אני יודעת שאני הולכת להשפיל את עצמי
אז בואו נתחיל; 1. מיהם ג'יימס ומר פיורי? אממ.. דמויות מהארי פוטר...? 2. ממתי ואיפה האוס וקאדי מכירים? בית ספר לרפואה 3. שמות של שלושה שירים שהאוס שמע בIPOD שלו. פעם ידעתי כמה
4. למה האוס הציע לקמרון ללכת איתו למונסטר טראק? וילסון הבריז או משהו 5. איך ה"יציאה" שלהם לשם הוגדרה? (לא חובה ציטוט אבל עדיף כי זה הדבר היחיד שמבטא את זה) הא? 6. מהי הסיבה שהאוס נתן לעובדה שהוא בחר להעסיק כל אחד מהדאקלינגס שלו?
7. למה צ'ייס ואבא שלו לא מסתדרים? אממ הזניח אותו או משהו .. 8. באיזו שנה האוס יסיים את ההתחייבויות שלו לקליניק?? בעונה האחרונה? חח 9. לאן האוס נהג לברוח לפני כל הסיפור עם הרגל? (נו, האינפראקשן) הוא ברח לאנשהו ?
10. מה היה הסדר הצטרפות של הדאקלינגס לעבודה אצל האוס? OMG 11. איך האוס ידע שהתרופה החדשה של החברת תרופות של ווגלר תעבוד? זה היה עונה שעברה.. עזבו אותי מזה
12. למה האוס לא היה מוכן לקבל לעבודה את המועמדת החצי יהודייה שהתראיינה אצלו (חוצמזה שהוא רצה את קמרון חזרה)? בגלל שהיו לה עקבים ( נעלים אדומות אם אני לא טועה ) והוא אמר שבנות עצבניות מזה וכו'.. משפטי האוס למיניהם
13. באיזה צבע היה השתן של האוס כשהוא היה בבית חולים עם הרגל? (אני יודעת. שאלה מקסימה. יש לצבע הזה שם רפואי...בערך וזה לא כחול/ירוק/ורוד סגלגל...) חום נראלי 14. מה האוס קיבל מתנה מחולה שלו שגרם לו להבטיח שכל עוד הוא לא משתמש בזה למטרה האמיתית המקורית הוא יכול לעשות עם זה מה שהוא רוצה? מכונית מהמאפיה , לא? 15. שאלה קלה לסיום- מה ההתמחויות של האוס? לאמלל לאנשים אחרים את החיים
היה טוב ! לילה טוב
בחיי שאני חייבת להיזכר בדברים מסויימים פה חח