שאלוןןןן..כנסוו זה יפהה=]

butbut

New member
*הלם*....את מהממת!!!

וחחח..אבא שלי איים עלי שהוא יחסום לי שיחות אם אני יעלה יותר מידי. וזה עדיין לא קרה..שעליתי כלומר,זה קשה!

butbut

New member
מאוד -__________-...אבל טוב מה אפשר לעשות?

חיים עם זה כול יום. נושמים את זה.. זאת המציאות.. עצוב >< XDDDD

מאיושSP

New member
דיי! העיניים שלך כאלה יפוווות!../images/Emo99.gif

סיור אהבה בלתי נשכח.. וואו איזה סרט! דמי מור מדהימה.

tzuf jones

New member
עונה , אבל כאילו שמישהו באמת יקרא את זהה ! :/

שם: צצוף :)) גיל: 12 וחחחציי .. תמונה שלי: נוראאית – כתמייד , :p יומולדת: 13.1.95 השוכחח – נששכחח :] גובה: 155 צבע שיער: חוום :// צבע עיניים: גגםם חחח S= דברים אהובים: לששמועע מקפליי , לשירר , לקנותתתת :] ולאונננןן XD להקה: מ ק פ ל י י ?????????! 3 > זמר/ת: אאאבברייילללל שולטטתת שחקן/ית: . דדדניי שחקקן מלידהה :] אווווחחח תעעשה לי ילדד ! פ ל י ז ~ אוכל: פווודד ? נננננננאאממ.. לאדעעת .. לא בשרר – גועל בגד: . חחצאיתת מיני , סקיני שחור שלושתרבעע , חולצה אדומה עם גולגולות .. אולססטר חגורת ניטים שחורה והרבה שחור בעניים –המראה הפריקי :p:p חפץ בחדר: מיטההה P: ממן הסתםם , :] דיסק: ג'אססט מיי לאאק
סרט: כנל.. בנאדם: דדדדדניי בעעלי האהובבב  חדר בבית: סלון ? :]] מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו! שמעת מוזיקה: עכשיוו !! נפגשת עם חברים: מזמן אני אצל טלל בת"א איזההה כיייייףףף ליי :p:p הסרט האחרון שראית: היירספריי הריח האחרון שהרחת: מסריח , שלל נוד XDD רעש האחרון ששמעת: הצרחווות שלי ,דידי , וטלל :p –התפגגרותת מוחלטטת- ספר אחרון שקראת :" צאי מזהה " , קראאתי עם עדי על אוננות חעחעע המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: דנני בלי בגגדיים , איתי במיטהה, תמשיככו לבדד... XPP –מרייררת- הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דני השקקסעעעיי שליייייי !! תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשבב מן הסתםם ! תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בציצי העענקק של טלל XP חעחע קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? ג'אססט מיי לאקק – מקפפפפפפפליי *אהממ רולזז אהממ* קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? הואא פה אייפושהו בבלגאאן , אין לי כוחח לחפשש !! קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה ? גאומטרייה שלל טל .. חח מה אתה לובש כרגע ? חחצאיתת מיני , סקיני שחור שלושתרבעע , חולצה אדומה עם גולגולות .. אולססטר חגורת ניטים שחורה והרבה שחור בעניים –המראה הפריקי :p:p מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להציק לאח של טלל XDD זה כייפ' name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: איין , כולןן סתומותת @@ השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ממממיייקהה הזוננהה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: עדן .. שםשל קרוב משפחה אהוב: דידי וטטטטטללל שולטותת ! השם של חבר-אינטרנט אחד: עערן , ספירר, יהליי , נירוןן , מיריי , ועודד :p להלה :]] השם של המורה השנוא/ה עליך: רוווווווייייתתת השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ממיקה – כי היא זונה והיאא שנואאה מאודד בקרב כולםם .. ) השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ברבי , הכלבה הכוססע שליי , תוליי , החתולל הפרסי הפרוותי והרצחני שלי , דאגי – דגג חמודד ביותרר , דנני – דגג יותרר חמודד XD ועודד 13 דגיםם חח "no name" XDD איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מ נ ט ה : ( איזה קפה שותה: אייס קקפההההההה :]] ואיזה תה: הכלל ) משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אננלאא