעולם:ת"א
ארץ:ישראל ברגעים אלו לובש/ת:בגדים
חושב/ת על:
מתגעגע/ת ל:כולם
הדבר האחרון ש... קניתי:לא זוכר עשיתי:הקלדתי קראתי:תווים האחרון ש... שישן איתך::(לא זוכר שחיבק אותך:איפוש
שאמר לך שהוא אוהב אותך:צליל ששבר לך את הלב:לא זוכר בכית עליו:כנ"ל צחקת עליו:עמוס
הצחיק אותך:ג'סי שימח אותך:אני העליב אותך:לא זוכר פגע בך:לא זוכר עיצבן אותך:אבאמא התגעגעת אליו:אח שלי שדיברת איתו בטלפון:סיון שרצית לראות ולא יצא לך:צליל:( המקום האחרון שביקרת בו:פארק רעננה? החופשה האחרונה שהייתה לך:שבת
הפעם האחרונה שהתנשקת:אלוהים זוכר עם מי:כנ"ל

נענה עד שימאס

מה השעה: 8:32 תמונה שלכם: חפשו בפורום שם: בן גיל: 16+ מזל: סרטן תאריך לידה: 27/6/89 מסטיק: תות-פסיפלורה(סקסי)/ סברס- קיווי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עו"ד מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה...בעיקר לאחרונה מה היית משנה בעצמך? כל מיני באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אני נפטר/שואה/ וכו' וכו' מה עושה לך טוב? היא עושה לי טוב, מוזיקה מה מעצבן אותך? הכיתה שלי, השכבה שלי, הבצפר שלי מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף...MP3..כסף..כסף...קונדומים וכסף.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך? כל המיליון דיסקים שלי...התופים, את עצמי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? פותח את המקרר..ויש שם רק חרדל.. מה היית לוקח לאי בודד? שייגעצ המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? משחק מכור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? מממ לוזוכר איך את/ה מתגבר על באסה? תיפוף איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן, לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אני עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? הרבה אנשים איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ/חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: ישמצב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כע חיית מחמד: כלב- כמה אחים יש לך? 2 אחיות...ואם יש מתחת שאלה כמה אחיות לא עונהה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כע ברור... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אפשר להגיד נפגשת איתו/ איתה? כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כע מהי אהבה בשבילך? חיים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הופעות של שייגעצ מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון, לתופף. מקומות בילוי מועדפים: הבארבי, הים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כע את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לפעמים את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כע מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: :p האם את/ה מאמינ/ה בה´? כע אני מאמין בג'ה...לא בדת החיים טובים לדעתך? כע לבוש: בכללי? יפה..תמיד יוצא מהבית במיטבי איפור: חח לע מאכל אהוב: יש הרבה שתייה אהובה:R&B להקה אהובה: שייגעצצצצצצצ סרט אהוב: גלידה: פסיפלורה עיר בעולם: תל אביב(נוטה לצפון) בוסטון, לונדון ארץ: ישראל, ארה"ב ברגעים אלו לובש/ת: ג'ינס...וגולף אפור חושב/ת על: הרבה מתגעגע/ת ל: אליה, למיכלי, לשירותי בנות(יאללה רז צחק צחק) להופעות של שייגעצ כל חודש, הדבר האחרון ש... קניתי: ממממממממממממממממ לוזוכר עשיתי: :p קראתי: :p האחרון ש... שישן איתך: היא שחיבק אותך: היא שאמר לך שהוא אוהב אותך: היא ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: ביילין הצחיק אותך: ביילין שימח אותך: היא העליב אותך: בטח מי שו בהולץ פגע בך: נראהלי מיכלי עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: מיכלי המקום האחרון שביקרת בו: חבר שלי החופשה האחרונה שהייתה לך: חנוכה הפעם האחרונה שהתנשקת: אתמול עם מי: אתם יודעים

