שאלון האוס

Hieros Gamos

New member
שאלון האוס

אני כותבת לכם שאלות. נראה מי מצליח לענות נכון על הכי הרבה בזמן הכי קצר. שרשרו לכאן. ואל תציצו!
1. מיהם ג'יימס ומר פיורי? 2. ממתי ואיפה האוס וקאדי מכירים? 3. שמות של שלושה שירים שהאוס שמע בIPOD שלו. 4. למה האוס הציע לקמרון ללכת איתו למונסטר טראק? 5. איך ה"יציאה" שלהם לשם הוגדרה? (לא חובה ציטוט אבל עדיף כי זה הדבר היחיד שמבטא את זה) 6. מהי הסיבה שהאוס נתן לעובדה שהוא בחר להעסיק כל אחד מהדאקלינגס שלו? 7. למה צ'ייס ואבא שלו לא מסתדרים? 8. באיזו שנה האוס יסיים את ההתחייבויות שלו לקליניק?? 9. לאן האוס נהג לברוח לפני כל הסיפור עם הרגל? (נו, האינפראקשן) 10. מה היה הסדר הצטרפות של הדאקלינגס לעבודה אצל האוס? 11. איך האוס ידע שהתרופה החדשה של החברת תרופות של ווגלר תעבוד? 12. למה האוס לא היה מוכן לקבל לעבודה את המועמדת החצי יהודייה שהתראיינה אצלו (חוצמזה שהוא רצה את קמרון חזרה)? 13. באיזה צבע היה השתן של האוס כשהוא היה בבית חולים עם הרגל? (אני יודעת. שאלה מקסימה. יש לצבע הזה שם רפואי...בערך וזה לא כחול/ירוק/ורוד סגלגל...) 14. מה האוס קיבל מתנה מחולה שלו שגרם לו להבטיח שכל עוד הוא לא משתמש בזה למטרה האמיתית המקורית הוא יכול לעשות עם זה מה שהוא רוצה? 15. שאלה קלה לסיום- מה ההתמחויות של האוס? בהצלחה

שלי../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

1. מיהם ג'יימס ומר פיורי?לא יודעת חיחי 2. ממתי ואיפה האוס וקאדי מכירים?מהמרפאה? 3. שמות של שלושה שירים שהאוס שמע בIPOD שלו.אופרה חחח וואי וואי איזה שאלות 4. למה האוס הציע לקמרון ללכת איתו למונסטר טראק?כי היה לו כרטיס מותר ווילסון הבריז לו משו כזה.. 5. איך ה"יציאה" שלהם לשם הוגדרה? (לא חובה ציטוט אבל עדיף כי זה הדבר היחיד שמבטא את זה)מפגש עבודה? 6. מהי הסיבה שהאוס נתן לעובדה שהוא בחר להעסיק כל אחד מהדאקלינגס שלו?לודעת 7. למה צ'ייס ואבא שלו לא מסתדרים?לודעת 8. באיזו שנה האוס יסיים את ההתחייבויות שלו לקליניק??הא? 9. לאן האוס נהג לברוח לפני כל הסיפור עם הרגל? (נו, האינפראקשן)לודעת חחח 10. מה היה הסדר הצטרפות של הדאקלינגס לעבודה אצל האוס?חיחי 11. איך האוס ידע שהתרופה החדשה של החברת תרופות של ווגלר תעבוד?הוא חכם 12. למה האוס לא היה מוכן לקבל לעבודה את המועמדת החצי יהודייה שהתראיינה אצלו (חוצמזה שהוא רצה את קמרון חזרה)?כי היה לה איזה הבדל בנעליים לא זוכרת זה היה משו עם הנעליים או הרגלים 13. באיזה צבע היה השתן של האוס כשהוא היה בבית חולים עם הרגל? (אני יודעת. שאלה מקסימה. יש לצבע הזה שם רפואי...בערך וזה לא כחול/ירוק/ורוד סגלגל...)צבע פיפי..זה שם מאוד רפואי! 14. מה האוס קיבל מתנה מחולה שלו שגרם לו להבטיח שכל עוד הוא לא משתמש בזה למטרה האמיתית המקורית הוא יכול לעשות עם זה מה שהוא רוצה?לא יודעתתתת 15. שאלה קלה לסיום- מה ההתמחויות של האוס?בלאט איזה שאלות קשות..נו טוב לפחות ניסיתי

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

4. די נכון...אבל למה ווילסון הבריז לו? 10. גם אבל זו לא הסיבה 12. זה משהו עם הנעליים אבל מה? 13. אממ לא
אכן לפחות ניסית

חחח ../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

אני לא זוכרת כלום
אני אפילו כבר לא זוכרת מה היה בפרק האחרון...