משועממתת  יומן יש לך לבצפר (אם יש): ללא :/ מחשב יש לך: בבארוורר מצלמה יש לך: כןן , דיגיטלייתת ! פלאפון יש לך: ככעע , ישןן משו פחדד =S סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: בנוותת דודות כוסיותת ומתוקותת .. :p כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אני כותבתת ת'ראיוןן אזז אפחח'דד.. עם מי אתה מדבר בטלפון? כרגע ? נממ, אפחדד P: מה אתה שומע? מקפליי איזה חלונות פתוחים לך במחשב ? וורדד .. מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי בעזריאאלי עעם דידי וטטלושש :]]]]]]]]]] נהגת? אייך אפשרר שלאא ?! הייוו מזה צחוקקיםםםם !! XDXD התנשקת? לאא טסת לחו"ל? ללא ://////////////////////////////// ביזבזת את כל הכסף שלך? ברורר חהחהה XPPPPPPPP עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לכתובב את הראיוןן הזה זה ממש מייגע !!!!!! אני מזיעהה פהה !! [ממחוםם חחחחחחחXDDDDD] נשארת ער לילה שלם? ככע, ברור עבדת במשהו והרווחת כסף ? יייייייאאפ , בייביסיטרר :/ יס או הוט? הוטט מסנג'ר או אייסיקיו? שנההם ! קיץ/אביב או חורף/סתיו? חוררררררררףף מחשב או טלויזיה? מחשבבבב !! ספה או כורסה? מזהה השאלה הזאתת ?! ארנק או קופה? ארנקק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר ? א ח ררררררררררררררררר @ כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חללללללללבב !! פסטה או סלט? אפשרר את שנהםם ^^ ? חחחחחח XDDDD שניצל טופו או שניצל רגיל? רגילל למרותת שאני שונאתת בשרר.. אמריקה או אנגליה? אנגלייה – לונדון – דני – מיטה – ותמשיכוו לבדד XP ישראל או מקום אחר: אחרר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוק או פופ? שנההם פוסטרים או קירות חלקים? פוססטריייייייםם לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשבב !!!! שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? *צוצהה, צופהה , פיקיי , פריקיתת , ווירדוא–חברה מטומטממתת אחת שליי קראה לי ככה..* יש לך חבר/ה? לללאא וטוב שכךך ! מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לאוננןן :]] חעחעחעחעעעע יש לך חשבון פלאפון גבוה? ללא למה? עעאמהה ! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? מה שצריך באותוו רגעע ! .. אתה עושה גבות? ככן ( : אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף ? כןן : כל הרגליים , בית שחי , שפם , גבות , מפשעותת או איך שלא כותבים .. בקיצור הכלל .. ! אתה מרגיש יפה ? לפעמים.. למה? לא יודעעעעעעעעעעעת !! אתה ביישן או פתוח? פתוחח .. יותר מדיי חחח מה הצבע האהוב עליך? שחחורררר :] מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? האגוו ה*קצתאהממהרבה*נפוח מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הפניםם והיריכיים העבקיותת XD חעחע אתה מאושר? כןן.. איך לא ?! אני פהה עם הבנות דודותת הככככוסותת שליי .. ! היית פעם מאוהב? כעע כיף? מאודד שיחקת פעם בסימס 2? כעע מה אתה חושב על העם הבריטי? מחחחחחחררמןן !! במיוחדד המבטאאאאא :p מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס כג'ובניקיתת .. ^^ מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודעתת ! מה אני ?!?!?! !!!!!!!!!!! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שממאליייתתת אוכלכל/צמחוני/טבעוני: חצי צמחוניתת .. אוכלת רק נקניקייה ושניצל והמבורגר – רק מקדוונלד'ס.. למה? כי בשר זה דוחה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: טטל ודידי חיייייים שליי חעחע :p אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות ? ככן, פיות? לאא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? ככןן ! ברור .. אהבה וירטואלית: כעע.. אהבה בשלט רחוק? כןן

