שאלון היכרות

DIDGIN

New member
../images/Emo132.gif

אני עמית, אני בן 18. אני מקשיב הרבה לFאנק (בעיקר jamiroquai) אבל גם הרבה לג'אז ולרוק. אני גם מנגן בחצוצרה ודידג'. אני קורא בעיקר מד"ב ופנטזיה, ובאופן לא מפתיע ספרי הפנטזיה האהובים עלי הם סדרת ששאו"ק. במד"ב אני הכי אוהב את ספרי היפריון. יש לי נטייה לסדרות ספרים עם עלילות מסובכות שרוב האנשים נוטים לשכוח את פרטיהן הקטנים. אני משחק במשחקי תפקידים ומתכנן הרפתקה\מערכה שמבוססת על ששאו"ק לD&D3.

mysterious V

New member
היפריון!

יופי! עוד אחד! חשבתי שאני בין הממש יחידים שקראו את כל הספרים.

Arya Stark

New member
האמ...עכשיו אני ?

אני רותם, בת 18 עוד חודש ומשהו (מתגייסת עוד חצי שנה) שומעת הרבה הרבה הרבה מוזיקה ישראלית, וזוהי עיקר אהבתי המוזיקלית בימים אלו. אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה מנגנת, אבל אני יודעת להפיק כמה מנגינות במפוחית
. אוהבת בעיקר לקרוא ספרי פנטזיה, אל המד"ב אני כמעט ולא מתחברת.

IamJonSnow

New member
אני די בטוחה..

... שכבר אמרתי חלק מזה כשהצטרפתי, אבל או וול. אני נעה, בת 17 ומשו, אני קוראת טולקין כבר שניייים, ומעריצה גדולה. חברה שלי נתנה לי את משחקי הכס בפסח, והודיעה לי שאני חייבת לקרוא. והנה אני עכשיו. מכורה. טעמי המוזיקלי? אני לא מקטלגת... אוהבת הכל, חוץ ממוזיקה מזרחית.. אבל אני כן מעריצה מושבעת של אן סינק, כבר 4 ומשו שנים... (ואני גאה בזה!) חוצמזה אני אוהבת לקרוא, הרבה פאן פיקים (הארי פוטר, שר הטבעות, אן סינק), לכתוב (בערך..), ו.. כן. ^^

אולי ניחשתם - קוראים לי אורי

בן 19. התחלתי לקרוא את הסדרה מזמן (לפני שהשלישי יצא). בכל אופן אני שומע כמעט כל דבר (חוץ מ-pantera) icq למי שמעטניין - 168139326.

Groo V

New member
אני לא חושב שהם היו קיימים אז

להקת survivor ביצעו את השיר בכל אופן

loren666

New member
למה?! למה להתסיס, אורי?

שמעת רק שיר אחד של פנטרה ששלחתי לך ומאז הם הלהקה היחידה שאתה שונא?! (ד"א, זה חובב, אני ביוזר של חברה שלי ואין לי כוח לעבור ליוזר הרגיל
)

פנטרה הם לא היחידים שאני לא אוהב

אל אף שהם באמת "משהו מיוחד". ראיתי שלא הגבת כבר איזה שבוע ורציתי לבדוק אם אתה באבט"ש או משהו....

Vrock

New member
אהה אני מכיר שיר אחד שלהם בעצם

הם דיי גרועים...

אני ממליץ בחום

להוריד את הקליפ "קאויבוי מהגהינום" (cownboy from hell) לשתות לשוכרה ולנסות לשיר את זה בערב קריוקי (על אף שלא זכיתי לראות את זה במו עיני אני יכול לדמיין כמה זה היה משעשע)

nedisrael

New member
צירוף מקרים או שסיפרתי לך על זה?

כי קרה לי משהו די דומה לפני כמה חודשים. כמה חבר'ה הביאו גיטרות, דחפו לי מיקרופון ליד ואמרו לי לשיר כל מיני דברים, שתיתי אלכוהול בכמויות הגיוניות פלוס באותו ערב. מיותר לציין שהביצוע לא היה טוב במיוחד, אין לי קול דומה אף בקירוב לזה של הסולן של Pantera (והשיר שנקרא Cowboys from hell מעולה, ד"א). הסתלבטו עליי די הרבה. הביצוע ל Norhing Else Matters באותו ערב היה הרבה יותר טוב.

זה קל מאד לברר

פתח את ה-ICQ שלך ותחפש בהיסטוריה. זה צריך להיות בערך באפריל 2003 (משום מה אני זוכר אפריל ואם אפריל אז רק 03).

nedisrael

New member
חחחח האיי סי קיו נמחק לי כבר

כמה פעמים מאז. אין לי שום היסטורי לצערי

nedisrael

New member
כן, חזרתי רק ביום שני מהאבט"ש.

זה היה פשוט שיעמום טוטאלי. ובגלל שאני טיפש הבאתי רק ספר אחד איתי ולא יכולתי לקרוא בהפסקות ובכל שמירה יכולתי רק לקרוא מספר קצוב של עמודים.

MIniMage

New member
עכשיו אני

אני איתמר, בן 14 וחצי (לא רוסי P:). אני חולה על ספרי פנטזיה ועל משחקי תפקידים. קראתי המלצה על הספר בפורומים לקראת שבוע הספר, ואז הלכתי לפארק הירקון, וקניתי את כל ה5. ^^ לא הצטערתי לרגע שקניתי את הכל בפעם אחת. ששאו"ק זה הספר הכי טוב שקראתי אי פעם, כן יותר משרה"ט. התחלתי לקרוא את משחקי הכס בתחילת החופש הגדול, אחרי חודש סערך סיימתי את הסדרה (לא היה לי רוב הזמן מחשב אשז חרשתי על הספרים). אני משחק DND במהדורה 3 כבר שנה. מוזיקה, קודם כל אני מנגן על פסנתר, אני לומד כבר 3 שנים קלאסי ועכשיו גם ג'אז. מוזיקה ישראלית - הרוב זבל. הרוב הגדול. אבל יש את משינה, את יהודה פוליקר, עוד כל מיני פה ושם, מוזיקה טובה. מוזיקה לועזית - רוק, קצת מטאל (מטאליקה), קווין וביטלס.

למעלה