ווש. נחשו מי.
שם: חסוי ביותר. לא צריך גם שם אמצעי, נכון? תאריך לידה: 4.5.0000 מקום מגורים: אי שם מעבר לקשת, בחורבה ששמה באר שבע. שיר אהוב: כרגע...אממ...לא ממש בטוח, אבל הקטע המוזיקלי האהוב עליי הוא ההתחלה של stairways to heaven. לגבי שיר מלא, לא בטוח. סרט אהוב: אין ממש. לא ראיתי כל כך הרבה סרטים. תוכנית טלוויזיה אהובה: מגוון. זמר אהוב: הזה עם השפם. זמרת אהובה: הזאת בלי השפם. יום אהוב בשבוע: שבת? ם_ם; דיסק אהוב: יש לי הרבה, אני הכי אוהב את הזה עם השריטה הקטנה בצד שמאל. 3> תאריך אהוב: 7.7, כל שנה. האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? יין, בריזר, לגמתי בירה. האם אי פעם לקחת סמים? הרבה, כל יום. זה יסביר את ההתנהגות שלי. לא. האם אי פעם עברת על החוק? אני מודה, חציתי באור אדום! האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נדמה לי. ם_ם; בכל מקרה קשה לי להאמין שאני יכול לשבור למישהו את הלב. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? לא. (ראה אירוניה) יש\אין חבר: אין. אין גם חברה. גובה: שלי? אממ, 1.60, אולי יותר. מזמן לא מדדתי. מידת נעלים: 42, אם אני לא טועה. פריסינג:בפטמה. אין. קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות בכית? עיניי דמעו, אבל לא בכיתי במובן הרגשי של המילה. ב24 שעות האחרונות צחקת? אהא. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אותי ואת החבר הדמיוני שלי, אבל נתתי לעצמי סטירה אחרי שחיבקתי את עצמי. לא, לא ממש. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? תלוי בהגדרה שלכם של שטויות, אבל כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? עם עצמי, כפי שציינתי. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. בימים אלו אתה מאוהב? מילה חזקה מדי. אני מרגיש...מלא חיבה. הדבר שהכי קשה לך איתו: מקקים? ם_ם; או זומבים. לרוב. אבל מקקים יותר.
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כל אחד, חוץ מעצמי. הממ, לא יודע. יש הרבה. האדם האחרון שהתקשר אלי-ידיד שלי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ידידה שלי. לא כל כך אוהב אייסיקיו בכל מקרה. המקום האחרון שהייתי בו: בבית. חוץ מזה, בבריכה. הסטיה שלי היא: להלביש גברים בטייטס וחצאיות בלט, לדחוף להם משפך לפה ותפוח אדמה לתחת. אין לי כל כך. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המממ. אמממ.. הממ. השיער הארוך? 3> *יש כמה דברים, אבל זה יהרוס את כל ההיבט הקומי של התגובה* תכונה טובה שלי:...ם_ם; ... השיער? תכונה רעה שלי:הערכה עצמית נמוכה, שומנים, שפם, אופי, דרך התנהגות, פאראנואיזם, כל דבר חוץ מהשיער. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? קשה להאמין, אבל יש לי חיים. (שזה די מצחיק, בהתחשב בשעה בה אני כותב את זה) האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ייתכן. האם צחקת על מישהו בעל מום? ...מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא :ם אבל זה נשמע נחמד, תודה על העצה. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא, לצערי. תרמת פעם לקבצן?כן. האם גנבת משהו במכולת? אממ, לא שזכור לי. אולי פעם סחבתי איזו לחמניה קטנה. אבל לא שמעתם את זה. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? מי שמכיר אותי יצחק מהשאלה הזו. אכלת משהו לא כשר? כן. אני לא שומר על כשרות. אתה שומר כשרות? *שאלה אחת למעלה, בבקשה. למה זה לא בא לפני השאלה ההיא?!* שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן, לצערי. השתכרת עד אבדן חושים? בחיים לא ממש השתכרתי. ם_ם מה צבע החדר שלך? צבעוני. לא, באמת. באיזה בושם אתה משתמש? לא. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ...זו שאלה מכשילה? