שאלון האוס

Tal2012

New member
השם ../images/Emo26.gif האמטוריה

משהו כזה .. שאלתי את אבא
חח רופא

gs4ever

New member
כן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד שאלון

כי עד שראיתי את השאלות כולם כבר ענו :(

Hieros Gamos

New member
אממ טוב. שאלות נוספות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. בכמה המוכר הציע למכור להאוס את האופנוע? 2. אחת קלילה- איך קוראים לאשתו של ווילסון? 3. מה התשובה של האוס לשאלה של ווילסון אם הוא רוצה לבוא אליו לארוחת כריסמס? 4. כמה מקלות שונים של האוס רואים בעונה הראשונה? באיזה פרקים? (אם זה כמה פרקים רצוף אז נניח 1-12 או וואטאבר) 5. כמה פעמים רואים את האוס מנגן בעונה הראשונה? איזה פרקים? 6. מתי האיזכור הראשון לסטייסי? 7. שמות של שלושה מטופלים של האוס (עד פרק 2X05 שישודר היום עוד 20 דקות) 8. מאיפה החיידק עבר אל כל התינוקות בmaternity? 9. מתי האוס הולך לילד תינוק? 10. למה האוס לקח את פורמן ואת צ'ייס לשיחה בשירותים?! 11. מה היה הסימפטום היחידי של האוס? (עד שהשתן שלו הפך לtea color?
) 12. מה היה משותף לפורמן ולהאוס באמצע עונה ראשונה? (לא אופי. למרות שזה מאוד משותף להם...פורמן הוא כזה מיני האוס!) 13. מה היה להאוס להעיר בנוגע לכתב של קמרון? 14. מה האוס גילה על אבא של צ'ייס ואיך הוא גילה? 15. כמה אפשרויות היו לקמרון לטפל במצב? מהן האפשרויות (אחת מהן)? לא הבנתם את 15? וואלה, באסה
יש פה כמה שאלות ממש קלות. מצד שני אני יודעת בערך את כל עונה 1 בע"פ אז אולי אני לא דוגמה...

יותר קשה מקודם! ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

1. בכמה המוכר הציע למכור להאוס את האופנוע? הממ, 8000? משהו עם 8 נראה לי
2. אחת קלילה- איך קוראים לאשתו של ווילסון? ג'ולי 3. מה התשובה של האוס לשאלה של ווילסון אם הוא רוצה לבוא אליו לארוחת כריסמס? "אתה יהודי" : 4. כמה מקלות שונים של האוס רואים בעונה הראשונה? באיזה פרקים? (אם זה כמה פרקים רצוף אז נניח 1-12 או וואטאבר) 3. אחד רגיל מ-1-19 ועוד אחד מ-20-22, ועוד אחד מיוחד ב-17. 5. כמה פעמים רואים את האוס מנגן בעונה הראשונה? איזה פרקים? וואו, איזה שאלות יש לך, את רוצה מכות? :X 6. מתי האיזכור הראשון לסטייסי? בפרק 12, ווילסון נפגש איתה לארוחה. 7. שמות של שלושה מטופלים של האוס (עד פרק 2X05 שישודר היום עוד 20 דקות) רבקה, קלרנס, מארק. 8. מאיפה החיידק עבר אל כל התינוקות בmaternity? מהאישה הזקנה שחילקה דובים. 9. מתי האוס הולך לילד תינוק? בפרק 4 - Maternity 10. למה האוס לקח את פורמן ואת צ'ייס לשיחה בשירותים?! בשביל שקאדי לא תתפוס אותם. 11. מה היה הסימפטום היחידי של האוס? (עד שהשתן שלו הפך לtea color? ) כאב ברגל. 12. מה היה משותף לפורמן ולהאוס באמצע עונה ראשונה? (לא אופי. למרות שזה מאוד משותף להם...פורמן הוא כזה מיני האוס!) נעליים 13. מה היה להאוס להעיר בנוגע לכתב של קמרון? ילדותי 14. מה האוס גילה על אבא של צ'ייס ואיך הוא גילה? שיש לו סרטן, כי הוא ראה את הקעקועים(?) שאמורים לכוון את המקרינים (של ההקרנות נו) 15. כמה אפשרויות היו לקמרון לטפל במצב? מהן האפשרויות (אחת מהן)? איזה מצב? את מדברת על הפרק האחרון?

