שאלון היכרות

ואגב

לאלה שלא ראו http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1096&msgid=38810103

LA LI HO

New member
טוב אז אני

נעמה, בת 15. קוראת המון מד"ב ופנטזיה ואוהבת מחשבים בעיקר תכנות.

גמאני רוצה!

אני נתיב, בן 24 היום (טוב, אתמול) מאוד אוהב ספרות פנטזיה ומד"ב. לששאוש"ק הגעתי דרך חבר בגיל 19 ומאז אני עוקב אחרי הסדרה בדבקות (כולל בתקופת הצבא והמילואים שאחרי). סיימתי את הסדרה כבר פעמיים. עוד לא קראתי את האביר הלו משוח ואני עובד על תרגום משלי לVOP של סרסיי שמתפרסם באתר של מרטין. עוד חודש אני מתחיל ללמוד בביה"ס לתקשורת בירושלים. אולי אני אעשה סרט על ששאוש"ק?! נתיב.

loren666

New member
טוב, אז גם אני. זה nedisrael, ד"א

(אני ביוזר של חברה שלי ואני לא זוכר את הססמה לשלי) קוראים לי חובב זהב. הייתי מנהל הפורום הקודם של שאוש"ק (שהיה שייך לאתר האח האחרונה). אני בן 19, מתכנת בצבא, כתבתי כל מיני מאמרים לאתר האח האחרונה ואתר ISF. אני חולה על שאוש"ק, קורא כל דבר שקשור ישירות או בעקיפין לסדרה. אני אוהב מטאל, לקרוא מד"ב ופנטסיה ולגלוש כשיוצא לי באינטרנט.

Envinyatar

New member
ובכן,

אני גדעון אורבך, בן 30 עובד כעורך-דין ומשמש עוזר משפטי של כב' השופטת ורדה אלשיך. אני אוהב מאד לקרוא, בעיקר פנטזיה (לא מד"ב), מעריץ את הלגנדריום של טולקין ואת ששאוש"ק. באותה מידה, אם לא יותר, אני אוהב מאד כתיבת פנטזיה ופאנפיקים (לא של ששאוש"ק, משום מה). אני אוהב לשמוע מוסיקה קלאסית, עם חיבה מיוחד לואגנר.

lord snow

New member
אוקיי

המממ , אז קוראים לי רוה סלע , אני בן 17 וחצי ואני לומד במגמת ביוטכנולוגיה ברמה"ש... אני אוהב לקרוא , לא רק פנטזיה אבל בעיקר פנטזיה. מד"ב בכלל לא ! הממ , מישהו אמר קודם משהו על סרטים איכותיים, איך אתם מגדירים איכות ? אני מת על סרטים של קיובריק , טרנטינו , טים ברטון וסקורסזה. מבחינת מוזיקה אני אוהב בעיקר סיקסטיז-סבנטיז(ביטלס , לד זפלין , פינק פלויד , דיפ פרפל וכו'...) וגראנג'(אליס אין צ'יינס , נירוונה ועוד...) זהו. פחות או יותר.... :O

נחשו מה השם שלי ../images/Emo3.gif

אני בן 24, סטודנט לקולנוע ומבקר ספרים וחנויות ספרים של "הארץ". אני מת על קולנוע, טלוויזיה, קומיקס וספרות מד"ב ופנטזיה. כל עוד זה איכותי הכל הולך. אני כרגע בחלק האחרון של סדרת היפריון, ואני חייב לומר שאני ממש, אבל ממש, לא מתרשם בגרוש. מבחינת קומיקס אני ממליץ על Watchmen ו-Sandman, בספרות אני חולה שייקספיר גאה (as in proud, סוטים!) ובטלוויזיה תמיד אהבתי את באפי קוטלת הערפדים. לכו תבינו...

אה, ותוספת

אני אוטוטו חוגג שנה עם חברתי הנפלאה, האינטליגנטית והמקסימה (שלא לומר פשוט יפהפיה) גלי, אותה פגשתי דרך ובזכות הפורום הישן.

אני אזמין כבר עכשיו

שנה שעברה השגתי כרטיס להרצאה של אורסון בשנייה האחרונה (מזל שיש אנשים לא לוקחים תחבורה הביתה כשיקול בתקציב הבילוי שלהם).

nedisrael

New member
שיט.... שכחתי להזמין כרטיסים

נקווה שישארו כרטיסים עד אחרי יום כיפור..

ולא אמרת לנו את השם בסוף..

ואתה אוהב רק קומיקס אמריקני, או שגם אירופאי למשל? ולא אמרת לנו מה הסרט האהוב

לגבי השם

תבדוק את הכינוי (אלא אם כן התבדחת ולא קלטתי). סרט - אין אחד אהוב, אני מסווג לפי במאים. רובם כבר הוזכרו: קובריק, אורסון וולס, טרנטינו, פולנסקי וחיבה משונה לספילברג וזמקיס.

עכשיו תורי.

אני אור, בן 17, אוהב לקרוא (לקרוא כל דבר, לא רק מד"ב ופנטזיה), לצייר, לשחק (בהצגות), לשמוע מוזיקה (בעיקר רוק, רוק ישראלי ומטאל, ושונא מוזיקה מזרחית) ולכתוב סיפורים. וזהו אני חושב

למעלה