שאלוןשבועי!!11

ShuNka

New member
עונה T.T

1.מהנשמע. לישוןן T.T [זה סוג חדש של מצב רוח XP] 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בשוהם >> 3.היה כיף? כה~ "יש פה מסגרת?!?! אנחנו תמונה?!" "אהה.. למה שתהיו תמונה?" 4.רצית להיות במקום אחר? לא ^^ 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 5 אולי
6.מתי התעוררת? 2 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? היו הרבה אני חושבת XP 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? כן 9.היפנוזה? לא 10.גלגול נשמות? כן 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? ארטיק *O* 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שיעבור היום ;; יום שישי יומסריח 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? memories מוואן פיס :X אבל נדבקתי לשיר סיום של אינויאשה T_T הוא כזה נדבק!@#$@%~ Brand new world atarashii~ yume no hajima-- שתוק ;; -למה? הא? מה תעשה לי אם אני אמשיך לשיר? אני לא אאכיל אותך >O< -אני לא רעב! מתישהו תהייה רעב!!!1 ואז אני לא אאכיל אותך >O< -אבל אז גם את לא תאכלי י-י אוה. 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? בטח את הסנדוויץ' של 10 XD 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. אא.. יד ם.ם 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? במיטה T.T 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? לא ^^; 18.קוואק- שאלתיאל 19.איחול לשבוע הקרוב- שבוע טוב? D: 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? רוצה לישוןן T_T

Fay Wood

New member
כמה זמן לא היה אחד O= ../images/Emo168.gif

1.מהנשמע. הכלטוב. D= 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בשהם עם שירי מיימוןןןןן!#@%@$^%$* 3.היה כיף? משו תחת, מצד אחד לשמוע את הזוועה שקוראים לה מיימון, ומצד שני לשמוע את כל הערסים מזילים ריר על הציצי שלה O_ס אבל היה מגניב~~ D= 4.רצית להיות במקום אחר? כןןן T.T ברוקעצמאותת!!1 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? אה.. 1, משו? 0.0 ואמאעילגת לא רצחה אותי~~ ^___^; 6.מתי התעוררת? 8 בבוקר. סעמק. >.> 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? כן, והיה איכסה. משפחהמפגרת. 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? כןכן ^-^ 9.היפנוזה? כן
10.גלגול נשמות? האי ^-^ 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? ...קרח. או שוקולד. T-T 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? המ.. שיהיה מפגש ;-; או שלפתעפתאום יצנח לי מהשמיים ארון מלא במאנגות~ *-* 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? את הפסקול של טסובאסה~ XD; 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? קרח~ X3 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. לק ורוד זוהר עם נצנצים. לאסתם. אין לי כלום על הידיים >.> 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? במטבח? D< 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? כן XD 18.קוואק- מיעווו~ 19.איחול לשבוע הקרוב- המ.. שיהיהלכם שבועטוב, ו.. לכו לאנימהוליק כי ג'יזסקרייס מגניב שם?
20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? 0.0.. אה.. אניודעת.. מכולם? י.י *אורגיהמונית~* אני צריכה לישוןן .___.

לבנדר א

New member
נועעע

קודם כל, אני רוצה להבהיר שהתחלתי לענות על השאלון אתמול אבל העיפו אותי בזדון מהמחשב. שאלתיאל שלייייי!!!111 אני רציתי לכתוב אותו ראשונה! 1.מהנשמע. מה המצב יא גבר.
2.איפה היית בערב יום העצמאות? בחצר, מול המדורה. 3.היה כיף? ככה ככה.
4.רצית להיות במקום אחר? כן. חוגגת באיזה חור כשהרבה אנשים מנגנים בגיטרות וכמויות המנגל לא סבירות.
5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? נרדמתי ב2. בדיוק כשהתחלתי לישון נורמלי. ;-; 6.מתי התעוררת? 12. ;---; 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? ללאאאאא! ;--------; 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? בדרך כלל. 9.היפנוזה? נה נו דה. אבל משומה זה לא עובד על ההורים שלי.
10.גלגול נשמות? לא. 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? כלום. כואבת לי הבטן. ;.; 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שנחוג יתבטל ושקבוצת פאנגירל יכנסו דרך החלון וישאלו איך מגיעים לרחוב סומסום.
13.מה היה השיר האחרון ששמעת? לא יכול להוריד ממך את העינייייייים~ 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? אני מניחה ש... מרק. ;-; 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. דקה, כחושה וחולנית משהו, לעוסת ציפורניים עם נקודות חן מעגניבות. 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? עוד פה, כנראה.
17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? אל מה אתם מדברים? אני רזה וחטובה כמקלון. O: 18.קוואק- שאלתיאל! שאלתיאל דוק! והתשובה הזאת שלי ושלי בלבד!!11 19.איחול לשבוע הקרוב- פרק טוב, דוכיפת ומחשב פנוי. 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? הולכים. עכשיו לחוג המטומטם. ביי. ];

rukia chan

New member
עונה!!!