Hieros Gamos

New member
אני שונאת לבדוק דברים כאלה...עוד

סיבה לא להיות מורה
1.
2.
3.
4.
אבל זה פרק 12 ולא 17 (זה ספורטס מדיסין... שזה 12) 5.
מכות? אבל למה?! 6.
7.
8.
9. זאת לא הייתה הכוונה. התכוונתי איזה חודש....לא ניסחתי כל כך טוב מסתבר
10.
11.
12.
13. כן...girly 'g' of hers
14.
15.
(כתבתי שאם אתם לא מבינים באסה
אבל לא, לא פרק אחרון)

צודקת, התכוונתי ל-12 ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

מכות, מכות... אני אמורה לזכור באיזה פרקים הוא ניגן?! :X וחסרות לך סיבות לא להיות מורה? "(נתחיל בשכר הנמוך, הילדים הנוראיים של היום, בדיקת מבחנים... :X)

Hieros Gamos

New member
כן! אני זוכרת! (כולל את עונה שנייה

ופה דיברתי רק על ראשונה!) לא. לא חסרות, זה היה בצחוק. נשבעתי לעצמי מזמן שלא משנה אם אני אצליח או לא אצליח לעשות מה שאני רוצה, מורה אני לא אהיה

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif ולא זה לא אותו הדבר. הוא אומר

everybody lies בהרבה יותר פרקים משהוא מנגן. הוא מנגן רק בשני פרקים בעונה הראשונה...

......

1. בכמה המוכר הציע למכור להאוס את האופנוע? 1,800. סתם ניחוש. 2. אחת קלילה- איך קוראים לאשתו של ווילסון? שאלה קלילה my ass, תפסיקי להתלהב שאת יודעת את הסדרה בע"פ
אני זוכרת משהו עם ג', ו-י'. יכול להיות שזה ג'ולי? 3. מה התשובה של האוס לשאלה של ווילסון אם הוא רוצה לבוא אליו לארוחת כריסמס? "לאשתך לא יהיה אכפת?" (wink wink, nudge nudge, לא יכול להיות שאני היחידה פה שבעד האוס/ווילסון) אה, בעצם לא (אני זוכרת מה שאני רוצה לזכור), התשובה הראשונה שלו הייתה שווילסון יהודי ורק אח"כ הוא אמר את הנ"ל. 4. כמה מקלות שונים של האוס רואים בעונה הראשונה? באיזה פרקים? (אם זה כמה פרקים רצוף אז נניח 1-12 או וואטאבר) את צוחקת עליי? מי מסתכל על זה בכלל? 5. כמה פעמים רואים את האוס מנגן בעונה הראשונה? איזה פרקים? טוב, בכריסמס הוא מנגן על הפסנתר, בפרק עם ווגלר הוא מנגן על השולחן
וכשקמרון באה לבית שלו הוא גם מנגן. 6. מתי האיזכור הראשון לסטייסי? כשווילסון מבריז לו בשביל לפגוש את סטייסי, למרות שבמעמקי הזיכרון שלי מנקר לי הרעיון שקאדי הזכירה אותה באחד הפרקים הראשונים, אבל יכול להיות שאני סתם הוזה. 7. שמות של שלושה מטופלים של האוס (עד פרק 2X05 שישודר היום עוד 20 דקות): ג'ון הנרי ג'יילס, רייצ'ל אדלר ו...כרמן מירנדה?
טוב, לבחור שעבד אצל קאדי קראו אלפרדו, אבל את שם המשפחה אני לא זוכרת. 8. מאיפה החיידק עבר אל כל התינוקות ב-maternity? מהזקנה שהתעטשה על הבובות
9. מתי האוס הולך לילד תינוק? במרץ? 10. למה האוס לקח את פורמן ואת צ'ייס לשיחה בשירותים?! כי הוא לא רצה שקאדי תמצא אותם. 11. מה היה הסימפטום היחידי של האוס? (עד שהשתן שלו הפך לtea color?) כאב. 12. מה היה משותף לפורמן ולהאוס באמצע עונה ראשונה? (לא אופי. למרות שזה מאוד משותף להם...פורמן הוא כזה מיני האוס!) הנעליים
13. מה היה להאוס להעיר בנוגע לכתב של קמרון? שהוא יותר מדי girly, בייחוד ה-g. 14. מה האוס גילה על אבא של צ'ייס ואיך הוא גילה? שהוא חולה בסרטן, וזה היה לפי איזה סימן שהיה לו בצוואר מהטיפולים. 15. כמה אפשרויות היו לקמרון לטפל במצב? מהן האפשרויות (אחת מהן)? נו, באמת.

