שאלוןשבועי!!11

Sakai Shana

New member
שאלוןשבועי!!11

כתבתי אחד ועצבתי ובלהבלהבלה ועשיתי אותו חמודי. אבל תפוז לא שלח. פאק. אז הנה השאלות בערך. אבל רק השאלות. 1.מהנשמע. 2.איפה היית בערב יום העצמאות? 3.היה כיף? 4.רצית להיות במקום אחר? 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 6.מתי התעוררת? 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? 9.היפנוזה? 10.גלגול נשמות? 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? 18.קוואק- 19.איחול לשבוע הקרוב- 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? שבתשלום.3>

יאיי XD

New member
יאא משו לעשות ^-^

1.מהנשמע. הכל טוב כפרע, מה איתך? 2.איפה היית בערב יום העצמאות? פארק 4 העונות בהוד השרון! 3.היה כיף? מאוד ^_^ (עברי עברי עברי~ 3>) 4.רצית להיות במקום אחר? לא. 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? ממ הביתה בשתיים ומשו, לישון..שלוש. 6.מתי התעוררת? 10 וחצי. 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? כן, שאני לא השתתפתי בו. 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? לא. 9.היפנוזה? לא. 10.גלגול נשמות? אצל בדווים כן :] 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? פיצה, כל כך פיצה. 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? חופש גדול? ^_^ 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? ממ על קו המים/עברי לידר 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? משו בבוקר ._. 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. כלום. 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? באותו המקום.. או במיטה. 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? לא מאוד. 18.קוואק- אהירו? O: אני עף ויודע גם לשחות.. 19.איחול לשבוע הקרוב- שיהיה שבוע מלא צחוק, שמחה וחיבוקים~ ^^ 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? עברי לידר? XD ממ.. לא רוצה ילדים עכשיו ._.

Goggle Girl

New member
ניו~

1. כאב! 2. בבית, מבוצרת מפני המוני הילדים. 3. כן! צחקתי על הדגלנים ואכלתי גלידה D: 4. לא 5. לא זוכרת כבר '-' 1? מפגש למחרת אחרי הכל. 6. 8! 7. כן. ואז מפגש D: 8. כן 9. כן. ולוא רק בגלל שזה קונספט פיקים כל כך טעים D: 10. כן! ... נו באמת באיזה פורום אנחנו XD 11. עוד גלידה. אבל לא כדאי. 12. שההורים יחזרו מחו"ל :< ושהאצבע תפסיק לכאוב. דבורה ארורה @_@ 13. FAMILY מוואן פיס D: שבדיוק הסתיים 14. כנראה פרוסת עוגה עם התרופות של הבוקר מחר 15. תחבושת מסביב לאצבע שהדבורה הארורה עקצה ._.; 16. ... פה? או מתכוננת לישון. 17. לא~ למה? אתם רומזים למשהו?! @@ 18. זאת השורה שלי! >< אני הברווז פה! 19. שיעבור מהר @@ ובלי דבורים! 20. @@ יש יותר מדי אנשים. אז אני אסתפק במישהו לא אמיתי ואגיד איצ'י. או אוריהימה. כן כן. האמת? שהם יעשו ילד. אני אאמץ אותו @@

Vivi Sparrow

New member
ערב טוב יורוסוי~

1.מהנשמע. סבבה אגוזים פיצוח רוסים~ 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בבית ^_^ 3.היה כיף? מאוד XD 4.רצית להיות במקום אחר? כן P: 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 3 לפנות בוקר ם: 6.מתי התעוררת? לא זוכרת XDD;;; 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? איכ, לא. ]: 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? כן. 9.היפנוזה? יתכן. 10.גלגול נשמות? נראה לי שכן. 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? נודלס של שינטו. אוחחח, האובססיה. XD;; 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שיגמר השאלון הזה. 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? שיר של טוקיו ג'יהן. 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? מי יודע P: 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. לק לבנדר כזה שצריך לחדש XD. חוצמזה כלום. 3: 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? תשאלי את זה בעוד עשרים דקות. P: 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? מה דעתך? םם; 18.קוואק- עדי סנסייייייייי *___* 19.איחול לשבוע הקרוב- שיהיה טוב. 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? ממך. D: שבתשלום.3> *נוטלת חמש אגורות מהארנק D:*

Vivi Sparrow

New member
האאאאעעע~ XDDDDD

"שבתשלום" = 1. שבת שלום. 2. שבתשלום [שצריך לשלם עליו]. בגלל זה רשמתי את מה שרשמתי

יאאי.