בואו נראה...

1. מיהם ג'יימס ומר פיורי? ג'יימס הוא הבן של האישה שנפטרה מכלבת בעונה הראשונה ומר פיורי הוא בעלה, או יותר נכון הכינוי של דמות הרע שייצגה את בעלה בקומיקס שלה. 2. ממתי ואיפה האוס וקאדי מכירים? מהאוניברסיטה? 3. שמות של שלושה שירים שהאוס שמע בIPOD שלו. הבה נגילה, Baba Oriley ואני לא מצליחה למצוא עוד אחד. 4. למה האוס הציע לקמרון ללכת איתו למונסטר טראק? כי ווילסון הבריז. 5. איך ה"יציאה" שלהם לשם הוגדרה? (לא חובה ציטוט אבל עדיף כי זה הדבר היחיד שמבטא את זה) אממ... "לא-יציאה"? 6. מהי הסיבה שהאוס נתן לעובדה שהוא בחר להעסיק כל אחד מהדאקלינגס שלו? קמרון יפה, פורמן יודע לפרוץ למקומות וצ'ייס, כי אבא שלו ביקש. 7. למה צ'ייס ואבא שלו לא מסתדרים? כי אבא שלו הוא צ'כי במקור
8. באיזו שנה האוס יסיים את ההתחייבויות שלו לקליניק?? 2009? 9. לאן האוס נהג לברוח לפני כל הסיפור עם הרגל? (נו, האינפראקשן) לגג. 10. מה היה הסדר הצטרפות של הדאקלינגס לעבודה אצל האוס? מאין לי? 11. איך האוס ידע שהתרופה החדשה של החברת תרופות של ווגלר תעבוד? כי היא הייתה בדיוק כמו התרופה הקודמת. 12. למה האוס לא היה מוכן לקבל לעבודה את המועמדת החצי יהודייה שהתראיינה אצלו (חוצמזה שהוא רצה את קמרון חזרה)? בגלל הנעליים. הוא לא רצה מישהי שמוכנה לללכת עם נעליים יפות אך מכאיבות, או משהו בסגנון. 13. באיזה צבע היה השתן של האוס כשהוא היה בבית חולים עם הרגל? (אני יודעת. שאלה מקסימה. יש לצבע הזה שם רפואי...בערך וזה לא כחול/ירוק/ורוד סגלגל...) אני לא זוכרת, אבל נראה לי שזה גוון חום כהה כזה. 14. מה האוס קיבל מתנה מחולה שלו שגרם לו להבטיח שכל עוד הוא לא משתמש בזה למטרה האמיתית המקורית הוא יכול לעשות עם זה מה שהוא רוצה? החצוצרה של ג'ון הנרי ג'יילס. 15. שאלה קלה לסיום- מה ההתמחויות של האוס? דיאגנוסטיקה ומשהו כמו מחלות מדבקות. שאלון נחמד

Hieros Gamos

New member
../images/Emo13.gif

1.
2.
3. שני שליש תשובה
4.
5.
6.
7. לא ממש
8.
9.
10.
11.
12.
13. נכון אבל איך קוראים לזה.. 14.
15. חצי תשובה. (מחלות מדבקות זה נכון. דיאגנוסטיקה זו לא התמחות...זה יותר הסמכה)