טולייצ

New member
קצת באיחור לא? ../images/Emo189.gif

מה השעה: 23:26 תמונה שלכם:
שם: אורטל גיל: 17 מזל: אריה תאריך לידה: 24-7-88 מסטיק: מסטיקים שאני לא יודעת את שמם,אבל קניתי בכמויות אדירות כשהייתי באיטליה,והם מלווים אותי עד עכשיו! מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני לא יודעת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה כאלו,קשה לי להצביע על אחד מסויים. מה היית משנה בעצמך? הממ..את היצרים הילדותיים שבי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "למען השם!"
מה עושה לך טוב? הממ..
מה מעצבן אותך? טיפשות,שטויות,שמסתירים ממני דברים/משקרים לי. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה,לנגן על כל הכלים שבעולם
מה הפריט הכי יקר שיש לך? הכי יקר מבחינה חומרית [כסף] או מבחינה רוחנית [חשיבות]? מבחינה כסף יש לי הרבה דברים יקרי ערך,אבל זה לא חשוב. מבחינה רוחנית/רגשית,קופסאת הזיכרונות שלי,אלבומי תמונות ומזכרות,והאוספים שלי : מחזיקי מפתחות,דיסקים.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה צהובה
מה היית לוקח לאי בודד? וואו. אני צריכה לחשוב על זה. אבל בטח משהו שקשור למוזיקה. ואולי ספר טוב! המלצה לסרט: DVD של ג'ימי הנדריקס תוכנית טלוויזיה? טופ אוף דה פופס.
אני לא רואה טלוויזיה!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? נסיכה
איך את/ה מתגבר על באסה? קשה לי עם זה. אני בוכה ובוכה ובוכה. ושומעת מוזיקה,וקונה דברים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הכי הכי : ארה"ב ואנגליה/בריטניה. אבל בכללי,כל העולם!
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? רמאות/נוכלות/תככים. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? הממ.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח [חוץ מהנקיונות
] האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: יאפ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא אוהבת,אבל עושה את זה בתת-מודע. חיית מחמד: פינגווין כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? יאפ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי. מהי אהבה בשבילך? האהבה הופכת אותנו לעבדים. אנחנו מפתחים רגשות ותלות בכדי לא להרגיש לבד. הצורך הזה של חלוקת רגשות,מגשר על פערים שלעיתים קשה לנו,או לפחות נראה לנו שקשה לגשר עליהם לבד. כל אדם זקוק לביטוי רגשי,המתבטא בשלב מסויים בחיים ביצירת קשרים/מערכות יחסים,גם אם בתת-מודע. אהבה בשבילי זה עוד הרבה דברים,אבל אני אסיים פה
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מאוד. למרות שאני נוטה לומר שאני חסרת רגשות,לעיתים לא ניתן לשלוט בזה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אני לא יודעת לזהות אותם,כי הם מספיקים להיעלם לפני שאני מצליחה להתמודד איתם.
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה,לנגן,לעשות שטויות,הופעות,וכו'.. מקומות בילוי מועדפים: בארקה,תאטרון. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. מאוד
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יותר מדי. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי. אני מאוהבת באחי הקטן
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית לרוב,וותרנית כשרגשות מעורבים בעניין או שפשוט נמאס לי.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ח-ב-ל. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן,לפעמים. אני רחוקה מלהיות
החיים טובים לדעתך: תלוי מתי. זה לא הזמן הנכון לשאלות אופטימיות! לבוש: ג'ינס וחולצה. ותמיד תמיד גופייה! איפור: עפרון שחור ומעט סומק,כשיש לי כוח כמובן. מאכל אהוב: חלווה [זה משתנה כל הזמן..] שתייה אהובה:
להקה אהובה: יש המון!!
מוזיקה זה הצד הדומיננטי שבי! סרט אהוב: "לקחת חיים". גלידה: יוגורט. עיר בעולם: פריז. ארץ: צרפת [מכל הארצות שבהן הספקתי לבקר כמובן..] ברגעים אלו
לובש/ת: גופייה,חולצה של מועצת נוער ב"ש,מכנס פיג'מה של מיקי מאוס. חושב/ת על:
מתגעגע/ת ל:
הדבר האחרון ש...
קניתי: DVD של ג'ימי הנדריקס,דיסק של AIR עשיתי: הכנתי דייסה לאחי. קראתי: אני קוראת את הספר "מוזה". האחרון ש...
שישן איתך: שי שלי [אחי
] שחיבק אותך: ברק. שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא זוכרת ששבר לך את הלב:
בכית עליו:
צחקת עליו: גיים בויז. הצחיק אותך: אחותי. שימח אותך: אמא. העליב אותך:
פגע בך:
עיצבן אותך: כולם! התגעגעת אליו:
שדיברת איתו בטלפון: שירן שרצית לראות ולא יצא לך:
המקום האחרון שביקרת בו: ביצפר החופשה האחרונה שהייתה לך: אני כבר שבוע בחופש מכל הבגרויות האלו! הפעם האחרונה שהתנשקת: שישי שעבר עם מי:
*
כנראה מתייחס לאדם מסויים *

