שאלון היכרות

שאלון היכרות

אנחנו בפורום ביחד כבר כמעט חודש, ואנחנו לא כך מכירים אחד את השני. למרות שאני ממש סולד משאלוני הכרות שונים, גיליתי שזה די הכרחי במקרים מסוימים. אני גבריאל, בן 14, אוהב מאוד לקרוא, הסטוריה, לקטר,מונטי פייטון,טולקין, סרטי קולנוע איכותיים ו..זהו. תורכם

The West Star

New member
כמעט כמוך

לירי, בן14 משוגע על מוזיקה, קולנוע איכותי, פנטזיה, היסטוריה (מלחמת העולם הראשונה, והמאות ה-17, ה-18 וה-19) מוזיקה שאני שומע זה: פינק פלויד (המון המון!) ג'נסיס, The Doors, לפעמים לד זפלין, מוזיקה קלאסית (באך בעיקר, סונטות לפסנטר של ביטהובן, קופירון) ואת הפסקול של הסרט המופלא Local hero... אני מנגן בפסנטר, כבר 4 שנים. כרגע אני בהפסקה כי החלפתי מורה, וקשה לי להסתדר עם הזמנים. ואני משחק משחקי תפקידים, וגם בשיטת קלדאריה (של גדעון). הגעתי לשיר של אש וקרח דרך גדעון. והיום אני תקוע בסוף הספר עימות המלכים ה-I כי אני לא מוצא את השני... בקיצור. יומטוב לכולם

אכן מאוד דומים../images/Emo13.gif

אגב גם אני משוגע על פלויד, וגם אני ניגנתי על פסנטר כ7 שנים ואז הפסקתי. ואת עימות המלכים אפשר למצוא בכל סטימצקי או צומת ספרים, לא? ושכחתי, אפשר גם להוסיף מסנג'ר\אייסיקיו.

Groo V

New member
משעשע ביותר

לפניי יומיים העלתי נושא שבא לשאול את חברי הפורום לטעמם המוזיקלי והוא נמחק כי הוא הובא בצורה שטותית אז ככה.... אני כנראה זקן החבורה קוראים לי לירן ואני בן 21 וחצי (ואני צבר רומני גאה!!!) התחלתי לקרוא את ששאוק אחרי ניג'וסים אינסופיים של חברה שלי ולמרות שהבתחלה לא הקשבתי לה כעבור כמה זמן נכנסתי לכלא הצבאי ולקראת השעמום הצתיידתי במשחקי הכס. אני ממש שמח שהייתי בכלא!!! כל דבר שקראתי לפני ששאוק נראה לי פשוט נחות. כמעט ולא קראתי כלום לפני כן, בטח שלא מד"ב או פנטסיה אבל תמיד אהבתי בילדותי את משחק המחשב הנפלא Heroes of might & magic. וגם את ultima 8 - pagan. אז אני מניח שהגעתי עם טיפה רקע טוב
אני חולה מוזיקה, בעיקר לד זפלין, מיוז, דרים ת'יאטר ורוקפור (ניסיתי לקחת להקה אחת מכל סגנון שאני אוהב) ואני לא יכול לסבול eM pT V מזרחית, טראנסים וניו מטאל תמונה נמצאת בדף משתמש שלי איציקיו - 78645626

HobbitGirl

New member
אוי, אני זקנה...

אני דנה, בת 17, אוהבת ספרים (מן הסתם. בעיקר מדב"פ ורומנים הסטוריים), משחקי טריוויה, מוסיקה ישנה (בעיקר ברוסית). מנגנת קצת על גיטרה למרות שבזמן האחרון אני מתעצלת להתאמן. חולה http://www.americanpoems.com/poets/parker/.

Vrock

New member
היי שאלון היכרות.

נשמע נורא כיף, למרות שתמיד יכולים פשוט לקרוא את הכרטיס שלי. אני תומר, אני בן 15. החביב העיקרי שלי הוא מוזיקה מכל הסוגים כשהטעמים שלי נעים בין שירי פופ מטומטמים לחלוטין למטאל. הלהקות שאני הכי אוהב לשמוע היא "любэ" שהיא להקת רוק רוסי מצויינת, לימפ ביזקיט (ניו מטאל אני חושב), וZEBRAHEAD- שהיא להקת רוק אלטרנטיבי. הסופר האהוב עליי הוא סטיבן קינג וקראתי הרבה מהספרים שלו, והסופר השנוא עלי הוא סמי מיכאל כרגע. ולא אהבתי את שר הטבעות

HobbitGirl

New member
יופי, עוד רוסי...

(לא להתנפל עלי, זה בצחוק. אני רוסיה בעצמי).

mysterious V

New member
היי

אני חושב שלימפ זה פאנק מטאל. אאה, על עצמי! קוראים לי ולרי ואני גם רוסי. אני מאוד אוהב לקרוא וכמעט כל מה שאני קורא זה מד"ב ופנטזיה. כמו כן אני ממש, אבל ממש אוהב צחוק, הומור וכל מה שקשור. אין לי מושג איך הייתי מסתדר בלי זה. צחוק לדעתי הוא דבר מאוד חשוב בחיים. הלהקה שאני הכי אוהב לשמוע היא queen, ולפי המוזיקה שאני שומע אני כנראה אוהב רוק, רוק כבד, ומטאל (יש בשירי מטאל המון פעמים שימוש גאוני בכל מיני כלים שונים, והמון מוזיקאים מוכשרים). הסרט האהוב עלי הוא "Princess Mononoke", אך "הטוב הרע והמכוער" מתחרה בו בתחרות צמודה ביותר. מי שרוצה פרטים נוספים וסתם לדבר מוזמן להתקשר איתי באייסיקיו אממ... איפשהו בכרטיס האישי. ד"א, יופי של שירשור

למעלה