עונה , אבל כאילו שמישהו באמת יקרא את זהה ! :/
שם: צצוף

) גיל: 12 וחחחציי .. תמונה שלי: נוראאית – כתמייד ,

יומולדת: 13.1.95 השוכחח – נששכחח :] גובה: 155 צבע שיער: חוום :// צבע עיניים: גגםם חחח S= דברים אהובים: לששמועע מקפליי , לשירר , לקנותתתת :] ולאונננןן XD להקה: מ ק פ ל י י ?????????! 3 > זמר/ת: אאאבברייילללל שולטטתת שחקן/ית: . דדדניי שחקקן מלידהה :] אווווחחח תעעשה לי ילדד ! פ ל י ז ~ אוכל: פווודד ? נננננננאאממ.. לאדעעת .. לא בשרר – גועל בגד: . חחצאיתת מיני , סקיני שחור שלושתרבעע , חולצה אדומה עם גולגולות .. אולססטר חגורת ניטים שחורה והרבה שחור בעניים –המראה הפריקי

חפץ בחדר: מיטההה P: ממן הסתםם , :] דיסק: ג'אססט מיי לאאק
סרט: כנל.. בנאדם: דדדדדניי בעעלי האהובבב חדר בבית: סלון ? :]] מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו! שמעת מוזיקה: עכשיוו !! נפגשת עם חברים: מזמן אני אצל טלל בת"א איזההה כיייייףףף ליי

הסרט האחרון שראית: היירספריי הריח האחרון שהרחת: מסריח , שלל נוד XDD רעש האחרון ששמעת: הצרחווות שלי ,דידי , וטלל

–התפגגרותת מוחלטטת- ספר אחרון שקראת :" צאי מזהה " , קראאתי עם עדי על אוננות חעחעע המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: דנני בלי בגגדיים , איתי במיטהה, תמשיככו לבדד... XPP –מרייררת- הבנאדם האחרון שחשבת עליו: דני השקקסעעעיי שליייייי !! תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשבב מן הסתםם ! תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בציצי העענקק של טלל XP חעחע קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? ג'אססט מיי לאקק – מקפפפפפפפליי *אהממ רולזז אהממ* קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? הואא פה אייפושהו בבלגאאן , אין לי כוחח לחפשש !! קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה ? גאומטרייה שלל טל .. חח מה אתה לובש כרגע ? חחצאיתת מיני , סקיני שחור שלושתרבעע , חולצה אדומה עם גולגולות .. אולססטר חגורת ניטים שחורה והרבה שחור בעניים –המראה הפריקי

מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להציק לאח של טלל XDD זה כייפ' name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: איין , כולןן סתומותת @@ השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ממממיייקהה הזוננהה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: עדן .. שםשל קרוב משפחה אהוב: דידי וטטטטטללל שולטותת ! השם של חבר-אינטרנט אחד: עערן , ספירר, יהליי , נירוןן , מיריי , ועודד

להלה :]] השם של המורה השנוא/ה עליך: רוווווווייייתתת השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ממיקה – כי היא זונה והיאא שנואאה מאודד בקרב כולםם .. ) השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ברבי , הכלבה הכוססע שליי , תוליי , החתולל הפרסי הפרוותי והרצחני שלי , דאגי – דגג חמודד ביותרר , דנני – דגג יותרר חמודד XD ועודד 13 דגיםם חח "no name" XDD איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מ נ ט ה : ( איזה קפה שותה: אייס קקפההההההה :]] ואיזה תה: הכלל ) משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אננלאא משועממתת יומן יש לך לבצפר (אם יש): ללא :/ מחשב יש לך: בבארוורר מצלמה יש לך: כןן , דיגיטלייתת ! פלאפון יש לך: ככעע , ישןן משו פחדד =S סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: בנוותת דודות כוסיותת ומתוקותת ..

כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אני כותבתת ת'ראיוןן אזז אפחח'דד.. עם מי אתה מדבר בטלפון? כרגע ? נממ, אפחדד P: מה אתה שומע? מקפליי איזה חלונות פתוחים לך במחשב ? וורדד .. מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי בעזריאאלי עעם דידי וטטלושש :]]]]]]]]]] נהגת? אייך אפשרר שלאא ?! הייוו מזה צחוקקיםםםם !! XDXD התנשקת? לאא טסת לחו"ל? ללא ://////////////////////////////// ביזבזת את כל הכסף שלך? ברורר חהחהה XPPPPPPPP עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לכתובב את הראיוןן הזה זה ממש מייגע !!!!!! אני מזיעהה פהה !! [ממחוםם חחחחחחחXDDDDD] נשארת ער לילה שלם? ככע, ברור עבדת במשהו והרווחת כסף ? יייייייאאפ , בייביסיטרר :/ יס או הוט? הוטט מסנג'ר או אייסיקיו? שנההם ! קיץ/אביב או חורף/סתיו? חוררררררררףף מחשב או טלויזיה? מחשבבבב !! ספה או כורסה? מזהה השאלה הזאתת ?! ארנק או קופה? ארנקק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר ? א ח ררררררררררררררררר @ כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חללללללללבב !! פסטה או סלט? אפשרר את שנהםם ^^ ? חחחחחח XDDDD שניצל טופו או שניצל רגיל? רגילל למרותת שאני שונאתת בשרר.. אמריקה או אנגליה? אנגלייה – לונדון – דני – מיטה – ותמשיכוו לבדד XP ישראל או מקום אחר: אחרר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוק או פופ? שנההם פוסטרים או קירות חלקים? פוססטריייייייםם לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשבב !!!! שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? *צוצהה, צופהה , פיקיי , פריקיתת , ווירדוא–חברה מטומטממתת אחת שליי קראה לי ככה..* יש לך חבר/ה? לללאא וטוב שכךך ! מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לאוננןן :]] חעחעחעחעעעע יש לך חשבון פלאפון גבוה? ללא למה? עעאמהה ! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? מה שצריך באותוו רגעע ! .. אתה עושה גבות? ככן ( : אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף ? כןן : כל הרגליים , בית שחי , שפם , גבות , מפשעותת או איך שלא כותבים .. בקיצור הכלל .. ! אתה מרגיש יפה ? לפעמים.. למה? לא יודעעעעעעעעעעעת !! אתה ביישן או פתוח? פתוחח .. יותר מדיי חחח מה הצבע האהוב עליך? שחחורררר :] מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? האגוו ה*קצתאהממהרבה*נפוח מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הפניםם והיריכיים העבקיותת XD חעחע אתה מאושר? כןן.. איך לא ?! אני פהה עם הבנות דודותת הככככוסותת שליי .. ! היית פעם מאוהב? כעע כיף? מאודד שיחקת פעם בסימס 2? כעע מה אתה חושב על העם הבריטי? מחחחחחחררמןן !! במיוחדד המבטאאאאא

מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס כג'ובניקיתת .. ^^ מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודעתת ! מה אני ?!?!?! !!!!!!!!!!! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שממאליייתתת אוכלכל/צמחוני/טבעוני: חצי צמחוניתת .. אוכלת רק נקניקייה ושניצל והמבורגר – רק מקדוונלד'ס.. למה? כי בשר זה דוחה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: טטל ודידי חיייייים שליי חעחע

אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות ? ככן, פיות? לאא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? ככןן ! ברור .. אהבה וירטואלית: כעע.. אהבה בשלט רחוק? כןן