שאלון האוס

Hieros Gamos

New member
../images/Emo127.gif אכן ^^'

לא התכוונתי שלא תבדקו... זה קצת מעציב אותי אבל שאני יודעת את הכל בלי לבדוק ואתם לא. זה מראה שאני במצב גרוע משחשבתי

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

1. מיהם ג'יימס ומר פיורי? הבן והבעל של ההומלסית שנפטרו בתאונת דרכים, והזאתי האשיה את עצמה לע מותם.. 2. ממתי ואיפה האוס וקאדי מכירים? מביצפר לרפואה, הוא היה שנה מעליה. [או ההפך] 3. שמות של שלושה שירים שהאוס שמע בIPOD שלו: יו אר ביוטיפול, גידול, לא גידול..חחח. אין לי מושג 4. למה האוס הציע לקמרון ללכת איתו למונסטר טראק? כי הוא הציע לווילסון אבל הוא לא יכל [משהו עם הבית חולים ומצגת..
], והוא רצה ללכת עם מישהו. 5. איך ה"יציאה" שלהם לשם הוגדרה? (לא חובה ציטוט אבל עדיף כי זה הדבר היחיד שמבטא את זה) אהה.. לא דייט? 6. מהי הסיבה שהאוס נתן לעובדה שהוא בחר להעסיק כל אחד מהדאקלינגס שלו? קמרון- בגלל שהיא יפה, אז אם היא בחרה ברפואה זה אומר שהיא לא עושה את מה שקל ושיכול להגיע אליה בקלות, שהיא מתאמצת לדברים שהיא רוצה. צ'ייס - אין לי מושג..
פורמן - משהו בקשר להיותו אפרו-אמריקני וזה שהוא גנב מכוניות. 7. למה צ'ייס ואבא שלו לא מסתדרים? כי הוא נטש אותו ואת אמא שלו כשהוא היה צעיר ובעקבות זה אמו הפכה לאלכוהוליסטית. 8. באיזו שנה האוס יסיים את ההתחייבויות שלו לקליניק?? עוד 4-6 שנים? אין לי מושג 9. לאן האוס נהג לברוח לפני כל הסיפור עם הרגל? (נו, האינפראקשן) לגג של הבית חולים 10. מה היה הסדר הצטרפות של הדאקלינגס לעבודה אצל האוס? אהה. נראה לי שפורמן, אחכך צ'ייס ואחכך קמרון. אבל זה די ניחוש.. 11. איך האוס ידע שהתרופה החדשה של החברת תרופות של ווגלר תעבוד? לא יודעת. 12. למה האוס לא היה מוכן לקבל לעבודה את המועמדת החצי יהודייה שהתראיינה אצלו (חוצמזה שהוא רצה את קמרון חזרה)? נראה לי בגלל שהיא לבשה נעלי עקב, ואם היא מוכנה לסבול על כאלו דברים אז היא מושפעת מהסביבה ובן אדם כזה לא יכול לעבוד אצלו. 13. באיזה צבע היה השתן של האוס כשהוא היה בבית חולים עם הרגל? (אני יודעת. שאלה מקסימה. יש לצבע הזה שם רפואי...בערך וזה לא כחול/ירוק/ורוד סגלגל...) צהוב, עם אדום כתום וחום. חחחח זה היה מן דם כזה והוא צייר את זה על נייר בצבע הזה.. [עם הצבעים של הילדים הזה בדר"כ מדריך]. 14. מה האוס קיבל מתנה מחולה שלו שגרם לו להבטיח שכל עוד הוא לא משתמש בזה למטרה האמיתית המקורית הוא יכול לעשות עם זה מה שהוא רוצה? אהה.. נראה לי הזקן עם הויאגרה.. אבל אני לא בטוחה. 15. שאלה קלה לסיום- מה ההתמחויות של האוס? בפציינטים שאנשים אחרים לא מסוגלים לפתור את הבעיות שלהם על פי הסימפטומים.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo13.gif

1.
2. לא מדוייק... מהאוניברסיטה (זה פרי-מד) והוא גדול ממנה בשנתיים. 3.
4. לא קשור לבית חולים ולמצגת אבל
5.
6. אצל פורמן זה לא קשור להיותו שחור. זה רק בגלל שהוא יודע לפרוץ
שני שליש תשובה 7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. אלה הצבעים. לא השם... 14.
15.

fire storm

New member
בקשר ל 10.

זה 100% צ'ייס קמרון ואז פורמן, פורמן אנחנו יודעים שהוא הצטרף אחרון, ובפרק 17X2 צ'ייס מספר לקמרון שלפני שהיא באה האוס ריתק נהג משאית שאכל כריך ביצה לא טוב יומיים לבית חולים בשביל לגלות סופסוף ת'מחלה של אסתר. בקשר לתרופה- הוא אמר שהיא בדיוק כמו התרופה הקודמת, רק שהוסיפו לה תרופה נגד צרבת. הצבע- BrowRedAnge?

fire storm

New member
זה לא ספוילר,

זה לא מסגיר שום דבר שיכול לרמז על מה הפרק.