m i c k e y 15

New member
כדאי מאוד שמישו יקרא את זה XDDDD

שאלות כלליות:
שם: מיכל,מיקי,מיק מיק,ראספוטין,שמוקי פוקי,מיקס,מוקע,מיקע,שמוקוס פוקוס קרלי פוקוס XDDDD מה שתרצו
תמונה שלי:
בשדה תעופה אכלתי מקדולנדס שקניתי בדולרים ב-5 בבוקר לפני הטיסה..
יומולדת: 9.8.90
גובה: 1.62
צבע שיער: חום כהה
צבע עיניים: חום כהה
דברים אהובים: מוזיקה,טי וי,חברות,מקפליי
להקה: מקפליי,פול אאוט בוי,ג'סי מקרטני,יילוקארד,AAR, הסטרוקס ועוד ועוד..אה בלינק וגרין דיי
זמר/ת: הילארי דאף,ריאהנה,כירסטינה אגילרה ועוד כמה חחחח
שחקן/ית: . ג'סיקה אלבה,ריס ווית'רספון,הילארי דאף,קירסטין דאנסט,טובי מקגוויר,ג'ראד לטו
אוכל: שניצל,עוף,אורז,פיצה,צ'יפס של מקדונלד חהחה
בגד: . פוקס XDD מה זאת אומרת...ג'ינססס חח
סתם חפץ בחדר: הטלוויזיה
דיסק: גרין דיי-דוקי
סרט: טיטניק,זוג משמיים,בחזרה לעתיד,ספיידרמן
בנאדם: אמא ואח חהחה
חדר בבית: שלי
מתי בפעם האחרונה...
דיברת עם מישהו: לפני דקה XD
שמעת מוזיקה: עכשיו
נפגשת עם חברים: לפני יומיים
הסרט האחרון שראית: שעת שיא 3! והיה שווה את הכרטיס החינמי שהיה לי XDD
הריח האחרון שהרחת: של עוגה
הרעש האחרון ששמעת: המראה שהתנפצה לי בשירותים XD
הספר האחרון שקראת: פפפפפפפ ממזמן לא זוכרת
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "וואו אני רעבה" XD
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה שלי
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך..של המחשב! XDDDDD
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר חחחח
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של המורדים XD
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? הפלאפון שלי מקולקל חח
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין פה ספרים
מה אתה לובש כרגע? פיג'ימה..גופיה ומכנס קצר
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת להרוס את המסן המטומטם הזה שיש לי!! |
name it
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: טל
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לודעת
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: דניאל
שם של קרוב משפחה אהוב: מדלן
השם של חבר-אינטרנט אחד: בקי
השם של המורה השנוא/ה עליך: איריסססססססססססס
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: גור מגור ואוח XDD
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): צ'וצ'ו
איזה...
מסטיק אתה בד"כ לועס: לא לועסת הרבה אבל אם כן אז אורביט ירוק XD
קפה אתה שותה: לא שותה איכ
ואיזה תה: איכ
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס או פינבול XD
יומן יש לך לבצפר (אם יש): היה לי של המורדים
מחשב יש לך: IBM
מצלמה יש לך: סוני נדמה לי...חח
פלאפון יש לך: ישן
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: LCD חחחחח
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? פפ התכוונת מסן חחח אממ סיוון ואנסטסיה
עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מאוחר עכשיו
מה אתה שומע? Nely - Must Be Money
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של הפורום
מה עשית לפני שענית על השאלון? כלום
נהגת? לא
התנשקת? אהא
טסת לחו"ל? אהא
ביזבזת את כל הכסף שלך? אהא
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חחלא
נשארת ער לילה שלם? הרבה פעמים
עבדת במשהו והרווחת כסף? אממממ כה

1AnastaciA1

New member
נעלבתי ממך!|בוכהבצד|

לא כתבת ת'כינוי שאני נתתי לך XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sivan McFLY

New member
נכון מיקי מאוס! לא יפה!