../images/Emo121.gifמשעמם לי, אני עושה שוב../images/Emo9.gif

מה השעה:11.31 תמונה שלכם: אין כרגע שם:גימלטריה גיל:15+ מזל: טוב?
אריה ראררר תאריך לידה:מזמן מסטיק:
שעושה בומים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מוזיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יום חמישי, היה כל כך כייייייייייייף
מה היית משנה בעצמך?הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אפעם לא יותר מדי
מה עושה לך טוב?מוזיקה מה מעצבן אותך?שאנשים מתעלמים מה תמיד צריך להיות בכיס? ידיים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? קצת מופרח, אבל מן כישרון כזה שאני אוכל להרים לאגד כרטיסיות
מה הפריט הכי יקר שיש לך? הידיים שלי
ועזבו למה (עידן, אל תחשוב על זה אפילו) מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל? מה היית לוקח לאי בודד? חברים
וגולדסטאר
המלצה לסרט: נאמ נאמ תוכנית טלוויזיה? נאמ נאמ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני מחבק הכי כייף שיש
איך את/ה מתגבר על באסה? שלמונזה, זהר תעיד על כמה שזה עוזר איפה היית רוצה לבקר בעולם? שומקום מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצלנות
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם אנג'יבוי
כלבלב מושלמי איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? כולם
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: להכניס ניירות לתנור של הכיתה נחשב? (כבר אמרתי שאני פירומן?) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כע, תלוי על מי
חיית מחמד: פרנג' כמה אחים יש לך? יותר מקצת מאמינ/ה באהבה וירטואלית?נאמ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יע נפגשת איתו/ איתה?יע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?יע מהי אהבה בשבילך? יע, מממ משהו מיוחד, חזק, שאי אפשר להשתלט עליו. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? יאפ מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה, חיבוקים, אנשים שאני אוהב מה את/ה אוהב/ת לעשות?מוזיקה, סתם לשבת עם אדם ולקשקש שטויות בס פסנתר ככה
מקומות בילוי מועדפים: סתם לטייל בחוץ את/ה אוהב/ת להיות בבית?קסת כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יאפ את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי ולמי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יאפ, וויפידיפיהיפהוריי, יאי האם את/ה מאמינ/ה בה´? חלקית כזה החיים טובים לדעתך: יאפ לבוש: שרוואלים
איפור: נגד מאכל אהוב: קורנפלקס
שתייה אהובה:בירה
כבר המון זמן שלא נגעתי באחת כזאת
להקה אהובה:בלה פלאק!
סרט אהוב:מממ גלידה:לימון עיר בעולם: ירושלים/ת"א כע מה לעשות? אני בהחלט השילוב של שני אחים שלי
ארץ: ישראל ברגעים אלו: כן לובש/ת:שרוואל וחולצה של גאפ שמי יודע כמה זמן היא עלי
חושב/ת על:
הפרטים שמורים במערכת
מתגעגע/ת ל:כנ"ל הדבר האחרון ש... קניתי: ג'ה זוכר עשיתי: שלחתי מהמוח פקודות לידיים להקליד את מה שכתבתי לפני שניה קראתי: את השאלון של טובי האחרון ש... שישן איתך:אמילי
שחיבק אותך:מממ כנ"ל שאמר לך שהוא אוהב אותך: יעל
ששבר לך את הלב:מממ ג'ה זוכר בכית עליו:כנ"ל צחקת עליו:
הצחיק אותך:אני (דרושים חיים) שימח אותך: יעל:) העליב אותך:לא זוכר פגע בך:כנ"ל עיצבן אותך: כבר לא חשוב, הסתדר
התגעגעת אליו:אמילי, יעל, זהר, צליל, ניצן, נתן, שימי, איפוש... שדיברת איתו בטלפון:יעל שרצית לראות ולא יצא לך:ניצ המקום האחרון שביקרת בו:יעל החופשה האחרונה שהייתה לך:מממ ספשבוע הפעם האחרונה שהתנשקת:ג'ה זוכר עם מי:כנ"ל

היי אני פירומנית

באיזה חוצפה את גונב לי את התפקיד הא? או שהכל עובר במשפחה?

למעלה