שאלון האוס

DarkMagic17

New member
האהאאא../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

עכשיו את יודעת איך אני מרגישה
שימי לב שכולם אומרים רבקה כי היא המטופלת היחידה ששמו דגש על השם שלה

DarkMagic17

New member
האהאאא../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

הבנתי שזה יותר קשה אז כאן בטח לא אדע כלום
1. בכמה המוכר הציע למכור להאוס את האופנוע? לוידעת
2. אחת קלילה- איך קוראים לאשתו של ווילסון?לוידעת
3. מה התשובה של האוס לשאלה של ווילסון אם הוא רוצה לבוא אליו לארוחת כריסמס? לוידעת
4. כמה מקלות שונים של האוס רואים בעונה הראשונה? באיזה פרקים? (אם זה כמה פרקים רצוף אז נניח 1-12 או וואטאבר) לוידעת
5. כמה פעמים רואים את האוס מנגן בעונה הראשונה? איזה פרקים?לוידעת
6. מתי האיזכור הראשון לסטייסי?לוידעת
7. שמות של שלושה מטופלים של האוס (עד פרק 2X05 שישודר היום עוד 20 דקות)אממ... קרלי, רבקה, אממממ אני אפילו לא יודעת אם אלה נכונים
8. מאיפה החיידק עבר אל כל התינוקות בmaternity? לוידעת
9. מתי האוס הולך לילד תינוק? לוידעת
10. למה האוס לקח את פורמן ואת צ'ייס לשיחה בשירותים?! כדי שקמרון לא תוכל להיכנס
11. מה היה הסימפטום היחידי של האוס? (עד שהשתן שלו הפך לtea color? ) לוידעת
12. מה היה משותף לפורמן ולהאוס באמצע עונה ראשונה? (לא אופי. למרות שזה מאוד משותף להם...פורמן הוא כזה מיני האוס!) שניהם שחורים?
13. מה היה להאוס להעיר בנוגע לכתב של קמרון?לוידעת
14. מה האוס גילה על אבא של צ'ייס ואיך הוא גילה?שהוא גוסס... ולא זוכרת איך
הוא הסיק את זה איכשהו
15. כמה אפשרויות היו לקמרון לטפל במצב? מהן האפשרויות (אחת מהן)? לוידעת
בעעעעעע ידעתי אולי 2 דברים

gs4ever

New member
תשובות

. בכמה המוכר הציע למכור להאוס את האופנוע?6000 2. אחת קלילה- איך קוראים לאשתו של ווילסון?ג'ולי אני חושבת 3. מה התשובה של האוס לשאלה של ווילסון אם הוא רוצה לבוא אליו לארוחת כריסמס? שהוא יהודי 4. כמה מקלות שונים של האוס רואים בעונה הראשונה? באיזה פרקים? (אם זה כמה פרקים רצוף אז נניח 1-12 או וואטאבר)2 הוא מחליף הפרק שבו הוא מנבה להחזיר את קמרון 5. כמה פעמים רואים את האוס מנגן בעונה הראשונה? איזה פרקים?בפרק האחרון ועוד כמה שלצערי אני לא זוכרת הייה את הפרק שקמרון מגיעה לבית שלו כדי להפרד והוא ניגן, 6. מתי האיזכור הראשון לסטייסי?כשווילסון נפגש איתה לארוחת ערב 7. שמות של שלושה מטופלים של האוס (עד פרק 2X05 שישודר היום עוד 20 דקות)רבקה אדליר, ג'ון הנרי גיליס נגן הג'ז,הנק ויגין. 8. מאיפה החיידק עבר אל כל התינוקות בmaternity? מהזקנה שמכרה את הדובים והיא ניגבה כל הזמן את האף ואז נגעה בדובים איכס!(מדובר הייה החידק פקואורלי שעובר מהרקטום לפה איכסססססססס!!!!!!!!!!!!) 9. מתי האוס הולך לילד תינוק?האותו הפרק שמוזכר בשאלה 8 אני חושבת? 10. למה האוס לקח את פורמן ואת צ'ייס לשיחה בשירותים?!כי הוא התחמק מקדי 11. מה היה הסימפטום היחידי של האוס? (עד שהשתן שלו הפך לtea color? ) כאבים ברגל 12. מה היה משותף לפורמן ולהאוס באמצע עונה ראשונה? (לא אופי. למרות שזה מאוד משותף להם...פורמן הוא כזה מיני האוס!)נעלי הספורט 13. מה היה להאוס להעיר בנוגע לכתב של קמרון?שהוא יותר מדי נשי וילדותי 14. מה האוס גילה על אבא של צ'ייס ואיך הוא גילה?שהוא חולה סרטן בגלל הלבוש חולצה עם צוורון כדי להסתיר את הדברים שמכוונים את הקרינה האוכל (דיאטה מיוחדת)ושההוא בא לווילסון מומחה מס 1 . 15. כמה אפשרויות היו לקמרון לטפל במצב? מהן האפשרויות (אחת מהן)? 2 אחת בידיים של האוס וזה ליזום משהו כי הוא יודע איך היא מרגישה והשניה שתלויה בה וזה לעזוב מה שהיא עשתה לא הבנתם את 15? וואלה, באסה יש פה כמה שאלות ממש קלות. מצד שני אני יודעת בערך את כל עונה 1 בע"פ אז אולי אני לא דוגמה...