סושי/טאקי עכשיו עצובה... ואני הולכת לישון... כבר ערה איזה 40 שעותתת XDDDDDDD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo28.gifכדאי מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif המסן החרא הזה

לא שולח לי הודעות
על הגשר בקראקוב
או/או.
יס או הוט? יס
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ
קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב
שחור או לבן? שחור
מחשב או טלויזיה? מחשב
ספה או כורסה? כורסה
ארנק או קופה? ארנק
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב
כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם
בשר או חלב? בשר
פסטה או סלט? כלום XD
שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל!!
אמריקה או אנגליה? אנגליה חחחחחחח נו לודעת
ישראל או מקום אחר: מקום אחר חח
רוק או פופ? רוק
פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים
דיסקמן או ? MP3 MP3
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת ומחשב חח

m i c k e y 15

New member
ארררררר זה לא שלח הכל XDDD

מה נסגר עם כל הדברים לא רוצים להשלח ....
סתם שאלות.
יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אממ כה מלא...יש לבדוק בהודעה הקודממת למעלה
יש לך חבר/ה? נופ
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצאת.לבלות לשמוע מוזיקה לדבר עם חברות
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא
למה? ככה
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות
אתה עושה גבות? לא XD אמת אמת
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ברגליים ..בית שחי חחחח
אתה מרגיש יפה? אהא
למה? כי אני יפה!! [צניעות שופעת פה היום XD]
אתה ביישן או פתוח? ביישנית תאמת
מה הצבע האהוב עליך? שחור,כתום,אדום
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ת'אף
אתה מאושר? אהא
היית פעם מאוהב? לא
כיף? --
שיחקת פעם בסימס 2? אכן בפלייסטיישן
מה אתה חושב על העם הבריטי? הם חמודים וחתיכים
אני מאוהבת בהם חח
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס!
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אי לי
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימינית
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל כמעט XD
למה?-------
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אמממ כל כיתה ט' היה לי כיף חח
מאמין ב-
אלוהים?
רוחות?
חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית:
למה לא
אהבה בשלט רחוק?
ואני רואה את זה קורה גם XD [אני ודני האמריקאי הוא כזה נשמהההההה!] זה בבית כנסת ד"א חחחח

Shir Girl XD

New member
בבקשה תכנסו ותגיבו...

