עונה T.T
1.מהנשמע. לישוןן T.T [זה סוג חדש של מצב רוח XP] 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בשוהם >> 3.היה כיף? כה~ "יש פה מסגרת?!?! אנחנו תמונה?!" "אהה.. למה שתהיו תמונה?" 4.רצית להיות במקום אחר? לא ^^ 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 5 אולי
6.מתי התעוררת? 2 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? היו הרבה אני חושבת XP 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? כן 9.היפנוזה? לא 10.גלגול נשמות? כן 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? ארטיק *O* 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שיעבור היום ;; יום שישי יומסריח 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? memories מוואן פיס :X אבל נדבקתי לשיר סיום של אינויאשה T_T הוא כזה נדבק!@#$@%~ Brand new world atarashii~ yume no hajima-- שתוק ;; -למה? הא? מה תעשה לי אם אני אמשיך לשיר? אני לא אאכיל אותך >O< -אני לא רעב! מתישהו תהייה רעב!!!1 ואז אני לא אאכיל אותך >O< -אבל אז גם את לא תאכלי י-י אוה. 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? בטח את הסנדוויץ' של 10 XD 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. אא.. יד ם.ם 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? במיטה T.T 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? לא ^^; 18.קוואק- שאלתיאל 19.איחול לשבוע הקרוב- שבוע טוב? D: 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? רוצה לישוןן T_T
1.מהנשמע. לישוןן T.T [זה סוג חדש של מצב רוח XP] 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בשוהם >> 3.היה כיף? כה~ "יש פה מסגרת?!?! אנחנו תמונה?!" "אהה.. למה שתהיו תמונה?" 4.רצית להיות במקום אחר? לא ^^ 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 5 אולי