שאלוןשבועי!!11

Envious

New member
כן !! וואי ג'וני דאפ פשוט מעולה

אם הוא לא היה משחק הסרט הזה היה דיי כישלון האמת פשוט עשה את כל הסרט ! וזה רק אני או שבכל הסרטים אורלנדו בלום נראה כוסית יותר ויותר ..<<

Ayelet chan

New member
רוב האנשים שילמו 120.

כי היה קופון בכל עיתון אפשרי ובכל אתר. אבל אני קניתי ב100 X: וזה ממש שווה את זה.

Hinamori

New member
הלכתי כי רציתי להנות ביום../images/Emo181.gif

העצמאות ולפי דעתי זה היה שווה את זה~ אני לא מבינה למה זה רע ס.ס

ketty the sheep

New member
^_^~

1.מהנשמע. הכלפסדר. D: 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בפארק רעננה עם עידן רייכל וקיובי נארוטו. 3.היה כיף? כן. ^_^ 4.רצית להיות במקום אחר? לא. XD 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? שלוש ככה. השנה לא שרדתי את כל ההופעות, אני מזדקנת. ;; 6.מתי התעוררת? 10, לצלילי I Like BUKKAKE. 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? לא, הייתי במפגש. ^_^ 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? לא. 9.היפנוזה? פפט. 10.גלגול נשמות? ...XP 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? פוקי. אבל מה אני אעשה, יש לי שלושה טעמים שלמים וכל כך קשה לי לבחור. ;____; 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? לא יודעת, דיי נוח לי איך שאני עכשיו. oO 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? Blind Pilots של TCTC. 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? עדיין קשה לי להחליט איזה פוקי אני רוצה, עזבו אותי. ;; 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. אני יכולה לרצוח דברים עם הצפרניים שלי? ^^ (אני צריכה לגזור אותן מתישהו XD). 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? עזבו אתכם, זה רחוק מדיי. 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? אונד XDDD 18.קוואק- ברווזי!!!!!1
19.איחול לשבוע הקרוב- HAI, TUTI DESU~ 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? מטוטי? ;; (how wrong is that?)

ketty the sheep

New member
אולי העובדה ש...

לא רק שיהיו לו את הגנים שלי, יהיו לו גם את אלו של טוטי. אתה מבין כמה מכוער זה הולך להיות? ;; מסכן הילד.

dark max

New member
תשובות

1.מהנשמע. בסדר 2.איפה היית בערב יום העצמאות? פארק רעננה 3.היה כיף? יאפ 4.רצית להיות במקום אחר? בערך 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 3 וחצי 6.מתי התעוררת? 8 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? נופ 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? יאפ 9.היפנוזה? יאפ 10.גלגול נשמות? יאפ 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? לאדעת 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? חסוי 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? שאלה טובה 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? מרק חומוס/עוד מסטיק 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. ציפורניים? 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? לא ידוע 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? כע 18.קוואק- הא? 19.איחול לשבוע הקרוב- יומולדת שמח להיפתיה 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? חסוי

../images/Emo204.gifעונה D:

1.מהנשמע.הכל בסיידר 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בבית ^^" 3.היה כיף? מאוד!!! D: וואן פיס~3> 4.רצית להיות במקום אחר? לא [< 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? שלוש או ארבע נראה לי 6.מתי התעוררת? 11:30 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? לא, היה עזריאלי D: 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? נראה לי 9.היפנוזה? כנ"ל 10.גלגול נשמות? יאפ 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? גלידה 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? אממ... שיגמרו הפילרים? 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? run run run מוואן פיס (וואו, אני מכורה XD) 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? חלה, אני מניחה 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. צמיד חרוזים צבעוניים ועל היד השניה שעון 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? בבית 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? לא 18.קוואק- מיאו? 19.איחול לשבוע הקרוב- שאני אצליח בכל המתכונות והבגרויות שיש לי השבוע, ולכולם- שבוע טוב 3: 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? אין לי זמן לזה כרגע XD שבתשלום.3> גםלך.3>