הוהו, כיף ^^ ../images/Emo29.gif

1. מיהם ג'יימס ומר פיורי? פרק 10 - histories, ג'יימס הוא הבן של ההומלסית, מר פיורי הוא בעלה (או לפחות הייצוג שלו בקומיקס שלה.) 2. ממתי ואיפה האוס וקאדי מכירים? מבית הספר לרפואה, קאדי הייתה בשנה הראשונה נדמה לי, והואס כבר היה אגדה. 3. שמות של שלושה שירים שהאוס שמע בIPOD שלו. baba o'reily, beautiful - elvis costello, והבה נגילה
4. למה האוס הציע לקמרון ללכת איתו למונסטר טראק? ווילסון הבריז לו :X. 5. איך ה"יציאה" שלהם לשם הוגדרה? (לא חובה ציטוט אבל עדיף כי זה הדבר היחיד שמבטא את זה) not a date? (אם זכור לי נכון, נאמר משהו כמו - "are you asking me out on a date?" "yes. exapt for the date part") 6. מהי הסיבה שהאוס נתן לעובדה שהוא בחר להעסיק כל אחד מהדאקלינגס שלו? צ'ייס - כי אבא שלו התקשר, פורמן - כי הוא רופא עם תיק במשטרה, קמרון - כי היא יפה. 7. למה צ'ייס ואבא שלו לא מסתדרים? אבא שלו עזב את אמא שלו, והשאיר את צ'ייס לטפל בה בעקרון. 8. באיזו שנה האוס יסיים את ההתחייבויות שלו לקליניק?? 2200, נדמה לי
9. לאן האוס נהג לברוח לפני כל הסיפור עם הרגל? (נו, האינפראקשן) הגג. 10. מה היה הסדר הצטרפות של הדאקלינגס לעבודה אצל האוס? וואו, את בטוחה שדיברו על זה בעונה הראשונה? אניוואי, צ'ייס, קמרון ופורמן אחרון. 11. איך האוס ידע שהתרופה החדשה של החברת תרופות של ווגלר תעבוד? כי גם הקודמת עבדה! 12. למה האוס לא היה מוכן לקבל לעבודה את המועמדת החצי יהודייה שהתראיינה אצלו (חוצמזה שהוא רצה את קמרון חזרה)? הנעליים שלה אופנתיות אבל לא נוחות, כלומר יש לה הערכה עצמית נמוכה, או משהו, וזה לא מישהי שהוא צריך פה (שם)... (no, someone who can handle pain is exactly what you need) 13. באיזה צבע היה השתן של האוס כשהוא היה בבית חולים עם הרגל? (אני יודעת. שאלה מקסימה. יש לצבע הזה שם רפואי...בערך וזה לא כחול/ירוק/ורוד סגלגל...) יש לזה שם רפואי? המ, זה היה צהוב אדום וחום... כלומר, שתן עם דם וצואה(?) 14. מה האוס קיבל מתנה מחולה שלו שגרם לו להבטיח שכל עוד הוא לא משתמש בזה למטרה האמיתית המקורית הוא יכול לעשות עם זה מה שהוא רוצה? המתנה היחידה שהאוס קיבל שאני יכולה לחשוב עליה זה מכונית... אבל זה לא מתאים לתיאור. 15. שאלה קלה לסיום- מה ההתמחויות של האוס? קלה
.... המ, הוא מומחה לקליות ולמחלות מידבקות.

וקליות = כליות ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

(זה יהיה זמן טוב להגיד ששתיתי קצת... אבל אני כבר בת שמונה, אז מותר לי
)

DarkMagic17

New member
בין השרשורים הכי מצחיקים../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

שנתקלתי בהם בחיי
את כרגע תיקנת את עצמך במשך איזה 5 הודעות
והכי מצחיק שאם לא היית מתקנת בכלל הייתה רק הודעה אחת והרבה פחות טעויות
יאמ
קליות.
כפארה עלייך
טוב, סליחה, את כבר בת שמונה, מותר לך לשתות קצת לפעמים

Hieros Gamos

New member
../images/Emo13.gif

1.
2. מהאוניברסיטה שלמען האמת זה הpre-med אבל קיבלתי 3.
4.
5.
(תשובה מלאה
) 6.
7.
8.
9.
10. אני יודעת שרמזו(לא במפורש אבל זה השתמע ככה) על זה שפורמן הצטרף אחרון לגבי צ'ייס וקמרון אנ'לא בטוחה. אני מתבלבלת לחלוטין בין מה ששודר בארץ ומה שלא
11.
12.
13. חצי תשובה...זה הצבעים אבל יש לזה שם...וזו לא צואה, זה המוגלובין שהופרש מהמוות של השריר והכליות לא היו מסוגלות לטפל בזה. 14. נופ.. המכונית גם הייתה יותר שוחד ממתנה
15. כן! היא קלה! כל מי שראה את 1X03 אמור לדעת!

האהא! יש לי תשובה לשמונה! ../images/Emo29.gif

(בדקתי, כמובן...) 2054... יש לו עוד כמה שנים
ואני גם יודעת את התשובה ל-14, אבל רק כי קדחת בצנצנת כתבה אותה ^^

זה לא נחשב בתשובות שלי ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

סתם כי סיקרן אותי...
ושאלתך השניה דורשת הסבר קצת יותר רציני, צפי למסר ^^.

למעלה