מישהו בכלל קורא את הדברים האלה?../images/Emo12.gif|../images/Emo118.gif
שם: נעם תאריך לידה: 26.4 מקום מגורים: שוהם. שיר אהוב: אאא... יש המון. קשה מדיי לבחור אחד. X.X סרט אהוב: מלך האריות [/m\], סוויני טוד.. אבל יכול להיות שזה בגלל שראיתי אותו לפני כמה ימים ואני עדיין חורשת על הפסקול.
תוכנית טלוויזיה אהובה: אני לא רואה הרבה טלוויזיה X: זמר אהוב: X זמרת אהובה: X יום אהוב בשבוע: כשעוד למדתי זה היה שני, אבל עכשיו חופש, אז זה לא כזה משנה
דיסק אהוב: הרבה.. תאריך אהוב:
האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא משהו רציני.. ._. האם אי פעם נשבר לך הלב? אני לא חושבת האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כל כך הרבה פעמים >> האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כנ"ל. האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני מקווה מאוד שלא ם.ם האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.65 ככה מידת נעלים: 39 פריסינג: הליקס? קעקועים: נופ. ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן <: ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן D: ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן XD ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. X: בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: אנשים מסויימים.X: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא הייתי רוצה להיות מישהו אחר.. לכל אחד יש את הבעיות שלו. אבל הייתי שמחה לשנות כמה דברים בחיים שלי X: האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסיקיו S: המקום האחרון שהייתי בו: בית? הסטיה שלי היא: אלפחורס הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המשפוחה? תכונה טובה שלי: אני לא יכולה. >< תכונה רעה שלי: כנ"ל.. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. יש לי חיים. בערך. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כמעט >> עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא \: תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא למיטב זכרוני. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. אכלת משהו לא כשר? חחח אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא X_X אני שונאת את הרעשים האלה. הפרת הבטחה שהבטחת? כן \: השתכרת עד אבדן חושים? לא השתכרתי מה צבע החדר שלך? כחול חרא.
באיזה בושם אתה משתמש? פנטסי של בריטני ספירס X-X אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת X-X באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מעל 14, 15.. כשמוכנים
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? X חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול. עישנת? X שתית משקה אלכוהולי?כשאמא שלי נתנה לי מהבריזר שלה לפני כמה שבועות
השתכרת? X שכבת עם מישהו/י? X היית במועדון? כיתה ו'.
לבשת חצאית? יום שישי קנית בגד? כמה שבועות
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול? הקדישו לך שיר? בבת מצווה
שיפרו לך את המצברוח? אתמול ^^ היום: באיזו שעה התעוררת? 7!!!!!!!!!!! ראבאק. מה/מי העיר אותך?אבא עשה מלא רעש. >> מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה השעה?!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הרעשים שאבא שלי עשה. מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו מהפסקול של סוויני טוד. מה אכלת? יוגורט בטעם תות-וניל
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?שאני צריכה ללכת היום ללונה פארק. איזה כיתה את: עולה לט' הבנאדם הכי יפה שראית: אהה.. קשה להחליט. אולי ג'וני דפ ואיזו דוגמנית מדהימה.. איך קוראים לה, נו
אמה משהו. את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? משתדלת שלא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כשמדובר במשהו שממש חשוב לי.. את אוהבת את עצמך? לפעמים P: בזבזנית או חסכנית? אין לי מושג .___. בנאדם ש: שונא/ת: X אוהב/ת: הרבה. מתגעגע/ת אליו: כל כך הרבה ): אל כולם פה! 3> חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: חברות הכי מצחיק: חברות.. המורה לפיזיקה
הכי דפוק: כנ"ל. הכי מוזר: כנ"ל
הכי כיף לדבר איתו: שקד! D: יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות איזה צלצול יש לך? uncle fucker מסאות' פארק. מה שמזכיר לי שאני חייבת לשנות אותו, כי זה נורא מביך שהטלפון שלי מצלצל כשאני בחנות לדוגמא, ולוקח לי המון זמן למצוא אותו
הקול הכי יפה ששמעת? הקול של הלנה בונהאם קרטר. בחיי, היא מדהימה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הזה של ווינדוס, אני לא במחשב שלי את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן
איפה את רוצה פירסינג? לאברט.. חלום שלא יתגשם. ): אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בטח הייתי נלחצת מהסכום ומפחדת לעשות איתו משהו @-@ פורום אהוב: X באיזה פורומים את כותבת: אני בקושי כותבת יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? כותבת? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? את הפסקול של סוויני טוד.. מה שאני שומעת כבר ארבעה ימים כמעט ._. מה הסרט האחרון שראית? סוויני טוד, הDVD החדש של MCR מה התוכנית האחרונה שראית? ילד בן זמננו 2004
מה הדיסק האחרון ששמעת? אבסולושן של מיוז מה החלום שלך? להצליח, נראה לי. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן X_X שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחח לא.
בנית טירה מחול? לא. ילדות עשוקה >; היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אפשר לדעת.. רק שלא ידעתי את זה כשעשיתי את זה X_X היית בחקירה משטרתית? לא.