שאלוןשבועי!!11

MrsGreen

New member
לחץ חברתי XP

1.מהנשמע. הכול טוב מה איתך? D: 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בפארק רעננה! בית הבובות מוניקה ואינפקציה! 3> שולט! 3.היה כיף? כן ^____^ 4.רצית להיות במקום אחר? לא ^^ 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? הלכתי לישון ב6 בבוקר ^_______^ 6.מתי התעוררת? ב2 =] 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? היה ;[ אבל אני לא השתתפתי בו, כולם נסעו לירושלים ואני נשארתי ללמוד לביולוגיה כי הייתה לי מתכונת מעבדה יום אח"כ ;; 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? בטח! 9.היפנוזה? ברור זה מדעי! 10.גלגול נשמות? אמפ, אני חושבת שכן 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? כלום, הרגע סיימתי לאכול 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? יגיע איזה כוח בלתי מוסבר וישים אותי בחדר ללמוד מתמטיקה! 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? הפתיחה החמישית נראה לי של נארוטו! (ראיתי פרק 121 ^_^) 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? לא יודעת, אני לא חוזה עתידות! 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. אין לק, אבל יש צמיד מפימו הדבר הזה שחילקו בכנס אנימה(אני אוהבת אותו הוא סגיד^^), חוט פלסטיק שחור וכ4 גומיות שחורות ^_^ 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? בחדר שלי עם מתמטיקה אני מקווה!! 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? כן -.-' 18.קוואק- שאלתיאל!!! 19.איחול לשבוע הקרוב- בהצלחה לי בבגרות מעבדה בביולוגיה, מתכונת במתמטיקה ועוד בגרות בהבעה אה כן ויומולדת שמח לי, ביום חמישי D: 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? אני חושבת ששתי אחיות בהריון זה יותר מידי למשפחה שלי XD

Mrs Puff

New member
הווו~~ שאלון ^__^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

גאדד.. אני בדיליי.. 1.מהנשמע. עוד לא החלטתי
2.איפה היית בערב יום העצמאות? הופעתי ואז עלהאש עם חברים ^^ 3.היה כיף? היה הזוי XD 4.רצית להיות במקום אחר? אהה.. לא.. 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 4 אומשו.. 6.מתי התעוררת? אממ.. 9 וחצי..? 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? דאאא ^^ 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? כע
9.היפנוזה? כע.. 10.גלגול נשמות? אממ..
11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? כלום, נראהלי
12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? אממ.. שבצפר יתבטל? שאיון ימות? שהמורה להיסטוריה לא תגיע מחר ואני לא אצטרך להגיש את העבודה שהייתי אמורה להגיש ביום שישי?
13.מה היה השיר האחרון ששמעת? UNDO מפולמטאל *___* 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? לויודעת.. מה שיהיה הכי אכיל וקרוב כשאני אהיה רעבה
15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. הוו~ אתם לא רוצים לדעת~~ 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? מממ.. עושה לי להנאתי עבודה בהיסטוריה.. (על מי אני עובדת לעזאזל?) 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? אממ.. לתת לצד הפקצי להשתלט עלי או לא? 18.קוואק-מיאו ^^ 19.איחול לשבוע הקרוב- אממ.. צום קל..? 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? פרתע עשי לי אומו D<

BlackEyedSpirit

New member
'ני ^^

1.מהנשמע. סבבה P: 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בשוהמ, עם האדם שהכי רציתי להיות איתו בעולם. 3.היה כיף? כלכך. כלכך כלכך. 4.רצית להיות במקום אחר? ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא. 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? הלכתי ב1, נסעתי לאילת באמצע הלילה X.X 6.מתי התעוררת? לא התעוררתי.. נסעתי לאילת ~_~ הייתי באילת בבוקר ~ 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? לא X.X 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? כן ^^ 9.היפנוזה? לא .. 10.גלגול נשמות? לא -.- 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? האמת, שומדבר. 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? נעע.. אם אני אכתוב את זה זה ישמע קיטשי מידי. 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? טסוקי נו קאאסו
14.מה הדבר הבא שתאכל/י? אני מניחה סנדוויץ', מחר >.> 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. צמיד חברות ^_^ 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? במיטה T_T 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? תגידו לי אתם XD 18.קוואק- את בעצמך
19.איחול לשבוע הקרוב- הגשמת חלומות ~ 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? אעע. ממ.. גלצ'אן
~

למעלה