1. מנשמע? חרא. 2. איפה היית בערב יום העצמאות? בבמות של גבעתיים, ואז אני וסובי ישנו אצל נוי צ'אן. 3. היה כיף? היה נחמד מאוד. 4. רצית להיות במקום אחר? לא ממש... 5. באיזו שעה הלכת לישון? הלכנו לישון באיזור אחת וחצי... 6. מתי התעוררת? בסביבות 9 וחצי. 7. ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? לא. 8. את מאמינה בטלפתיה? האי האי! 9. היפנוזה? פחות... 10. גלגול נשמות? כן. 11. מה היית רוצה לאכול עכשיו? בא לי להקיא, למען האמת. 12. מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? שיבוא בישי מהמם עם תרופה נגד כאב בטן? אומשו כזה ^_^ 13. מה היה השיר האחרון ששמעת? ממ... אני חושבת שזו הייתה המנגינה המיוחד של פאי מטסובאסה, אבל אני לא בטוחה. זה נחשב שיר? 14. מה הדבר הבא שתאכלי? אין לי מושג. 15. תארי את היד שלך עכשיו: לק ממש ממש סדוק שאני צריכה להוריד. 16. איפה תהיי בעוד 20 דקות? איפשהו בבית שלי. 17. את שמנה לפי דעתך? לא. 18. קוואק- קוואק? מה זאת אומרת קוואק? 19. איחול לשבוע הקרוב- תהיו מאושרים. 20. ממי את הכי רוצה עכשיו ילד? למה שאני ארצה עכשיו ילד?! שבתשלום לכולם.

keep smiling

New member
בלהבלה~~../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

1.מהנשמע. הכלטוב. [: 2.איפה היית בערב יום העצמאות? ב..שהם. םם; 3.היה כיף? אה-הא. DDD: 4.רצית להיות במקום אחר? אני מניחה שלפני זה, אבל נורא נהנתי, אז..P: 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 3 וקצת. 6.מתי התעוררת? 12, אאל"ט. 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? היה, אבל לא אכלתי. 3: 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? אמ, לא ממש. 9.היפנוזה? אולי. 10.גלגול נשמות? ._. 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? חסההה~~ ._. 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? אני אגלה פתאום שעכשיו לא יום שישי! :ם 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? Full Moon Wo Sagashite- New Future 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? ארוחת ערב? ._. 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. ימין: לק אדוםצומי. שמאל: שעון, צמיד שחור, צמיד תכלת וצמיד כחול. לק אדוםצומי. ._. 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? כל הכיסא ליד המחשב? ._. 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? א-הא. 18.קוואק- ברווז, אמג~ 19.איחול לשבוע הקרוב- שיהיה אחלה שבוע. P< 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? כל הפורום. אתם כאלה מושי.]; הודגש באמצעות מדגישומטיק

Hinamori

New member
מעווו ^_^../images/Emo181.gif

1.מהנשמע. בסדרמהאיתך. 2.איפה היית בערב יום העצמאות? רוקעצמאות DD: 3.היה כיף? יאפ ^_______^ 4.רצית להיות במקום אחר? לא~ ^_^ 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 3 6.מתי התעוררת? 1 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? לא, נשארתי בבית D: 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? לא ס.ס 9.היפנוזה? כן ס.ס 10.גלגול נשמות? כן 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? טופו XD 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שיהיה לי את פרק 3 של פרינסס פרינסס 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? סופרסוניק של אואזיס [She done it with a doctor on a helicopter !] 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? טופו 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. כתוב עלייה "אני אמרתי, כן זה נכון~ שמתי בקפה אציטון~ וחומר נפץ מחובר לשעון~ תצרחי ותקפצי כמה שתרצי כי בסוף תת~פו~צ~צייי! D:" [כי ליאת כתבה על שלה "ואז תשאלי "מה שמת לי בפנים?" ואז תשאלי "מה שמת לי בתוך הקפה שליייי"] 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? אוכלת טופו 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? לא~ 18.קוואק- קוואק ^-^ 19.איחול לשבוע הקרוב- שבועטוב. 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? רייבן. ^_^~

Vivi Sparrow

New member
זה טרנד.

לא הייתה שם אפילו מוזיקה טובה. וגם אם כן, זה לא שווה את ה150 שקל.

coral chan

New member
נוטה להסכים ../images/Emo45.gif../images/Emo210.gif

במיוחד שזה עמידה על דשא. פוי >:

Envious

New member
מזה משנה בעצם ? העיקר שהיא

נהנתה, אני לא מבינה למה צריך לאמר אימה P:

Vivi Sparrow

New member
שתקי, יא אקירה-פקאצה.

בטח צעקת לעברי לידר "שיווואווווו תעשה לי ילד אני אוהב אותךךךך". XD

Envious

New member
XDD אבל הוא לא היה עושה לי

כי הוא עומווווווווווו XD יו ויועעע ראיתי סוף סוף את הסרט שודדי הקריבים ואני כזה וואי בגלל זה קוראים לה vivi sparrow חחח

למעלה