וא גםרציתי לענות;;
אז אני אענה עכשיו. D< סאאאאאאקרס~ [נדבקתי בזה. >>] 1.מהנשמע. טוב. ם: 2.איפה היית בערב יום העצמאות? רוק עצמ[א]ות כאילו שיואיויוקמ84טא8!!!11 *_______* 3.היה כיף? א...הא.... *O* 4.רצית להיות במקום אחר? NOPE! 5.באיזו שעה הלכת הביתה/לישון? חזרתי לבית של חברה שלי בשבע וחצי בבוקר^^ 6.מתי התעוררת? 14:00 S: 7.ביום העצמאות עצמו, היה מנגל? לע. ^_^ 8.את/ה מאמינ/ה בטלפתיה? אהא, קורא לי מלא פעמים עם אחותי ועם אבא שלי. אלתשאלו.XD 9.היפנוזה? לא. 3: 10.גלגול נשמות? לאאאאא. 11.מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? פיצההההההההההההההה. כמו אתמול. אנשים, תזמינו מ"פיצה פצץ" מלוד!XD; 12.מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? המוןדברים, אבל סתם משו רנדומאלי... לנסוע לידידשלי, לאיודעת למהXD 13.מה היה השיר האחרון ששמעת? של The Dresden Dolls, לא זוכרת איזה. :X 14.מה הדבר הבא שתאכל/י? לדר. שיושב לי על הברכיים ולוחש לי בסקסיות "תרצחי אותי... D< ". 15.תאר/י את היד שלך עכשיו [לק, צמידים, טבעות...]. לקשחור, שעוןמגבת שחור על יד שמאל [דה>>], כמה צמידים שחורים, כתומים אדומים וירוקים שהכינו לי, כלמיני...XD; 16.איפה תהיי/ה בעוד 20 דקות? מול הטלוויזיה רואה ארץ נהדרת.;; 17.את/ה שמנ/ה לפי דעתך? לפידעתי כע, למרות שאומרים לי שלא. לאנורא. אני עדיין חושבת שאני שמנה. 18.קוואק-וואף! 19.איחול לשבוע הקרוב- בהצלחה לי במבחן בטמטומתיקה ומחשבת ישראל... ^___^ 20.ממי את/ה הכי רוצה עכשיו ילד? מממרגול. O: http://www.youtube.com/watch?v=ECtoKfy1MRQ