Hieros Gamos

New member
......./images/Emo70.gif.....

1.
2.
3.
4.
5.
6. בסדר, פרק 12
7.
8. echo 11 אגב
9. עוד פעם, הכוונה איזה חודש...
10.
11.
12.
13.
14.
15.

DarkMagic17

New member
חההה אני בטח אהיה גרועה!../images/Emo28.gif

נסתכל אחכ בתשובות של ג'ון כדי לראות אם צדקתי
1. מיהם ג'יימס ומר פיורי? מהקומיקס של המשוגעת המסוממת ההיא
2. ממתי ואיפה האוס וקאדי מכירים? אין לי מושג
3. שמות של שלושה שירים שהאוס שמע בIPOD שלו. אין לי שמץ
4. למה האוס הציע לקמרון ללכת איתו למונסטר טראק? כי ווילסון היה צריך לתת הרצאה
5. איך ה"יציאה" שלהם לשם הוגדרה? (לא חובה ציטוט אבל עדיף כי זה הדבר היחיד שמבטא את זה) לוזוכרת
6. מהי הסיבה שהאוס נתן לעובדה שהוא בחר להעסיק כל אחד מהדאקלינגס שלו? צ'ייס- אבא שלו תרם כסף. פורמן- חוכמת רחוב. קמרון- מסקרן אותו שהיא יכולה להשיג מה שהיא רוצה בקלות והיא בחרה בדרך הקשה. 7. למה צ'ייס ואבא שלו לא מסתדרים? לוזוכרת
8. באיזו שנה האוס יסיים את ההתחייבויות שלו לקליניק?? לוזוכרת
9. לאן האוס נהג לברוח לפני כל הסיפור עם הרגל? (נו, האינפראקשן) לגג של הבי"ח 10. מה היה הסדר הצטרפות של הדאקלינגס לעבודה אצל האוס? הממ לוידעת
11. איך האוס ידע שהתרופה החדשה של החברת תרופות של ווגלר תעבוד? כי היא בדיוק כמו התרופה הישנה עם שינוי מזערי
12. למה האוס לא היה מוכן לקבל לעבודה את המועמדת החצי יהודייה שהתראיינה אצלו (חוצמזה שהוא רצה את קמרון חזרה)?נעלי עקב
למה שהיא תלך באי נוחות כזאת כל היום?! 13. באיזה צבע היה השתן של האוס כשהוא היה בבית חולים עם הרגל? (אני יודעת. שאלה מקסימה. יש לצבע הזה שם רפואי...בערך וזה לא כחול/ירוק/ורוד סגלגל...) aubern. מה לא? נו, זאת סתם מילה יפה אז רציתי לכתוב אותה
14. מה האוס קיבל מתנה מחולה שלו שגרם לו להבטיח שכל עוד הוא לא משתמש בזה למטרה האמיתית המקורית הוא יכול לעשות עם זה מה שהוא רוצה? מאיפה לי
15. שאלה קלה לסיום- מה ההתמחויות של האוס? דיאגנוסטיק.. וזהו?
אייי אני גרועה
*הולכת לבדוק מי עוד היה גרוע כמוני*

למעלה