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמתאים, אבל מעל גיל 13. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא. חיבקת מישהו/י? ...10? XD מישהו/י חיבק/ה אותך? זה לא אותו דבר? עישנת? לא. שתית משקה אלכוהולי? 12. השתכרת? לא. שכבת עם מישהו/י? גיל אפס. כלומר, לא. היית במועדון? הגדר מועדון. לבשת חצאית? ...אני מעדיף שלא לדבר על זה. קנית בגד? 6? O_ם אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? להורים נחשב? הקדישו לך שיר? 12, אם זכור לי נכון. שיפרו לך את המצברוח? 12. היום: באיזו שעה התעוררת? 12:10 מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוקיי." מה היה הדבר הראשון ששמעת? *בום* *צרחה* *צליל ספלאט* "הצילו, הקוטג' נפל!" כלומר, "קום". מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו בטלויזיה, נדמה לי. מה אכלת? טוסט. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "עד כמה הומו מפגר אפשר להיות? אולי שברתי שיא. אני אתקשר למחלקת ביטוח. או לגינס, הזה עם הספר." איזה כיתה אתה: עולה לט'. הבנאדם הכי יפה שראית: ...איני יודע. אתה חושבת שאתה יפה? שוב, זה מצחיק למי שמכיר אותי. *השארתי את ה'חושבת' בכוונה* אתה חושבת שאתה צבועה? לא. אתה חושבת שאתה קנאית? לא. אתה חושבת שאתה קרצייה? מאוד. אתה חושבת שאתה עקשנית? מאוד. אתה אוהבת את עצמך? אני חושב שכל מי שמכיר אותי יכול לענות על זה. בזבזן או חסכנית? חסכנית. או בזבזן. לא יודע. בנאדם ש: שונא/ת: יש כל כך הרבה. אוהב/ת: יש כל כך... כן. מתגעגע/ת אליו:הרבה
חסר לך: הרבה
עושה לך טוב להיות איתו: הרבה
הכי מצחיק: ידיד שלי. (אחד מהם. כן, יש לי יותר מאחד. מה כל כך מפתיע?) הכי דפוק: אני. הכי מוזר: אני. הכי כיף לדבר איתו: אני. רגע, לא. לא יודע, עוד לא ממש מצאתי מישהו שאוכל לנהל איתו דיון מתורבת. יש לך פלאפון? אכן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? ידיד שלי. איזה צלצול יש לך? שיחות נכנסות: God knows *אני אוהב את השיר 3>* הקול הכי יפה ששמעת? הממ. לא בטוח של מי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול. את רוצה להיות זמרת? לא, אני לא רוצה להיות זמרת. לא אתאים. אתה רוצה להיות שחקנית? נשמע מעניין דווקא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן, כל עוד זה בחינם. זה מעניין חלק מהזמן. XD אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן. (ואני מקווה שהתכוונו לזה. אני לא בטוח. אני גם לא בטוח אם זה אפשרי XD) כשאתה אומרת אני אוהב אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה אתה רוצה פירסינג? לא. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המממ. פורום אהוב: לא עד כדי כך גולש בפורומים. באיזה פורומים את כותבת: כן (פעם ראשונה מזה המוווווווווווווון זמן. כשהייתי יותר מטומטם מעכשיו. קשה להאמין, נכון?) יש לך חברים בפורומים? כן. אני מקווה. מי האדם האחרון שדיברת איתו? בפורום? ם_ם מה אתה עושה עכשיו? כותב. אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא. מה אתה שומע? את המחשב. מה הסרט האחרון שראית? אמממ, שליחות קטלנית 3. מה התוכנית האחרונה שראית?samurai 7. מה הדיסק האחרון ששמעת? אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתי דיסק עם מוזיקה. מה החלום שלך? לא. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? אממ, כן, האמת. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? פעם או פעמיים, זה היה נחמד. 3> היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. גם לא על הברכיים של אבא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שזכור לי. היית בחקירה משטרתית? לא. אבל נשמע מעניין
כן, פעם הייתי כאן. כן, אני כותב בשעה כזו. אבל יש לי חיים. בערך. בוקר טוב(?
)