עונה D:
שם: נסטיה. גיל: 15. תמונה שלי:
יומולדת: 23 לאפריל. גובה: מטר ו66 ס"מ. ^^ צבע שיער: הטבעי, חום, הצבוע, שחור
. צבע עיניים: ירוק\כחול.
דברים אהובים: להקה: מקפליי! זמר/ת: אני מניחה של הילארי דאף. שחקן/ית: ג'וני דפ, אורלנדובלום ועוד המון חתיכיםםם. אוכל: פיצה, פסטה, מרק בטטה יאממי. בגד: חולצות? סתם חפץ בחדר: הגיטרה שליD: דיסק: McFly - Just My Luck סרט: טיטאניק, סיפור אהבה בלתי נשכח
!@$#@ בנאדם: אמא ואבא. חדר בבית: החדר שלי.
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו. שמעת מוזיקה: לפני שעתיים. נפגשת עם חברים: לפני שבוע. הסרט האחרון שראית: טראנספורמרס. הריח האחרון שהרחת: מרק של סבתא. הרעש האחרון ששמעת: מישהו זימזם בדלת XD הספר האחרון שקראת: אוווווווווו לא זוכרת
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שנמאס לי כבר מהשאלות ^^. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דאגי ודני [המבין יבין]. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? סרגל ושעון XD קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? סימס 2 וסימס 2 XD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי הביתה, קמי [חברה שלי]. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "עולם של אנרגיה" ספר לימוד של פיסיקה XDD מה אתה לובש כרגע? פיג'מה [מה מה פיג'מה מה מה פיג''ה פיג'ה פיג'מה מה!] מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אולי לישון. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שחר. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: --- שם של קרוב משפחה אהוב: אלכס. השם של חבר-אינטרנט אחד: סשה. השם של המורה השנוא/ה עליך: ג'נט. [אאאאעעעעערררררררררררררררררררר טנק גאד שאני עוזרת ת'חטיבה הזאת] השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ג'נט! השם של חיית המחמד שלך (אם יש): הייתה לי: טוםםםםםםם! איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה. קפה אתה שותה: לא שותה קפה. ואיזה תה: ויסוצקי. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2. יומן יש לך לבצפר (אם יש): עדיין לא קניתי. מחשב יש לך: אמממ אני לא מבינה במחשבים. מצלמה יש לך: כן. פלאפון יש לך: כן. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: לא. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? סיוון, קמי ודרור. עם מי אתה מדבר בטלפון? אני לא
מה אתה שומע? כלום. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר והפורום. מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי במסנג'ר. נהגת? לא. התנשקת? לא
. טסת לחו"ל? כן. ביזבזת את כל הכסף שלך? לא. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן. נשארת ער לילה שלם? כן המון פעמיםםם. עבדת במשהו והרווחת כסף? כן. או/או. יס או הוט? אעעער שאלה קשה מידי, נקסט! XD מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף\סתיו
. שחור או לבן? שחוררר. מחשב או טלויזיה? מחשבבב. ספה או כורסה? ספההה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובבב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עםם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליההההההההה ברוררררררררררררררררר! ישראל או מקום אחר: מקום אחר. רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? סושי XD יש לך חבר/ה? לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? על המחשב. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? כי אבא שלי חסם לי שיחות יוצאות ואני יכולה להתקשר רק אליו והביתה
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ברגליים. אתה מרגיש יפה? בערך. למה? ככה :S. אתה ביישן או פתוח? ביישנית. מה הצבע האהוב עליך? שחור. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות ביישנית. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ליהיות יותר רזה חיחי. אתה מאושר? בערך. היית פעם מאוהב? כן. כיף? לא כשלא מחזירים לך אהבה. שיחקת פעם בסימס 2? כןןן מה אתה חושב על העם הבריטי? סקסססססססססססיייייייי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא אכפת לי כל כך ^^. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל. למה? כי ככה בא לי. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אממממממממממממממממממממממ, לא יודעת. מאמין ב- אלוהים? לפעמים כן ולפעמים לא. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? לא. גלגול נשמות? כן. פיות? לא. מלאכים? לא. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית: לא. אהבה בשלט רחוק? מה זה? XDDDD זהווווווווווו