בוודאי שזה ספוילר... ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

א. כי כל פרט יכול להוות ספוילר, תלוי כמה הבנאדם מקפיד. ב. כי ברגע שאמרת שיש מישהי שקוראים לה אסתר והאוס מנסה לגלות סופסוף את המחלה שלה זה כבר רמז למה שקורה בפרק.

ToryMaster

New member
לא קשור

כל הודעה שמכילה פרט כלשהו על מה שיקרה בפרקים שעוד לא שודרו צריך לסמן בספוילר.

DarkMagic17

New member
את נוזפת על ספוילרים../images/Emo28.gif

בכל הפורומים עכשיו
זה ממש משעשע

ToryMaster

New member
לא...

קראת בכל הפורומים? :S אני נוזפת רק בפורומים שבהם אני גולשת ואנשים מגלים לי דברים שלא רציתי לדעת. [האמיני לי, שישה+ חודשים של מחיקת ספוילרים אינטינסיבית הופכים כל אחד לקטנוני
]

DarkMagic17

New member
את אומרת *לי*../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

תאמיני לי, הקטנוניות שלך היא כאין וכאפס (שימי לב לשפה
) לעומת מה שהיה אצלי
לא סיפרתי לך
(שימי לב איך אני מדרדרת את הפורום הזה לאוף
)

Tal2012

New member
אני יודעת שאני הולכת להשפיל את עצמי

אז בואו נתחיל; 1. מיהם ג'יימס ומר פיורי? אממ.. דמויות מהארי פוטר...? 2. ממתי ואיפה האוס וקאדי מכירים? בית ספר לרפואה 3. שמות של שלושה שירים שהאוס שמע בIPOD שלו. פעם ידעתי כמה
4. למה האוס הציע לקמרון ללכת איתו למונסטר טראק? וילסון הבריז או משהו 5. איך ה"יציאה" שלהם לשם הוגדרה? (לא חובה ציטוט אבל עדיף כי זה הדבר היחיד שמבטא את זה) הא? 6. מהי הסיבה שהאוס נתן לעובדה שהוא בחר להעסיק כל אחד מהדאקלינגס שלו?
7. למה צ'ייס ואבא שלו לא מסתדרים? אממ הזניח אותו או משהו .. 8. באיזו שנה האוס יסיים את ההתחייבויות שלו לקליניק?? בעונה האחרונה? חח 9. לאן האוס נהג לברוח לפני כל הסיפור עם הרגל? (נו, האינפראקשן) הוא ברח לאנשהו ?
10. מה היה הסדר הצטרפות של הדאקלינגס לעבודה אצל האוס? OMG 11. איך האוס ידע שהתרופה החדשה של החברת תרופות של ווגלר תעבוד? זה היה עונה שעברה.. עזבו אותי מזה
12. למה האוס לא היה מוכן לקבל לעבודה את המועמדת החצי יהודייה שהתראיינה אצלו (חוצמזה שהוא רצה את קמרון חזרה)? בגלל שהיו לה עקבים ( נעלים אדומות אם אני לא טועה ) והוא אמר שבנות עצבניות מזה וכו'.. משפטי האוס למיניהם
13. באיזה צבע היה השתן של האוס כשהוא היה בבית חולים עם הרגל? (אני יודעת. שאלה מקסימה. יש לצבע הזה שם רפואי...בערך וזה לא כחול/ירוק/ורוד סגלגל...) חום נראלי 14. מה האוס קיבל מתנה מחולה שלו שגרם לו להבטיח שכל עוד הוא לא משתמש בזה למטרה האמיתית המקורית הוא יכול לעשות עם זה מה שהוא רוצה? מכונית מהמאפיה , לא? 15. שאלה קלה לסיום- מה ההתמחויות של האוס? לאמלל לאנשים אחרים את החיים
היה טוב ! לילה טוב
בחיי שאני חייבת להיזכר בדברים מסויימים פה חח

Hieros Gamos

New member
../images/Emo13.gif

1. אממ חח לא 2. נניח. באוניברסיטה (מישיגן אגב). יש אוניברסיטה שזה פרי מד ואז יש מד סקול... 3.
4.
5.
6.
7. נניח
8.
9.
10.
11.
12. אמממ 13. הצבע הוא חום. זה לא השם. 14. לא. 15. חח גם. אבל לא

אני אומרת לך../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

השאלות האלה ממש ממש קשות!!חח אין צריך לצבוע אותך באדום..את יודעת על האוס הכול! חחח

למעלה