Envious

New member
יאללה גם אני עונה ../images/Emo3.gif

1.מהנשמע. נחמד יכול להיות יותר טוב ~ בעצם תמיד יכול להיות T_T 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בחור ברמת הגולן !!! 3.היה כיף?~.~ היה חביב P: הרבה מוסיקה ובני דודים ~ 4.רצית להיות במקום אחר? אממ ששמעתי את החוויות של חברים שליאני חושבת שהיה לי דיי נחמד :X 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? לא זוכרת @_@ 6.מתי התעוררת? לא זוכרת P: 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? היה בבוקר כן, אבל לא היה טעים ;__________; 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה?לא חחח 9.היפנוזה? לא P: חבל היה אפשר להפנט כמה בישים נחמדים T.T "תאהבו אותי~~!! " ;; 10.גלגול נשמות? לא יודעת, לאחרונה קראתי אנג'ל סנקטוארי אז לא ממש יודעת, יותר מדיי גלגולי נשמות ואחים מזדיינים !! T_T 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? נקניקיה XD 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שתצוץ לי קולה מול הפרצוף T_T 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? Otherside -Red hot chili peppers הגעתי למסקנה שהם טובים!
14.מה הדבר הבא שתאכל/י? לא יודעת, תלוי מה יהיה אצל באקי בבית ~.~ 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...].טבעת מגניבה שמזכירה לי את רוסיאל !! בכלל היד שלי היא היד הכי יפה וסקסית בעולם !! (תנו לי להתלהב P:) כל כך יפה !! כמעט כמו של רוסיאל
16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? אצל ענבר ~ 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? לא P: 18.קוואק- חח ברווז ? 19.איחול לשבוע הקרוב- איחול ? שיהיה נחמד :X 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? רוסיאל =[ אדוארד הבן זונה ששכב עם צוענייה XD יאללה ביי :]

JeeChan

New member
עונה ^_^

1.מהנשמע. טוב =] 2.איפה היית בערב יום העצמאות? ברחובות רחובות :], ואצל על האש עם מתנחלי אנימהוליק =] 3.היה כיף? יאפ *_*. 4.רצית להיות במקום אחר? רציתי שחבר שלי שהיה איתי כל השנים, לא יהיה בצבא, אלא איתי. 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? 2:00 :/ 6.מתי התעוררת? 09:00 ^_^ 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? איכס מנגלים @_@ 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? כן *_* 9.היפנוזה? אממ נראה לי זה שעמדתי לעבור אחד, אז כן ^_^ 10.גלגול נשמות? לפעמים כן, לפעמים לא. 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? כרגע אכלתי :/ אז אין תיאבון לעוד משהו ^_^ 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? הרבה דברים. 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? Driver's High - Larc en ciel. 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? כנראה בשר. 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. אין כלום. 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? אצל דרור *_* 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? כן ;_; 18.קוואק- מעניין אם דונאלד אי פעם אמר את זה. 19.איחול לשבוע הקרוב- שלא יהיה כמו השבוע והשבוע שעבר והשבוע לפני כן והלאה והלאה. 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? מאף אחד. שבתשלום.3>

Sakai Shana

New member
וא גםרציתי לענות;;

אז אני אענה עכשיו. D< סאאאאאאקרס~ [נדבקתי בזה. >>] 1.מהנשמע. טוב. ם: 2.איפה היית בערב יום העצמאות? רוק עצמ[א]ות כאילו שיואיויוקמ84טא8!!!11 *_______* 3.היה כיף? א...הא.... *O* 4.רצית להיות במקום אחר? NOPE! 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? חזרתי לבית של חברה שלי בשבע וחצי בבוקר^^ 6.מתי התעוררת? 14:00 S: 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? לע. ^_^ 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? אהא, קורא לי מלא פעמים עם אחותי ועם אבא שלי. אלתשאלו.XD 9.היפנוזה? לא. 3: 10.גלגול נשמות? לאאאאא. 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? פיצההההההההההההההה. כמו אתמול. אנשים, תזמינו מ"פיצה פצץ" מלוד!XD; 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? המוןדברים, אבל סתם משו רנדומאלי... לנסוע לידידשלי, לאיודעת למהXD 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? של The Dresden Dolls, לא זוכרת איזה. :X 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? לדר. שיושב לי על הברכיים ולוחש לי בסקסיות "תרצחי אותי... D< ". 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. לקשחור, שעוןמגבת שחור על יד שמאל [דה>>], כמה צמידים שחורים, כתומים אדומים וירוקים שהכינו לי, כלמיני...XD; 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? מול הטלוויזיה רואה ארץ נהדרת.;; 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? לפידעתי כע, למרות שאומרים לי שלא. לאנורא. אני עדיין חושבת שאני שמנה. 18.קוואק-וואף! 19.איחול לשבוע הקרוב- בהצלחה לי במבחן בטמטומתיקה ומחשבת ישראל... ^___^ 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? מממרגול. O: http://www.youtube.com/watch?v=ECtoKfy1MRQ