שם: שיר גיל: 15 וחודשיים תמונה שלי:--> יומולדת: 12.7.92 גובה: 158 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום ירוק (מוזר...) דברים אהובים: לצחוק ,לשמוע מוזיקה ,לשיר אהה ולדבר אני אוהבת לדבר להקה: יש מלא.. ראשונים כמובן מקפליי!!! זמר/ת: זמרת נראה לי אבריל לאבין זמר: ליל כריס שחקן/ית:אמנדה ביינס ושחקן זאק אפרון אוכל: כמעט הכול חוץ מפירות ים ודברים שלא נראים טוב בגד: ממש לא הבנתי את זה ג'ינס?? מה אני אמור להגיד סתם חפץ בחדר: מחשב וארון דיסק: Motion in the Ocean סרט: יש לה ביצים\ ג'ון טאקר חייב למוות\מת לצעוק (כולם)... יש מלא בנאדם: אבא אמא אחותי האח הבכור שלי האחיינים שלי חדר בבית: החדרים שלי , מטבח והשירותים מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: 2 דקות שמעת מוזיקה: תמיד שומעת (גם בשינה) נפגשת עם חברים: היום לפני שעה וחצי הסרט האחרון שראית:סימפסון לפני כמה ימים הריח האחרון שהרחת: מסטיק מנטה הרעש האחרון ששמעת: חתולים באמצע עשיית חתלתולים הספר האחרון שקראת: שנה העברה מבחן קבלה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה לכתוב פה... (איך בא לי לאפה) הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברות שלי וילד שאני חושבת עליו הרבה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב.. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? 2 קירות קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קופסה שקופה של דיסק צרוב והדיסק הוא של 5 סרטים ג'ון טאקר חייב למות , היי סקול מיוזיקל, מעודדות צמודות 3 ,משפחה על גלגלים, לאלף את אבא קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אני התקשרתי לבר (חברה שלי) אמא שלי התקשרה אליי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?אני יושבת ליד מחשב איזה ספר יהיה לידי... אבל עם כבר אז נראה לי הקדרים הבאים מה אתה לובש כרגע?בוקסר שחברה שלי נתנה לי מתנה (עם תמונות של שנינו) וגופיה פשוטה וחולצה קרועה מעל מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות סרט בDVD name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש לי כמה בר, אור , אורטל , ודרור השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: רוי המ"י השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: בגן היה אחד דני.. מה לענות בר.. החברה שלי מהגן שם של קרוב משפחה אהוב: לימור השם של חבר-אינטרנט אחד:מה?! אממ.... טל השם של המורה השנוא/ה עליך: אורלי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אני לא מרחמת על אף אחד (אין לי על מי) השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין לי איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה עדין קפה אתה שותה: אם אין שוקו אז נס קפה של עלית ואיזה תה: רגיל אלגריי (רק שאני חולה) או מים עם נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס! יומן יש לך לבצפר (אם יש): אני רוצה את הלו קיטי או בוב ספוג מחשב יש לך: אין לי מושג איזה סוג הוא מצלמה יש לך: אין לי פלאפון יש לך:סאמסונג סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:דיסק של SOD מקנדה כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד מי ער ב3 עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מי ער ב3 מה אתה שומע? Fall out boy - Thnks fr th mmrs איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אינטרנט אינטרנט אינטרנט ומסנג'ר מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי במסן ושמעתי מוזיקה נהגת? לא התנשקת? כה טסת לחו"ל? כה להולנד לאי ביוון ולטורקיה ביזבזת את כל הכסף שלך? כה מהר מאוד וכמה פעמים עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? טבעתי.. לא אבל היה קצת בכאוגרפיה של הופעה ליום העצאמות נשארת ער לילה שלם? כה כמה פעמים עבדת במשהו והרווחת כסף? אצל אבא שלי בתור פקידה ואצל אמא שלי בתור עוזרת לגננת (אבל לא השנה) או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר (ברור!!) קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ\אביב יש יותר דברים להינות בהם שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב יש עם מי לדבר ספה או כורסה? ספה יש יותר מקום ארנק או קופה? קופה יש יותר מקום המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? תלוי פסטה תלוי את הסלט אבל נראה לי פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או MP3 ? MP3 יש יותר שירים לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? SHIR GIRL יש לך חבר/ה? לא אין לי חבר מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשיר יש לך חשבון פלאפון גבוה? סביבות 200 זה גבוה? למה? אני אוהבת לדבר מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמס אתה עושה גבות?כה כמו כל בת.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כה ברגליים ידיים בית שחי אתה מרגיש יפה? כה.. ממש כוסית מהספארי אני מרגישה חופשיה יותר למה? כי אני לא נראה כמו ערבי ביום רע אתה ביישן או פתוח? תלוי עם מי משפחה - ביישנית.. חברים קרובים- פתוחה מה הצבע האהוב עליך? הכול אבל נראה לי הכי זה כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? עצלנות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ירכיים מותניים ובטן אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב?כה כיף? מאוד שיחקת פעם בסימס 2? כה אני משחקת מדי פעם... מה אתה חושב על העם הבריטי? בנים נראים טוב על כל העם אין לי מושג מה לחשוב אמממ.. מתורבת מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל (חוץ מפירות ים בעעע) למה? פירות ים זה נראה דוחה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היום בו היה שהאחיינים שלי נולדו.. משהו שעשה אותי מאושרת מסיבת ההפתעה שחברות שלי עשו לי מאמין ב- אלוהים? כן אבל לא תמיד רוחות? כן מטומטם אבל מאמינה חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא ממש פיות? רוצה להאמין שיש דבר כזה מלאכים? כן (תמימה אבל כן) ערפדים? לא חוץ מהסיפור המעניין של דרקולה (נחמד לפחד מזה...) אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

Shir Girl XD

New member
התמונה ממש יצאה לא טוב

אין לי בכלל תמונות יפות זאת התמונה היחידה (נראה לי) ורואים בה טוב ואני לבד

butbut

New member
אני לא יודעת למה,אבל אני שונאת את ליל כריס..

הוא שר כאילו שתקוע לו כרוב בתוך הפה

butbut

New member
במראה?אוקיי כן^^..אבל הוא נראה לי העתק בקטנה

של >>דאגי..כאילו עם העגיל,והסטייל והכול=]..והוא בלונדיני ><..

kelly7i

New member
פעם ראשונה שראיתי אותו,

בסירטון אחד שהוא ודאגי עשו תחרות של לאכול דברים מגעילים או משו כזה, ואני חשבתי שיש לו אח קטן או משו כזה אני עדין לא יודעת מי הוא ומה הוא ליל כרטיס הצוציק הזה ><"

למעלה