שאלון היכרות

Maleficent

New member
אני

יעל, כמעט 16. גיליתי את השיר בחופש הגדול של 2003, כשנגמרו הספרים במדף של הפנטזיה חוץ מזה, וקראתי. לא המשכתי להתעמק בזה אחרי הקריאה. בסוף השנה שעברה גדעון פירסם בפורום טולקין את הקומונה, והקריאה של ההודעות גרמה לי לחשק עז לקרוא שוב. על עצמי? טולקינאית, שחקנית, אוהבת לקרוא ספרים ובעלת נטיות מזוכיסטיות בחדר כושר :)

Hodor

New member
ועכשיו אני!

קוראים לי גיא, אני בן 15, ואבות אבותיי (מצד אמי) חיו באוקראינה עד בערך 1850.
אמ... אני מנגן על קרן-יער, בתזמורת ובהרכב בראס. אני אוהב מוזיקה קלאסית (מוצארט, באך, בטהובן, טלמאן, סן-סאנס, דביוסי, מאהלר, דבוז'אק וכו'. אני אוהב את Johan de Meij, מלחין הולנדי מדהים, שכמה מיצירותיו אני מנגן בתזמורת), ג'אז (בעיקר את מיילס דיוייס), רוק (דרים ת'יאטר, ביטלס, קווין, וכו'), קצת מוזיקה ישראלית (הדג-נחש, משינה, כוורת, וכו'). אני אוהב לקרוא ולשוחח על הארי פוטר, לקרוא את שר הטבעות, את סדרת אנדר ובין של אורסון סקוט קארד, את רוברט היינלין, את קוני וויליס, ואת ששאוש"ק כמובן! אני אוהב לשחק כדורסל, לשחות, לרכוב על אופניים, לשחק טניס. אני אוהב חיות, ואת החורף (שלג!). אתם יכולים לדבר איתי על הנושאים האלה, או על כל נושא אחר באייסיקיו: 169205757. ו... הודור!

Psycho girl17

New member
היי

טוב אני מצטרפת ממש חדשה למרות שקיוותי לוותר על תהליך ההצגה העצמי אני יעשה זאת בכל זאת שמי מתי אני בת 17 וכן כן אני בת עם שם כזה ראו סיגי שלי אני קוראת בעיקר רמח הדרקון אבל אחריי ניגוסים של בערך חצי שנה ע"י המשתמשת iamjonsnow התחלתי את משחקי הכס ואני כרגע באמצע שלו ומאוד נהנת ממנו נראה לי שזהו

Hodor

New member
תזהרי מאוד מספויילרים...

הם כאן בהמוניהם, והם יכולים להרוס לך את הספרים... וברוכה הבאה...

Nightborn

New member
מופיעה מדי פעם...../images/Emo16.gif

אני רוקה (מכונה גם בלאקהארט), בת 15 (ב22.10), אוהבת לקרוא, לשחק MU, ואת ריי שלי... *.*

Groo V

New member
אני מאד שמח שרובנו כאן

"מטאליסטים" פטרוצ'י לשלטון!

The West Star

New member
אהה..

אהה.. מטאל משום מה אופייני לאוהבי פנטזיה (לכו תבינו). אבל אני מערער על השלטון הזה..

MIniMage

New member
גם אני ב-ט'.

אז יש בפורום שלושה אנשים בני 14 ~ בונאה זה פאקינג קצת. וסה"כ גם יש פה מלא מעל תיכון (וגם מעל צבא).

gray wolf

New member
תקראו גם אותי......

למרות שאני פה רק מדי פעם... הגעתי לספרים דרך ידיד שמשום מה לא מכיר את הפורום - יטופל מייד! אני בתנועת הנוער בני המושבים - יא! גם אנחנו קיימים! גיל - 16, כיתה יא! מוסד (סגור) - רופין מוזיקה - בעיקר שנות השישים שבעים, ותחילת שמונים רוק עברי ישן וחדש... ספרים - פנטסיה, פילוסופיה, היסטוריים, וכו'.... אובססיה- לדרקונים, וזאבים... מעניין למה?!?! הא?!? הייתי ממש רוצה שג'יים לאניסטר יתאהב באחת הדמויות.... סתם כי בא לי.. זה יהיה מצחיק... אולינווו אשתו של לורד ארין הממ..ליסה, כן... זהוו בינתיים.....

צעיר לנצח

בן 37 (וכמעט וחצי) קורא ספרי פנטזיה יותר מספרות מקצועית (וגם מזה קורא הרבה) מסטיבן קינג, טולקין וזילאזני ועד מרטין, פראצ'ט וניל גאימן מנארניה ועד לטירת הצבי וכבר מעמיד דור שני של קוראי פנטזיה (קראתי לבת שלי את שר הטבעות שהיתה בת 6, ועכשיו, בגיל 9 היא קוראת את רומח הדרקון) אולי מבוגר בגיל אבל צעיר בלב

IamJonSnow

New member
או, נארניה

נוסטלגייייה וחזק ואמץ על חינוך הדור הבא! אחי הקטן (אוטוטו 7) כבר מעריץ של שר הטבעות ^^

למעלה