1.מהנשמע. סבבה אחי. 2.איפה היית בערב יום העצמאות? על המחשב. 3.היה כיף? גדול. 4.רצית להיות במקום אחר? נופ. 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 3, בערך. 6.מתי התעוררת? אחרי שמהמחוג הקצר העבה עשה סיבוב. 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? ובכן, הכנתי לעצמי כמה כנפיים.[><] 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? פתוחה לאפרויות. 9.היפנוזה? ככה ככה. 10.גלגול נשמות? רק בבליץ'. XP 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? את השפה התחתונה. P: 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? אין משהו ספציפי. 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? לא יועדת את שמו. 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? את השפה התחתונה שלי. לנגוס, כאילו. 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. אמה. P: עור, שיערות, כמה נקודות חן בודדות. 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? כאן, כיאה לבטטה שהשרישה שורשיה [ישנה, האמתי] לכיסאה. 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? כן קצת. 18.קוואק- שאלתיאל. 19.איחול לשבוע הקרוב- יאורר חוסר יכולתו של השכל האנושי לתפקד כראוי גם אחרי שינה שחציה בלילה וחציה ביום. >< כבר שכחתי איך זה לחיות עם שעות שינה נורמליות. 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? מיכלללללל. ^_^ 3>

לבנדר א

New member
שאלתיאל דוק!!1

אני רציתי לכתוב את זה, גנבת בת גנבת בת גנבת בת בליעלללל!!11 *מכה בנבוט גדול*

ShuNka

New member
הי, שתינו כתבנו אותו דבר ;;

נו בקוואק~ *קליטה איטית*

Ayelet chan

New member
עונה.

1.מהנשמע. הכל טוב. ^^ 2.איפה היית בערב יום העצמאות? רוק"צ בראשל"צ! D: איתך נו. 3.היה כיף? היה כ"כ כיף. ^^ 4.רצית להיות במקום אחר? ממש לא. 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 6 וחצי. הגעתי לבית של שקדצ'אן בערך ב7 ומשהו. 6.מתי התעוררת? שקד העירה ב2 ]': 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? לא. 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? יאפ. 9.היפנוזה? לא. 10.גלגול נשמות? יאפ. 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? אותך [:< 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? יגיע אליי המון כסף? 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? אמ, משהו ביפנית בטח XD 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? כריך עם חומוס לבית ספר מחר. 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. צמיד כחול ביד שמאל וגומייה לבנה ביד ימין. 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? במיטה שלי ישנה? XD 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? רזיתי ^^ 18.קוואק- מיאו- 19.איחול לשבוע הקרוב- שבוע טוב. 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? שאורן! 3> סיימתי לי.

ShuNka

New member
הפ-הפ-הפ, לא כל כך מהר!

[פאק, זה מפיפוש XDD] שאורן שלי שומעת? ;;

coral chan

New member
עונה ^^~ ../images/Emo210.gif

1.מהנשמע. עייפה <: 2.איפה היית בערב יום העצמאות? רמת גן\גבעתיים (מאיה בוסקילה!!!1 סופי צדקה!!!1 אמכן .-.) 3.היה כיף? כןן 3: 4.רצית להיות במקום אחר? כן ;; 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? חזרתי הביתה ברבע לשלוש,הלכתי לישון ברבע לארבע 6.מתי התעוררת? ב-11,בגלל החידון התנך הזה T-T 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? ברור 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? לויודעת 9.היפנוזה? לויודעת 10.גלגול נשמות? מאיפה לי!!1 אני דתיה צדיקה לא מאמינה בכאלה דברים >; 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? פיצה *,* 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שעכשיו יהיה עשר בלילה ולא 12 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? שיר סיום של פייט\סטיי נייט נחשב? X_X ואם לא אז..השיר האחרון שהיה ברדיו זה היה סבן ניישן ארמי (פייי משדרים את זה עוד ברדיו~ XD) 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? קוראסון. ואין לי כחל קום להביאו ;; 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. פצע. עם דם. ;; 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? מקווה שבמיטה,או בפרק הרביעי של פייט\סטיי נייט 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? מה? םם; 18.קוואק- ברווז! עדי X3 הברווז השחור עם החצי קליפת ביצה על הראש X3 19.איחול לשבוע הקרוב- מיאו~~~ 3: וגם פרררר 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? @_@;

coral chan

New member
לאאא!!!1 ../images/Emo210.gif

התכוונתי לקלימרו,וגם לך. שני דברים שונים םם;

ShuNka

New member
שיר,שיר, יחד נשיר את השיר הקטן הזהה

שיר, שיר, בואו נשיר, הנה שוב הפזמון חוזר DD: נו, איך קראו לו? י.י שם תקוע כמו של קווזימודו >> אוה!! קלימרו

למעלה