Hieros Gamos

New member
ני ני ני../images/Emo3.gif

1.
2.
וזה כן קליל! 3.
...את לא היחידה שרואה את זה אבל אני לא בעד...לא בגלל שיש לי בעיה עם זה כי אני לחלוטין בעד במקרים מסויימים (מי אמר סירי/רמוס?!
) זה פשוט...לא נראה לי. אבל יש כל כך הרבה שבעד שזה משהו מטורף.. 4. אני
חוצמזה שמקל יכול להתפרש בכמה דרכים אבל זה לא לעניין
5.
!! 6.
(על הקטע של ווילסון) 7.
..כרמן אלקטרה אגב
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

הא הא!

אני לא סתומה כמו שאני נראית!
3. אני מאוד בעד, כי הם פשוט מושלמים אחד לשני. הסיבה היחידה שאולי עדיף שלא זה כי ווילסון נשוי, אבל אם הוא בוגד באשתו כמו שרמזו לנו כבר, אז זה אבוד בכל מקרה. 7.
אני יודעת למה טעיתי בשם! באיזה פרק של אנג'ל מישהו שם אמר משהו מצחיק בקשר לכרמן מירנדה וזה נתקע לי בראש, זאת לא אשמתי. 9. באמת תהיתי לגבי זה, אם המרץ הזה עבר כבר, כי חשבתי שיראו לנו את זה. 12. בערך מאמצע העונה הראשונה הם בונים את זה שפורמן מאוד דומה להאוס (מהפרק עם הנעליים, נדמה לי) ואני חושבת שגם בפרק של שלשום אפשר היה לראות את זה כשפורמן לא התעניין בכלל באמא של האוס ואמר שהבעיה שלו לא רפואית ובגלל זה ההתנהגות שלו לא מעניינת. בחור תמוה.

Hieros Gamos

New member
מי אמר שאת סתומה?! ../images/Emo12.gif

3. אני לא יודעת. יש על זה הערה די מצחיקה מתישהו (לא ממש האוס/ווילסון) אבל... אממ ואני לא אגיב יותר מזה. 7. כן כן, שמענו
9. החליטו שלא. או שהוא סתם אמר שהוא יילד את הילד
12. אני לא אגיב גם על זה...

רבקה אדלר... ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

ווילסון בטעות קורא לה רייצ'ל איך קוראים לאשתו של ווילסון זה באמת קל, ווילסון אמר את זה בפרק האחרון

כן ../images/Emo6.gif

אני הולכת עם הגרסה של ווילסון. ומתי הוא אמר בפרק האחרון? אני זכרתי מהקטע עם העניבה הירוקה בעונה הקודמת.

למעלה