NoyChan

New member
עונה

1.מהנשמע. סבבה 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בבמות ובבית שלי עם חברות 3.היה כיף? היה יכול להיות יותר טוב 4.רצית להיות במקום אחר? לא 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? אחת ומשהו? או שתיים? 6.מתי התעוררת? ב9 בערך 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? לא שאני יודעת 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? כה 9.היפנוזה? אכן 10.גלגול נשמות? מאוד 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? סושי 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שחברה שלי תתחבר 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? שיר הפתיחה השני של בליץ' 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? אוכל? 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. יד רגילה בלי כלום 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? עדיין על המחשב? 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? כן! 18.קוואק-מה?? 19.איחול לשבוע הקרוב- לא יודעת! עזבו אותי! 12 בלילה! 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? היטסוגיה! חח!

Lihsa

New member
גם עונה!

1.מהנשמע. רגיל, רגיל. 2.איפה היית בערב יום העצמאות? בבית! 3.היה כיף? לא בצורה מיוחדת XP 4.רצית להיות במקום אחר? לא במיוחד, לא. 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? מוקדם! הו, כמה משעמם. 6.מתי התעוררת? אממ, כנראה די מוקדם. 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? כן! היה טעים ^_^ 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? לא. 9.היפנוזה? כן. 10.גלגול נשמות? ...לא יודעת. 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? סושיייי 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שגדוד קוריאנים מרקדים יתפרצו אלי לחדר ויבדרו אותי! 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? משו בקוריאנית? 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? כנראה אורז. 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. צמיד, לק שחור ש*ממש* צריך חידוש, והיא מגעילה ממי-מלח מיובשים (הכנתי אוניגירי!) 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? עדיין פה 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? כן:< 18.קוואק- צ'וצ'ו! 19.איחול לשבוע הקרוב- בהצלחה לכל מי שיש לו מתכונת! 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? מהקוריאני המרקד! *שרה* סקסי-סקסי-סקסייי~~~

cRitiCaL KitTy

New member
מפהקת~../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

ועכשיו עונה^_^ 1.מהנשמע. רע, כל העולם שונא אותי. 2.איפה היית בערב יום העצמאות? להביםXD 3.היה כיף? חצי מהזמן... 4.רצית להיות במקום אחר? מדי פעם... 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? הבייתה 12 ככה ולישון באממ אין לי מושג... 6.מתי התעוררת? 9@@ 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? כמובן^_^ סטייק עוף צמחוני זה דה בסט. 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? לא ממש... אבל יש לי רגעים ממש מפחידים עם חברות... 9.היפנוזה? מי אני שאתווכח עם פסיכולוגים...(סיוט חוזר משהייתי קטנה זה שמכשפה לוכדת נסיכה ומהפנטת אותה ואז הנסיכה עושה כל מה שהיא רוצה... משומה זה לא ממש סיוט... זה די דבר מנחם כזה... כן, אני לא ממש שפויה נו... בכל אופן נראה לי זה הדבר שהכי גורם צמרמורת...) 10.גלגול נשמות? לא... 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? מתווווווק(אין לנו כלום בבית;;) 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שאבא יבריא וזה...(תתעלמו נו...) 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? שיר פתיחה של חשיש... "פליי היי" 14.מה הדבר הבא שתאכל/י?אני אדע כשהזמן יגיע... 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. איזה אחת? על האחת יש גומיה מהודרת משובצת יהלומים מזויפים רמה א', על השניה שעון(עם מדבקת סוסון ים עליו מאז האנימהוליקון), מלא עקיצות ומסרים מהשטן("להרוג שיר") 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות?הליכה עם חברה... 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? תמיד. 18.קוואק- מיאו(שניהם צלצולים בפלאפונים של חברותXDDD) 19.איחול לשבוע הקרוב- בהצלחה 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? מרינה, דה.3>

למעלה